1

Téma: MFK Petržalka do toho!!!!

Takže v Športe sa písalo že od novej sezony sme Miestny/mestský futbalový klub...to sme dopadly...

2

Re: MFK Petržalka do toho!!!!

vzdy lepsie ako byt bratislava ci senec

3

Milan Ftacnik Klub..?  lol lol cool

4

a je to na sto percent isté že sa budeme volať MFK Petržalka? smile

5

ked to nahlasily na sfz tak asi ano...

6

ZTS PETRŽALKA

ZAČIATOK PRÍPRAVY: 15. júna

PROGRAM: v domácich podmienkach (v riešení sústredenie v Rakúsku), zápasy: 20. 6. Mattersburg (v), 24. Karpaty Ľvov (v Maďarsku), 27. 6. Sigma Olomouc (v), 4. 7. ViOn Zlaté Moravce (d)

TRÉNER: Michal HIPP

PRÍCHODY: Hodek, Prošovský, P. Sedlák, Polgár (všetci Inter)

ODCHODY: SYLVESTR, STRUHÁR, BAGAYOKO, KURÁŇ, NACHTMAN, ČIKOŠ (všetci ukončenie hosťovania), Kamenár, Guédé (zahraničie), Saláta (Slovan), Urbánek (Česko)

Naposledy upravil: jagyno (04-06-2009 23:02:44)

7

neviem ci citate diskusiu na hattricku a ani neviem ci je to pravda, ale ak by aspon nieco... grc

do petrzalky by mali ist nahostovanie stepanovsky , rodinger ( zaujem ma aj presov ) , izvolt , kolcak , tomasek , kovacs ostat by tam mal kuran s nachtmanom a na prestup cernak ... z petrzlky by sa mali vratit sylvestr , struhar a bagayoko ... ak sa kemenara nepodari predat tak ide na xx% do slovana , salata je uz isty uvazuje sa o majtanovi a branovi fodrekovi ak sa da zdravotne do kopy.

a su aj reci o odchode trenera z petrzalky do SLovana kedze pecko v Slovane ako trener u muzstva konci

8

co bude ako vzdy nevieme.

9

ja si myslim ze Hipp neodide

10

ja si osobne myslim ze aj v nasledujucej sezone  ostane Misko Hipp trenerom MFK

11

vsetko je chystane tak,ze weiss skonci v repre a idu spolu za najlepsim kamaratom k zidom... grc grc grc grc artmediiia p.iiiiii.ca grc grc grc