Téma: info prípravné zápasy?
nemáte niekto info?:beer:
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
nemáte niekto info?:beer:
MFK Petržalka
dovolenky: od 1. 6. do 14. 6.
začiatok letnej prípravy: 15. 6.
príprava: v domácich priestoroch na štadióne Rapidu v Bratislave-Prievoze, v riešení sústredenie v Rakúsku
prípravné zápasy (začiatky stretnutí sa určia neskôr):
20. 6.: Mattersburg (Rak./I. liga) - MFK Petržalka, v Rakúsku
24. 6.: MFK Petržalka - Karpaty Ľvov (Ukr./I. liga), v Maďarsku
27. 6.: SK Sigma Olomouc (ČR/I. liga) - MFK Petržalka, v Olomouci
1. 7.: MFK Petržalka - Honvéd Budapešť (Maď./I. liga), stretnutie je ešte v riešení
4. 7. MFK Petržalka - FC ViOn Zlaté Moravce (I. liga)
SV Mattersburg (Rak./I. liga) - MFK Petržalka 0:0 - hralo sa v rakúskom Hirme
Najbližší prípravný zápas odohrajú futbalisti MFK Petržalka v stredu 24. júna o 11.00 h v Trenčíne proti domácemu tímu AS (I. liga).
zostava ?
? ? ? tažká otázka,nemáš lahšiu ? ![]()
na foto som videl ze hral urcite Czinege, Majtán, Konečný a ostatných som buď nevidel alebo somich nespoznal v zápasovom tempe ![]()
Slovan je priam úžasný...vyhral 1.18...s nejakým Uhrovcom....no niesú milý že ich súper na prípravák je z nejakej 3 ligy či z kade???krása:grc::grc::grc::grc:
to nebol pripravak ale exibicia kedze Uhrovec oslavoval nejake vyrocie a Slovan bol na sustredeni vo Vyhniach tak si odbehol zahrat futbal po fyzickej priprave. Vies Slovan je na slovensku pojem a preto je pre take obce ako Uhrovec alebo minule Handlova cest privitat na svojom travniku.
Handlova je mesto a futbalove.
ked je vyrocie, treba im asi nalozit, hlavne ak nie sme rovnaka vahova kategoria, vsak na to mame ... v kocurkove ...
skor basketbalove a mestom no tvari sa to tak ale najblizsie mesto je asi trencin alebo Banska Bystrica ostatne obce v okoli sa na mesta len hraju ![]()
Je to banicke mesto, basketbal bol znamejsi
nejaky si dobre informovany ![]()
len, aby si vedel odkial vietor fuka, ked Ti pristavia furu uhlia
ja som odtial tak mi to nemusis vysvetlovat ![]()
Vies Slovan je na slovensku pojem a preto je pre take obce ako Uhrovec alebo minule Handlova cest privitat na svojom travniku.
slovan pojem mozno kedysi bol. niekedy v minulom storoci. ale je pravda ze teraz to kmotrikove media takto tlacia ludom do hlavy. ale ty ajrimmer tu nemusis taketo nezmysli vypisovat.
hm slovan bol je a bude pojem pre ludi mimo BA
Ináč tá vekslmajstrova "kmotr media" a hráči Slovana, ktorý sa predvádzajú na tejto stránke by mohli ísť už do nenávratna a do zabudnutia. S kmotrom na večné časy pokoj. Škoda, že neletel z Brazílie namiesto niekoho.
hm slovan bol je a bude pojem pre ludi mimo BA
skus sa opytat niekoho z kitsee co je to slovan
ja nie som z BA a slovan veru pre mna pojem neni a dokal tam bude ivan ani nikdy nebude. a urcite viac ludi by u nas doslo na miting HZDS jak na slovan ![]()
hmm kitsee je na slovenku ani som nevedel
hmm ja len nechapem jedno este pred par rokmi ste tu kmotrika nosili dobre ze nie na rukach a zrazu ho vsetci neznasate.
hmm kitsee je na slovenku ani som nevedel
hmm ja len nechapem jedno este pred par rokmi ste tu kmotrika nosili dobre ze nie na rukach a zrazu ho vsetci neznasate.
No pamat kratka, pokial viem vratte nam meno, az bude....,tu bolo minimalne pred 3-4 rokmi, neviem uz presne, ale hold, ja hrubu ciaru nerobim
![]()
Hmm ano a potom prisla LM a vetsina ho tu dobre ze neuctiavala ![]()
Hmm ano a potom prisla LM a vetsina ho tu dobre ze neuctiavala
ale prosim Ta zas trochu objektivity,neprehanaj Ty ktory ho zvelebovali teraz povacsine fandia slovanu Z mojho ohladu (a to nie som jediny) Kmotrik startil akukolvek doverihodnost ked odpisal Petrzalsky stadion a to bohuzial uz skoro pred 5 rokmi
Naposledy upravil: omen (22-06-2009 08:27:51)
o tom stadione skoda reci to je to co ma tu v BA najviac serie vsetko zastavat za kazdu cenu ja uz len ocakavam kedy si niekto zaumieni ze miesto hradu by mohla byt skvela vyhliadkova veza ![]()
ja len nechapem jedno este pred par rokmi ste tu kmotrika nosili dobre ze nie na rukach a zrazu ho vsetci neznasate.
ja zase nechapem ze pred par rokmi (mesiacmi) ste ho neznasali a teraz ho zrazu nosite na rukach
a to narozdiel od nas uz viete co je zac
prosim ta kto ho nosi na rukach ? My za to nemozme ze je v nasom Slovane tak ako nemozu fans Man Utd ze tam maju Glazerovcov ktorych tiez nemusia nejak zvlast.My fandime klubu majitelia sa menia ale klub ostava teda vo vacsine pripadov
sa ho uz len tolko nezastavaj. nam ste ho pokial ma pamat neklame vkuse vyhadzovali na oci. a tie vase moralisticke reci o hrdosti a neviem com. ved si ho uzite.
AJRimmer napísal(a):hm slovan bol je a bude pojem pre ludi mimo BA
skus sa opytat niekoho z kitsee co je to slovan
ja nie som z BA a slovan veru pre mna pojem neni a dokal tam bude ivan ani nikdy nebude. a urcite viac ludi by u nas doslo na miting HZDS jak na slovan
... konci obdobie "pisalskych kalerabov" a zacina obdobie "kratky proces".
Obdobie "FCP zazrakov" sa podla mna kona raz za 100 rokov
Hmm ano a potom prisla LM a vetsina ho tu dobre ze neuctiavala
Čo tu vyskakuješ,roky ste na kmotríka hučali,teraz je u vás.Si chorý,keď porovnávaš MU a vás?MU,nie je židovský klub!Tvoja mama,je pojem a nie slovan.Moc ťa neberú ani na belasej šlapke,tak ťahaj k ním. ![]()
AS Trenčín (I. liga) - MFK Petržalka - na stredu o 11.00 h pôvodne plánovaný duel sa neuskutočnil pre nevyhovujúce futbalové plochy a nespôsobilé terény v okolí Trenčína
Futbalisti MFK Petržalka absolvujú najbližšie prípravné stretnutie v sobotu 27. júna o 10.30 h v českých Slatiniciach proti Sigme Olomouc (ČR-I. liga).
Sigma Olomouc – Artmedia Petržalka 1:0 (1:0)
Petržalka: Jenčo – Čikoš (69. Klenovský), Struhár, Staško, Bursa (86. Stranianek) – Fieber (46. Mároši), Kišš, Hortváth (85. Moravčík), Ďurica – Sedlák (60. Coimbra), Majtán (45. Johančík).
to nastupil aj emil stranianek? ![]()
to nam hralo bcko ? ![]()
my uz nemame b-cko...
Emilov syn.
Viem ze ho nemame len myslim ze dost hracov je stade ,plus vypredaj interu a lavickari zo Slovana ![]()
http://www.sigmafotbal.cz/?umenu=7-6-1- =3346&
Tady najdete jak se hrálo.
Gratulujem k vyhre nad rozpredavajucim sa klubom....V dalsom zapase nam budu asi budu kopat dorastenci alebo Venglos hodi niakych ziakov....popripade Hipp moze zachytat ak predame vsetkych 3 brankarov
....este cakam koho posle Lotor zo Slovana ![]()
V každom prípade,vyzývam verných fanúšikov(ktorý niekedy hrali) aby si pre istotu pripravili registračky.Letos hráme asi o záchranu a budeme potrebovať každého.kto má ruky a nohy. ![]()
Som si vydýchol, ja nemusím hrať.
ruky aj nohy mam, aj behat ako tak vladzem ale registracka mi neplati uz peknych par rokov (platila do 2000). Ale nejako sa uz len lopta odo mna odrazi. NA 9. ligu by to stacilo.
Som si vydýchol, ja nemusím hrať.
Nikdy nehovor, nikdy ![]()
Každý je potrebný,najme fčil.
I.W.E.
V budúcej sezóne 2009/2010 nejdeme hrať o titul, lebo na to nemáme ani financie a ani hráčov. Budeme sa usilovať prebojovať sa do pohárovej Európy, a to podľa mňa dokážeme aj s kádrom, ktorý teraz dávame dokopy.
Som zvedavý kedy aj Petr oficiálne prestúpi ku kmotrovi. Aspoň berie teraz v čase krízy dva platy. Ale čo potom tobí titko - pytel.
No paráda,kurvi sa to krásne
.Je načase zhánať toho strelca aj na kafeho.
A čo s týmto? http://www.region-bsk.sk/discussion.asp
p;dsc=true ![]()
Naposledy upravil: jagyno (30-06-2009 12:53:07)
caute hra sa zajtra proti tomu Honvedu?? ak ano tak kde?
Naposledy upravil: smuto25 (30-06-2009 20:19:11)
podľa stránky honvedu bp. dnes 1.7. hraju v maďarsku so senicou, asi nebudu hrať s petržalkou
Najbližší prípravný zápas odohrajú futbalisti MFK Petržalka v sobotu 4. júla o 10.30 h v bratislavskom Prievoze na Rapide proti FC ViOn Zlaté Moravce (I. liga).
Informácia o prípravnom zápase s Vionom:
hralo sa dnes od 10.30 hod v Prievoze, výsledok 0:2, góly: 1.polčas Pavelka(11m), 2.polčas Chren hlavičkou
Zostava MFK Petržalka:
Tomáš Jenčo - Ďurica Palo, Burza Andy,Kiss Filip, Majtán Tomy,Klenovský Maťo, Sedlák Palo, Šedivý Peťo, Staško Martin, Čikoš Erik,Hodek Andy
striedali: Mároši Martin, Johancsik Patrik, Correa Elvis, Konečný Roman
nehrali: Stranianek Emil jr.,Moravčík Marek,Králik Ján, Struhár Peter, Hýll Miro
:)
V sobotu 1. júla o 17.30 hod v Senci 1.kolo ligy MFK Petržalka- Tatran Prešov
... ano s takou zostavou by Petrzalka mala hravat len 1. a v aprili
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.032 s, vykonaných príkazov: 6. ]