1

Téma: Virtual futbal

http://www.soccerproject.com/index.php? … uID=466278

Podľa mňa super hra kde sa možes stať virtualnym manažerom.Ak ta to nezaujalo aj tak sa zaregistruj mozno ta to zaujme.Ak vam nieco nie je jasne tak napiste.

2

Re: Virtual futbal

napis Ivanovi. Mozno ho to tak zaujem ze sa vykasle na slovensky futbal money

3

soske napísal(a):

napis Ivanovi. Mozno ho to tak zaujem ze sa vykasle na slovensky futbal money

Ale čo tušil som že niekde na seba natrafíme.Keď mi dáš jeho link tak mu napíšem. Memšie škody budú ked dodrbe túto super stránku ako celý futbal.No zatial sa odtiaľto prihlásili 2-3 ľudia takže neváhajte a prihláste sa aj vy

Naposledy upravil: Milan7 (30-06-2009 22:34:34)

4

potrebujes dostat SPFA?kokos co som videl tak si to dal aj na zilinsku stranku...inac moj team je 1.fc petrzalka tak ma mozes vyzvat a dame pripravak...

5

fcpe napísal(a):

potrebujes dostat SPFA?kokos co som videl tak si to dal aj na zilinsku stranku...inac moj team je 1.fc petrzalka tak ma mozes vyzvat a dame pripravak...

tak SPFA zatial mam . Potom ked uz nebudem mat tak jasne ze budem chciet dalsie.Potom postupne ja to dam este na dost vela stranok trochu to rozsirit. A vyzvem ta az ked bude nova sezona lebo uz na tuto uz mam inych.

Naposledy upravil: Milan7 (01-07-2009 10:40:34)

6

to mam najradsej takych co provokuju a ked ich clovek vyzve sa zlaknu. vsak milan7 smile beer
inac gambleri uz vam hattrick neni dost dobry?

7

burina napísal(a):

to mam najradsej takych co provokuju a ked ich clovek vyzve sa zlaknu. vsak milan7 smile beer
inac gambleri uz vam hattrick neni dost dobry?

Ja provokujem??? A ako???Vsak s nim budem hrat priatelsky ale az o tyzden

8

fcpe napísal(a):

no uz som ta vyzval az po 20.-tom ale vyzval