1

Téma: ZTS-DACani

Ria,ria Engerau!Stretneme sa v Senci cool beer cool beer cool beer lol

Naposledy upravil: jagyno (19-07-2009 23:32:43)

2

Re: ZTS-DACani

komu mam doniest tricka ?

3

jagyno napísal(a):

Ria,ria Engerau!Stretneme sa v Senci cool beer cool beer cool beer lol

myslis na zapase MFK Dorastenci Petrzalka - Dubaijska Streda smile

4

*****.slotakia

5

no, zase nejaky fanusik politiky... clovek si od toho ani na futbale neodpocine prst-ko

6

MFK-DAC 0:2

7

MFK-DAC 3:1

8

Kolko z Vás sa chysta na vyjazd do Senca?

9

burina napísal(a):

MFK-DAC 3:1

prečo tá skromnosť ? 5:1  oko

10

MFK - DAC 4:0

11

Tip na vysledok 1:1, alebo 1:0 sad
Tip na pocet divákov * a následné percentuálne rozdelenie fanusikov  3500,  20/80 v prospech Dac smile

*za vyborného pocasia cool

Naposledy upravil: nyugtalan (20-07-2009 20:55:22)

12

no neviem ci tam bude az tolko petrzalcanov oko aspon nebudu v nasom sektore rady na beer smile

13

Nas bude aspon 2500 DS fanusikov.A vas bude priblizne aspon 30. prst-ko

14

v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci. beer

15

ftc napísal(a):

v celej corgon lige jedine muzstvo ktore nam neublizilo slovami ze sme madari v minulej sezone na jesen v Bratislave , ja len dufam ze to tak aj ostane a ze si nebudeme navzajom nadavat a sa budeme zaoberat futbalom! stretneme sa v sobotu v senci. beer

a preto si tu hneď musel provokačne napísať, že slotakia, však? prst-ko

16

(Dubaijská)preto.

17

Podte dnes na Tehelne pole povzbudit svoj byvali tim ale uz pod nazvom Sk Slovan Bratislava.Ved ste ho povzbudzovali vela sezon preco nie aj dnes:D

18

Kmotra budem povzbudzovať keď ho budú vešať. Aby už zbytočne nedýchal pozemský vzduch. Kto zradil nech skape (ináč heslo BS).

19

gergelovic a ostatni fanusikovia uspechu len pekne povzbudzujte svoj klub a nam dajte pokoj ! uvedomte si jednu vec toto neni o rivalite medzi fcp a slovanom, ale o tom, ze na tribune sedi clovek (I.K.), ktory nam zobral to jedine co sme v nasom malom petrzalskom svete mali sad  a inak samozrejme vela stastia dnes proti zrinskemu..cez takychto superov treba prechadzat

Naposledy upravil: scarpone (21-07-2009 17:02:29)

20

gergelovic napísal(a):

Podte dnes na Tehelne pole povzbudit svoj byvali tim ale uz pod nazvom Sk Slovan Bratislava.Ved ste ho povzbudzovali vela sezon preco nie aj dnes:D

lol lol lol ,ak pôjde kmotrík do senice,dúfam že pocupítaš aj tam cool

21

sawana puma petržalčania,ste sa minule predviedli v senci proti presovu,ten kto nevie pit nech nepije,hlavne stari hudrosi,idete sa byt s malym chlapcom zo slovana? traposi stary ze vaaam neni hambe:grc:

22

ani som nevedel,že kafe je malý chlapec zo slovana cool.ty si ktorý? smile

23

gergelovic napísal(a):

pretoze mi sme neni slapky ako ty,co ma v tej prazdnej hlave prefetovanej bordel,ze najprv fandi jednym,potom druhym.teraz si medzy svojimy,chudacik zakomplexovany...

24

No vy by ste tiež mohli viac povzbudzovať DAC jak Madarsko.

ftc napísal(a):

Dufam že to MFK neznamená Mother Fuc Ker.

Ak budú domorodci fandiť klubu ktorý ich zlikvidoval (pardon premiestnil) tak to je ich diagnóza,
Konečne stíham.

25

baros napísal(a):

sawana puma petržalčania,ste sa minule predviedli v senci proti presovu,ten kto nevie pit nech nepije,hlavne stari hudrosi,idete sa byt s malym chlapcom zo slovana? traposi stary ze vaaam neni hambe:grc:

pozrimeze, slovanista ide davat lekciu spravania sa na stadione roll

26

ivson napísal(a):

No vy by ste tiež mohli viac povzbudzovať DAC jak Madarsko.

ftc napísal(a):

Dufam že to MFK neznamená Mother Fuc Ker.

Ak budú domorodci fandiť klubu ktorý ich zlikvidoval (pardon premiestnil) tak to je ich diagnóza,
Konečne stíham.

Ivan,konečne.Vítaj doma oko,teda v Senci.Domorodci,sú naši,vaši alebo ich beer.Pred dvoma týždňami bolo dosť rekreantov.
Bum a bác
a bi ho do hlavy
lalalá ...... lol

27

baros napísal(a):

sawana puma,pacient!Ako to bolo?Malý chlapec-"slovanista",môže byť rád že žije.Príde medzi nás,celý zápas sme lepší,rusnáci dajú náhodný gól(jediná návšteva za zápas  v našej16-ske),a on povie tak vám treba,picsu hrate.Všade by zbytky po ńom o
stali,provokatér.Buď si istý,teraz k nám nepríde,(vystrájal aj v ZM)postarám sa,nech si vystrája mimo nášho sektora.

Naposledy upravil: jagyno (23-07-2009 15:33:50)

28

fcpe napísal(a):
gergelovic napísal(a):

pretoze mi sme neni slapky ako ty,co ma v tej prazdnej hlave prefetovanej bordel,ze najprv fandi jednym,potom druhym.teraz si medzy svojimy,chudacik zakomplexovany...

Aj sa oblec do obleku a bez za ivankom podat ruku a podebatovat:D

29

k.o.k.o.tko vzivote som si  snim nepodal ruku blbecek a to ze este teraz mas hubu od jeho semena co nepovies?strasny si frajer za pocitacom,chudak fetacky... grc

30

fcpe,ten gergelovič je asi abdulov(Petra GERGELYHO) bratranec z vojvodinského kolena či čo.

31

neee to je syn tchora len k.o.k.ot sa naucil pisat... grc

32

Kto a ako ide do Senca?

33

ja zas robim 18-02 tak sa nemozem zucastnit sad ale kamarat tam ide...

34

dva fleky mám volné, kto má záujem volajte!!!