Téma: Fcp - Presov
Ide niekto na tento "uzastny" zapas ??
kde bude "domaci" kotol ???
isiel by som do sektoru hosti
hlaste sa komu mam doniest zajtra tricko/tricka
Naposledy upravil: mato (10-07-2009 14:11:25)
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ide niekto na tento "uzastny" zapas ??
kde bude "domaci" kotol ???
isiel by som do sektoru hosti
hlaste sa komu mam doniest zajtra tricko/tricka
Naposledy upravil: mato (10-07-2009 14:11:25)
ak máš pre mńa bringuj.
Neviem či budem stíhať skôr nie,no ak som mohol fandit Artmedii Bratislava na Tehelnom poli (ako domáci) tak fandiť mužstvu ktoré konečne označujú médiá nijak inak ako Petržka,nebude o moc väčšia hovadina.
mam pre vsetkych ktory si objednali
fcaps alias fcpe tam bude tiez ved uz konci minimalne 3 roky tak preco nekoncit dalsi a pritom povzbudzovat:D
Naposledy upravil: gergelovic (10-07-2009 22:04:50)
Maťko mne zober do Senca, ak Ti to nerobí problém.
fcaps alias fcpe tam bude tiez ved uz konci minimalne 3 roky tak preco nekoncit dalsi a pritom povzbudzovat:D
ko.kotko ved sa ukaz,len tu trepes trapnosti.inac ze si jeden stych fetakov co presiel k belasej slapke...
![]()
nepritiahlo rekordnú návštevu na tribúny, ale zato sa tu konečne objavila početná enkláva fanúšikov MFK Petržalka. Nechali sa počuť a od začiatku zápasu povzbudzovali. Ten kto prišiel na štadión NTC Senec, nemusel ľutovať.
http://www.futbalportal.sk/index.php?pa p;id=12047
Naposledy upravil: jagyno (13-07-2009 12:18:05)
Hráči od nás utekajú,zato kašpar zrejme nemá problém .Prišiel sa ukázať na novom mercedese.Nejsou peníze(pro klub)
![]()
podla mna nas dost poskodil aj rozhodca..tri ruky ... to by sa nemalo stavat a neodpiskat to
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.018 s, vykonaných príkazov: 6. ]