Téma: FCP-Trencin
skoda ze som tu neni, toto by som si velmi rad pozrel. tak nech nas je co najviac. co hovorite na uvodnu uputavku? ja hovorim ![]()
http://www.fcpetrzalka1898.sk/
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
skoda ze som tu neni, toto by som si velmi rad pozrel. tak nech nas je co najviac. co hovorite na uvodnu uputavku? ja hovorim ![]()
http://www.fcpetrzalka1898.sk/
![]()
táto stránka je super
Naposledy upravil: j0man (23-07-2010 22:36:10)
Klobúk dole páni,
pekná a originálna pozvánka na ďalší zápas!
Určite prídem!
:aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa:
:aaa::aaa::aaa::aaa::aaa:
pekne to je urobené
tlieskam ..fakt pekné...a zajtra na zápase..držte sa ! ![]()
No dnes to bolo trošku smiešne, keď zahlásili 1400 divákov. Nedalo mi aby som to neprepočítal.
Tak tam bolo 500 divákov a 50 fanúšikov ![]()
škoda tej prehry v poslednej minute, zaslúžili sme si aspoň remizu
No dnes to bolo trošku smiešne, keď zahlásili 1400 divákov. Nedalo mi aby som to neprepočítal.
Tak tam bolo 500 divákov a 50 fanúšikov
mne sa zdá, že to bolo 1040
ale každopádne to bolo priveľa, aj proti Moldave sa mi zdalo viac
škoda, tej prehry, gól a ešte vlastný, v 89. minúte dvojnásobne, musíme už konečne začať premieňať šance, máme super brankára a obranu, slušnú zálohu, ale ten útok...
sa mi dnes velmi pacilo. hlavne ze sa fandilo cely cas a ze sa na ihrisku makalo, aj ked som mal pocit ze TN boli o kustik lepsi, nasi do toho dali viac srdca a bod si hadam aj zasluzili. Nevadi, ide sa dalej. Ak budu hraci aj ludia (fanusikovia) nadalej pokracovat v nacatej linii, tak verim, ze pridu aj vysledky.
Moje slova 100 % suhlas
sa mi dnes velmi pacilo. hlavne ze sa fandilo cely cas a ze sa na ihrisku makalo, aj ked som mal pocit ze TN boli o kustik lepsi, nasi do toho dali viac srdca a bod si hadam aj zasluzili. Nevadi, ide sa dalej. Ak budu hraci aj ludia (fanusikovia) nadalej pokracovat v nacatej linii, tak verim, ze pridu aj vysledky.
petrzalcania aj ked ste dostali takyto gol po vyrovnanom zapase, nesmutte este je len zaciatok sezony a som presveceny ze pokym nepustupime my trencin tak potom uz jedine vy ;-)
pravdupovediac do BA sme aj ked v malom pocte ale povodne chceli prist robit skor bordel lenze narozdiel od slovana mate velmi pohode fans, dufam ze aj od vas niekolky dojdu k nam na odvetu, tez vas ponukneme nejakym tym alkoholom jak tam niekto od vas mna ![]()
Chyba mi taky utocnik akym bol Peto Fieber ml.
Nevie niekto kde skoncil ?
petrzalcania aj ked ste dostali takyto gol po vyrovnanom zapase, nesmutte este je len zaciatok sezony a som presveceny ze pokym nepustupime my trencin tak potom uz jedine vy ;-)
pravdupovediac do BA sme aj ked v malom pocte ale povodne chceli prist robit skor bordel lenze narozdiel od slovana mate velmi pohode fans, dufam ze aj od vas niekolky dojdu k nam na odvetu, tez vas ponukneme nejakym tym alkoholom jak tam niekto od vas mna
jasne, my nie sme ziadna zver
ja ku vam urcite pridem, aj kedysi som bol parkrat, mate lepsi tim, mna skor stve ta remiza s Moldavou, ta je naozaj slaba, len my nepremiename sance
pravdupovediac do BA sme aj ked v malom pocte ale povodne chceli prist robit skor bordel lenze narozdiel od slovana mate velmi pohode fans, dufam ze aj od vas niekolky dojdu k nam na odvetu, tez vas ponukneme nejakym tym alkoholom jak tam niekto od vas mna
Fuj nestras ze by sme mali postupit, lepsie toto, ako Cmotrik-Liga na pasienkocj
1Trenčan159 napísal(a):petrzalcania aj ked ste dostali takyto gol po vyrovnanom zapase, nesmutte este je len zaciatok sezony a som presveceny ze pokym nepustupime my trencin tak potom uz jedine vy ;-)
pravdupovediac do BA sme aj ked v malom pocte ale povodne chceli prist robit skor bordel lenze narozdiel od slovana mate velmi pohode fans, dufam ze aj od vas niekolky dojdu k nam na odvetu, tez vas ponukneme nejakym tym alkoholom jak tam niekto od vas mnajasne, my nie sme ziadna zver
ja ku vam urcite pridem, aj kedysi som bol parkrat, mate lepsi tim, mna skor stve ta remiza s Moldavou, ta je naozaj slaba, len my nepremiename sance
tak to sa tesim pohode pridte v co najviacsom pocte
my niesme zas kkti sedlacky puchovsky takze moze byt potom dobra atmosfera v zapase
no asi mame onieco lepsi tym ako vy ked vas ten kmotrik takto okradol to je pravda ale casom sa mozete dat dokopy...a o tom zapase som pocul ze za to moze hlavne rozhodca nie?
no rozhodca tam asi jediny na celom stadione nevidel ruku Moldavcana v sestnaske, potom nevidel loptu za ciarou, ktoru mu signalizoval aj postranny, ale ako hovorim, keby sme vyuzili sance, tak by im ani toto nepomohlo, vsak vy im uz ukazete ![]()
ja s mircom by sme snád mohli dojsť
a mám potom znova postaviť číro?
:D:D
1Trenčan159 napísal(a):petrzalcania aj ked ste dostali takyto gol po vyrovnanom zapase, nesmutte este je len zaciatok sezony a som presveceny ze pokym nepustupime my trencin tak potom uz jedine vy ;-)
pravdupovediac do BA sme aj ked v malom pocte ale povodne chceli prist robit skor bordel lenze narozdiel od slovana mate velmi pohode fans, dufam ze aj od vas niekolky dojdu k nam na odvetu, tez vas ponukneme nejakym tym alkoholom jak tam niekto od vas mnaja s mircom by sme snád mohli dojsť
jasne dojdite
jj jasnééé u nas su číra vítané ;-)
jasne postav
a ak sa bude dat dojdeme urcite len mozno ja budem mat skusky na vyske alebo nvm co a ked nas bude len par kusov dojdeme ku vam do kotla snad ![]()
jasne postav
a ak sa bude dat dojdeme urcite len mozno ja budem mat skusky na vyske alebo nvm co a ked nas bude len par kusov dojdeme ku vam do kotla snad
ale miro ved jeden vyjazdik ti skusky nepokazi neboj
treba sa odreagovat potom od ucenia
ok len potom nekricte petrzalka, neberte si zomna vzor ![]()

Chcelo by to ziskat nejakeho lepsieho utocnika..
Lebo nemame sance. Aspon hostovanie musi sa dat nieco vybavit z Ceskej ligy ![]()
mozno keby rado augustin hral cisty hrot s johancsikom by to bolo lepsie
Hej mohli by zobrat Raula, kedze ho vyhodili z Realu. Ale nie vazne ked nie je na dresy asi tazko bude na utocnika. Minimalne 2 roky som nemal taky dobry pocit po futbale ako po tychto zapasoch v ktorych sme ziskali jeden bod. Chlapci bojuju co vladzu, da sa na to pozerat. Jediny kto ma" vytaca" je Prince, lebo ked nezacne robit aspon dve chyby v zapase, tak mu to hostovanie dlho nevydrzi.
Chcelo by to ziskat nejakeho lepsieho utocnika..
Lebo nemame sance. Aspon hostovanie musi sa dat nieco vybavit z Ceskej ligy
Jediny kto ma" vytaca" je Prince, lebo ked nezacne robit aspon dve chyby v zapase, tak mu to hostovanie dlho nevydrzi.
Skoro som ti napisal nieco ale potom som si to 3x precital a pochopil som pointu. :-) Hold niekomu to trva dlhsie ![]()
Neviem neviem... nechcem predbiehat.... ale 23.10.2010 ma uz viacero ludi poznaceny v kalendari
![]()
Cavte.Chcel by som sa opytat ohladom dresov.
Nemala mat nahodou Petrzalka tie nove pasikave dresy?:rolleyes:
http://www.profutbal.sk/clanok99587.htm ...Tomas Jenco aj o nas fanusikoch resp. ludoch ktori prisli v prvych 2. kolach na Rapid... DAKUJEME !!
a je to pozvanka pre tych co este zatial tak nespravili... Hraci si nas vsimaju a vazia co sa v poslednych sezonach nedalo povedat na 100% !! I.W.E.
http://www.profutbal.sk/clanok99587.htm ...Tomas Jenco aj o nas fanusikoch resp. ludoch ktori prisli v prvych 2. kolach na Rapid... DAKUJEME !!
a je to pozvanka pre tych co este zatial tak nespravili... Hraci si nas vsimaju a vazia co sa v poslednych sezonach nedalo povedat na 100% !! I.W.E.
vynikajuci clanok je uzasne ako si vazia tito hraci nas fanuskov
Myslim, ze ten clanok Nas zavazuje k tomu, aby tie navstevy pokracovali dalej. Aj ked ja som v tomto smere skor pesimista nic to nemeni na tom,ze tam budem. Nepaci sa mi, že ste tam vykrikovali po Šarkovi /no a co ze to neviem napisat, zato ovladam azbuku/, myslim, ze bojuje tak ako ostatnych 10 spoluhracov a mali by sme podporit vsetkych, ktori maju na prsiach "GRAFOBAL"/dufajme, ze nie dlho/.
V pohode, syn to pochopil, ked to precital 2x. Hlavne ze ste ma odhalili
zts-ka napísal(a):Jediny kto ma" vytaca" je Prince, lebo ked nezacne robit aspon dve chyby v zapase, tak mu to hostovanie dlho nevydrzi.
Skoro som ti napisal nieco ale potom som si to 3x precital a pochopil som pointu. :-) Hold niekomu to trva dlhsie
"DK SFZ zacala disciplinárne konanie voči FC Petržalka 1898 (hanlivé pokriky vulgarizmy a hrubé nešportové správanie)"
Takze pani, uz nebudeme kricat na supera, ze kde ma chranice, lebo je to hanlive a hrubo nesportove. Tym dementom uz asi fakt drbe. Bol som na zapase ale zeby nieco vybocovalo z miery ... co ja viem? Mozno, tych par rad co sme davali asistentovi, co bol pri nas.
"DK SFZ zacala disciplinárne konanie voči FC Petržalka 1898 (hanlivé pokriky vulgarizmy a hrubé nešportové správanie)"
Takze pani, uz nebudeme kricat na supera, ze kde ma chranice, lebo je to hanlive a hrubo nesportove. Tym dementom uz asi fakt drbe. Bol som na zapase ale zeby nieco vybocovalo z miery ... co ja viem? Mozno, tych par rad co sme davali asistentovi, co bol pri nas.
Mozno je cas ukazat im naozaj hrube nesportove spravanie
![]()
čoooooo toooo tam leeeeeží v trááááááááve...to je asi za to
návrh palacinkara sa mi pozdáva ![]()
kmotrik ide kupit trnavu???? trnavcania vytrhali v ZM par sedadiel a ich DKSFZ neriesi. A ja som proti ukazovaniu HNS (hrubeho nesportoveho spravania). Ako klub mame aj tak primalo penazi a este platit pokuty ...
Vieme dobre ze sme trnom v oku SFZotrika a ze nejdu prezit, to ze sme stale na svete. Myslim, ze najviac ich bude srat, ked FCP bude mat divacky uspech. Ked porastie navstevnost, mozno sa potom najde aj nejaky sponzor - dost bolo poezie. Len som chcel povedat, ze budme slusni, myslim, ze to nas v nedelu zdobilo, aj ked si DKSFZotrik mysli ine.
kmotrik ide kupit trnavu???? trnavcania vytrhali v ZM par sedadiel a ich DKSFZ neriesi. A ja som proti ukazovaniu HNS (hrubeho nesportoveho spravania). Ako klub mame aj tak primalo penazi a este platit pokuty ...
Vieme dobre ze sme trnom v oku SFZotrika a ze nejdu prezit, to ze sme stale na svete. Myslim, ze najviac ich bude srat, ked FCP bude mat divacky uspech. Ked porastie navstevnost, mozno sa potom najde aj nejaky sponzor - dost bolo poezie. Len som chcel povedat, ze budme slusni, myslim, ze to nas v nedelu zdobilo, aj ked si DKSFZotrik mysli ine.
Soske klidek.. neboj.. je mi jasne aka je situacia v klube a bolo bz ybztocne vyhodit peniaze ktorych je malo na pokuty ..I.W.E. buducu nedelu 10.30.. nech nas je o pat o par stovak viac..
ved mne je jasne, ze tebe je to jasne. Len aby si tvoje slova niektori mladi nebrali prilis k srdcu
preto som pisal ...
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.075 s, vykonaných príkazov: 8. ]