Téma: ZTS-DACani
Ria,ria Engerau!Stretneme sa v Senci
![]()
Naposledy upravil: jagyno (19-07-2009 23:32:43)
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
![]()
Naposledy upravil: jagyno (19-07-2009 23:32:43)
komu mam doniest tricka ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslis na zapase MFK Dorastenci Petrzalka - Dubaijska Streda ![]()
*****.slotakia
no, zase nejaky fanusik politiky... clovek si od toho ani na futbale neodpocine ![]()
MFK-DAC 0:2
MFK-DAC 3:1
Kolko z Vás sa chysta na vyjazd do Senca?
MFK-DAC 3:1
prečo tá skromnosť ? 5:1 ![]()
MFK - DAC 4:0
Tip na vysledok 1:1, alebo 1:0 ![]()
Tip na pocet divákov * a následné percentuálne rozdelenie fanusikov 3500, 20/80 v prospech Dac ![]()
*za vyborného pocasia ![]()
Naposledy upravil: nyugtalan (20-07-2009 20:55:22)
no neviem ci tam bude az tolko petrzalcanov
aspon nebudu v nasom sektore rady na
![]()
Nas bude aspon 2500 DS fanusikov.A vas bude priblizne aspon 30. ![]()
v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci. ![]()
v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci.
a preto si tu hneď musel provokačne napísať, že slotakia, však? ![]()
(Dubaijská)preto.
Podte dnes na Tehelne pole povzbudit svoj byvali tim ale uz pod nazvom Sk Slovan Bratislava.Ved ste ho povzbudzovali vela sezon preco nie aj dnes:D
Kmotra budem povzbudzovať keď ho budú vešať. Aby už zbytočne nedýchal pozemský vzduch. Kto zradil nech skape (ináč heslo BS).
gergelovic a ostatni fanusikovia uspechu len pekne povzbudzujte svoj klub a nam dajte pokoj ! uvedomte si jednu vec toto neni o rivalite medzi fcp a slovanom, ale o tom, ze na tribune sedi clovek (I.K.), ktory nam zobral to jedine co sme v nasom malom petrzalskom svete mali
a inak samozrejme vela stastia dnes proti zrinskemu..cez takychto superov treba prechadzat
Naposledy upravil: scarpone (21-07-2009 17:02:29)
Podte dnes na Tehelne pole povzbudit svoj byvali tim ale uz pod nazvom Sk Slovan Bratislava.Ved ste ho povzbudzovali vela sezon preco nie aj dnes:D
,ak pôjde kmotrík do senice,dúfam že pocupítaš aj tam ![]()
sawana puma petržalčania,ste sa minule predviedli v senci proti presovu,ten kto nevie pit nech nepije,hlavne stari hudrosi,idete sa byt s malym chlapcom zo slovana? traposi stary ze vaaam neni hambe:grc:
ani som nevedel,že kafe je malý chlapec zo slovana
.ty si ktorý? ![]()
pretoze mi sme neni slapky ako ty,co ma v tej prazdnej hlave prefetovanej bordel,ze najprv fandi jednym,potom druhym.teraz si medzy svojimy,chudacik zakomplexovany...
No vy by ste tiež mohli viac povzbudzovať DAC jak Madarsko.
v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci.
Dufam že to MFK neznamená Mother Fuc Ker.
Ak budú domorodci fandiť klubu ktorý ich zlikvidoval (pardon premiestnil) tak to je ich diagnóza,
Konečne stíham.
sawana puma petržalčania,ste sa minule predviedli v senci proti presovu,ten kto nevie pit nech nepije,hlavne stari hudrosi,idete sa byt s malym chlapcom zo slovana? traposi stary ze vaaam neni hambe:grc:
pozrimeze, slovanista ide davat lekciu spravania sa na stadione ![]()
No vy by ste tiež mohli viac povzbudzovať DAC jak Madarsko.
ftc napísal(a):v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci.
Dufam že to MFK neznamená Mother Fuc Ker.
Ak budú domorodci fandiť klubu ktorý ich zlikvidoval (pardon premiestnil) tak to je ich diagnóza,
Konečne stíham.
Ivan,konečne.Vítaj doma
,teda v Senci.Domorodci,sú naši,vaši alebo ich
.Pred dvoma týždňami bolo dosť rekreantov.
Bum a bác
a bi ho do hlavy
lalalá ...... ![]()
sawana puma,pacient!Ako to bolo?Malý chlapec-"slovanista",môže byť rád že žije.Príde medzi nás,celý zápas sme lepší,rusnáci dajú náhodný gól(jediná návšteva za zápas v našej16-ske),a on povie tak vám treba,picsu hrate.Všade by zbytky po ńom o
stali,provokatér.Buď si istý,teraz k nám nepríde,(vystrájal aj v ZM)postarám sa,nech si vystrája mimo nášho sektora.
Naposledy upravil: jagyno (23-07-2009 15:33:50)
gergelovic napísal(a):Podte dnes na Tehelne pole povzbudit svoj byvali tim ale uz pod nazvom Sk Slovan Bratislava.Ved ste ho povzbudzovali vela sezon preco nie aj dnes:D
pretoze mi sme neni slapky ako ty,co ma v tej prazdnej hlave prefetovanej bordel,ze najprv fandi jednym,potom druhym.teraz si medzy svojimy,chudacik zakomplexovany...
Aj sa oblec do obleku a bez za ivankom podat ruku a podebatovat:D
k.o.k.o.tko vzivote som si snim nepodal ruku blbecek a to ze este teraz mas hubu od jeho semena co nepovies?strasny si frajer za pocitacom,chudak fetacky... ![]()
fcpe,ten gergelovič je asi abdulov(Petra GERGELYHO) bratranec z vojvodinského kolena či čo.
neee to je syn tchora len k.o.k.ot sa naucil pisat... ![]()
Kto a ako ide do Senca?
ja zas robim 18-02 tak sa nemozem zucastnit
ale kamarat tam ide...
dva fleky mám volné, kto má záujem volajte!!!
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.025 s, vykonaných príkazov: 6. ]