Téma: Ivan Kmotrik must die!!!!!!!!
Ivan Kmotrik must die!!!!!!!!
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ivan Kmotrik must die!!!!!!!!
On sa nemal ani narodiť.
![]()
Volám sa Ivan Kmotrík
a už mám plný kufrík,
zbúram štadiónik,
som monštrum belasé!
Turururum, turururum..
http://www.youtube.com/watch?v=YUTTnrs4Myo
(Adams family tune)
Parada mne sa to paci
nope
tomu sa hovori dobra praca. este raz ![]()
![]()
Perfekto, len jedna uprava:
zbúram Vám štadiónik,
bajo to vam sa tam nehodi,nepi uz tolko...
Ivan Kmotrik sa vobec nemal dostat k futbalu lebo to co on urobil petrzalke po vytaznej sezone to by neurobil nikdo ale ako je vidno tak v nasom slovenskom futbale to je iba o peniazoch a na ostatnych sa s vysoka kasle no tak to potom zbohom slovensky futbal.
rapid,inter a sme na rade MY
http://futbal.sme.sk/c/4919634/futbalov
lasym.html
ako vzdy pomoze stat. vzdy to tak bolo a asi aj vzdy bude. prominentny klub nasich politikov. najslavnejsi klub... skoda reci ![]()
To snád neni pravda!!!!! Vy.....ý bordel!!!!!To že si Jastraby rekonštrujú arizovaný majetok to je ich problém.No ako je to možné že v republike v ktorej neni jeden poriadny štadión dáva štát peniaze na cirkus ktorý má fungovať 2-4 roky!!!!!Nehovoriac o špinách v UEFA.Ako je možné že tých 70% nejde do Trnavy,Žiliny,Nitry,Prešova či Košíc?Tomu Madaričovi už načisto drbe,alebo je len bábka?
Jediný krát som na fotbale skandoval Slovan (Slovan-Ferencvároš).No ak by sa ten zápas opakoval tak zo štipcom na nose a ochrannými rukavicami budem fandiť Ferencvárošu.
To snád neni pravda!!!!! Vy.....ý bordel!!!!!To že si Jastraby rekonštrujú arizovaný majetok to je ich problém.No ako je to možné že v republike v ktorej neni jeden poriadny štadión dáva štát peniaze na cirkus ktorý má fungovať 2-4 roky!!!!!Nehovoriac o špinách v UEFA.Ako je možné že tých 70% nejde do Trnavy,Žiliny,Nitry,Prešova či Košíc?Tomu Madaričovi už načisto drbe,alebo je len bábka?
Jediný krát som na fotbale skandoval Slovan (Slovan-Ferencvároš).No ak by sa ten zápas opakoval tak zo štipcom na nose a ochrannými rukavicami budem fandiť Ferencvárošu.
Ivson,klídek,das ist slowakai
.Ak by k tomu prišlo(židi-FTC)pujčím Ti Fradi dres A naučím nejaké chorále. ![]()
ivson napísal(a):To snád neni pravda!!!!! Vy.....ý bordel!!!!!To že si Jastraby rekonštrujú arizovaný majetok to je ich problém.No ako je to možné že v republike v ktorej neni jeden poriadny štadión dáva štát peniaze na cirkus ktorý má fungovať 2-4 roky!!!!!Nehovoriac o špinách v UEFA.Ako je možné že tých 70% nejde do Trnavy,Žiliny,Nitry,Prešova či Košíc?Tomu Madaričovi už načisto drbe,alebo je len bábka?
Jediný krát som na fotbale skandoval Slovan (Slovan-Ferencvároš).No ak by sa ten zápas opakoval tak zo štipcom na nose a ochrannými rukavicami budem fandiť Ferencvárošu.Ivson,klídek,das ist slowakai
.Ak by k tomu prišlo(židi-FTC)pujčím Ti Fradi dres A naučím nejaké chorále.
ty mu m´žeš požičať aj belasí!
ivan ma dneska meniny. to bude radosti od skalice az po tehelne pole. dneska nepijem ![]()
Inko všetko dobré k meninám, dúfam, že dopadneš rovnako ako petržalský futbal. Ked skape petržalský futbal, dufam že niečo podobné sa stane aj Tebe. Vráť štadión a potom si môžeš žiť so svojim Slovanom na veky a buď hoc aj nesmrtelný a večný ako Lenin. Ak skape štadión tak skap aj TY !!!!!
Stanofan dík za milé vinše k meninám...
"Ked skape petržalský futbal, dufam že niečo podobné sa stane aj Tebe".
Ivan Kmotrik must die,but ZTS-ka must LIVE!!!!!!
nemozem tomu uverit. niekto vyslovil meno bozie v nasich mediach... pokrok
tie zvysne ucitelske noviny asi budu rozdavat na slovane namiesto buletinu ![]()
podradna belasa rasa !!!!!!!!!!!!!!!!! židia!!!!! jednoducho vymazat, predstavit si život bez slovanistov-židov
hmmm takze slovan ide dalej....ze vraj olympiakos ma druzbu s Crvenou Zvezdou, takze zrejme tu zas bude pekny bordel ![]()
neda mi nereagovat na to, ako radi pouzivate oznacenie "zidia" na slovanistov, pripadne inych.....slovanisti to zas pouzivaju na trnavcanov pripadne inych .....a trnavcania to pouzivaju na slovanistov, petrzalcanov a pripadne inych....
byt na vasom mieste, "zidov" nepouzivam ako nadavku, naopak, mali by ste ich minimalne respektovat, ked uz nie z cisto nexenofobnych dovodov, tak aspon preto, ze prave vdaka "tymto zidom" petrzalsky stadion bol vybudovany! na presne tej hracej ploche, ktoru ide kmotrik zrovnat so zemou, behali zidia, iba vdaka ktorym ste vy mohli chodit donedavna na futbal na petrzalsky storocny stadion! nehrajte sa na ferovych, ked mnohi z vas si stokrat mozu so slovanistami a inymi podat ruky!
Pletieš si históriu s kanalizáciou. Podla teba "Židia" - Maccabia bol štadión, ktorý "sprivatizovali" za komančov Spoje. Tento štadión bol za štadiónom bývalej ČH, na ktorom bol pred Slovenským štátom súčasný česko-židovský klub ŠK, predchodca súčasných kmotrových židov. Na peržalskom štadióne nikdy neboli domáci či už tvoji bývalí, či súčasní židia. Jedine jeden votrelec sa tam veksláckým spôsobom votrel a to ničitel slovenského futbalu. Zlodej vráť štadión!!!!
o čom točíš?slovan založili židia,bodka.vraj vďaka židom sme mali štadión(pozri históriu futbalu),vaši zakladatelia iba založili klub a v Petržalke už hrali 21 rokov futbal.Mimochodom aj vaši tu v Petržalke hrali svoj prvý zápas.Plne vás rešpektujem,zid,nie je nadavka ale fakt.
Musíš mať schizu(ak máš vyholenú hlavu a občas ty alebo kámoši hajlujú a ospevujete ádiho
)a fandíš
klubu ,ktorý založili židia.
Si úplne mimo,my sme vám vypomohli pokial ste si nepostavili Stanofanom spomínanú haraburdu.
3-krát hádaj prečo ste sa po zabratí Petržalky podobnými schizofrenikmi jak ste vy,museli zdrhnúť z Engerau a to čírou náhodou do areálu tenisového klubu Makabei tam kde ste dodnes.My sme sa zo svojho gruntu celé tie desaťročia nepohli.Samozrejme až dodnes...
Mne to nerobí problém rešpektovať židovský národ, nech si majú vlastný štát a nech ich už nechajú arabi na pokoji,no nech štát nechajú aj palestínčanom.
Určite nebolo správne vyvraždiť židov v európe,o to viac našich,čo nechceli Slováci ani vtedy.No nebolo správne ani to že z 80-tich % mali hospodárstvo SR v rukách oni.
radsej sa bavte futbalom. a bluebeatle je nasa faninka, vsak? aspon teda co aj si pamatam tak bola.
bohuzial tak to vo fandeni chodi. je to sice cim dalej horsie ale vzdy to bude. jedni su zidia, druhy madari, treti vydlaci, atd... mne sa to tiez nepaci. koho by ale nenastralo ze nam zlodej ukradol stadion a ti co jeho a aj nas kvoli nemu urazali mu teraz tlieskaju... ![]()
hej, plati. akurat ze na futbal nemozem chodit, resp. ano, ale nie na petrzalsky (co je tiez zle oznacenie, kedze v petrzalka nehra v petrzalke), kedze som v prdeli v cesku. stale vsak trvam na tom, ze zidia sa zasluzili o to, aby futbal sa rozsiroval. ked uz nie na mieste stadiona (moja chyba, pardon), ale pointa ostava, ze vzdy ked na to prislo, som sa bila o to, ze ak ma niekto inteligentnych fanusikov, tak petrzalka. ale vyjadrenia niektorych svedcia o opaku.
a ked uz je rec aj o futbale, tak zo zaujmu som sla na zasadnutie miestneho zastupitelstva, kedze jednym z bodov bolo aj podpora petrzalskeho futbalu, cas tomu venovali asi dve sekundy, zhodli sa, ze chcu podporit iskru atd atd a fakt, ze nikolkotisic ludi, chce ist tu na futbal nikoho nenapadol ani to, ze by mohol existovat klub, kde by tato mladez fungovala ako seniori.
a posledna vec, vravela som, ze sa zacalo stavebne konanie na odstranenie stavby (stadiona). viem, ze viaceri ste navrhovali pokus o vyhlasenie kulturnej pamiatky. ked sa pozriete na stranku petrzalky a historickych a kulturnych pamiatok, tak je vidno, ze kazda jedna socha, ktora ani neni pekna a javi znamky iba socializmu, je vyhlasena za pamiatku. .....ja vravim, ze ide o najzufalejsi a najutopickejsi pokus, ktory je bez sance. preto je utopicky. avsak ak by bol podany navrh na vyhlasenie pamiatky, tak funkcia lokality nerozhoduje, moze sa jednat aj o sportovy areal, nezalezi, ze je v rukach sukromnika. ak niekto poda navrh, ucastnikom konania sa stane aj majitel a je pravda, ze s jeho peniazmi mozu aj tento navrh zmietnut okamzite zo stola, ale ak sa tak ma stat, ak ma ist stadion ku dnu, tak nech je to s vedomim, ze sa skusilo aj nemozne. (ak uz niekto tak nespravil, co pochybujem) navrh sa podava na prislusny krajsky pamiatkovy urad a ten vypracuje podklady. kazdy mesiac zasada rada, ktora rozhoduje o tomto, neviem, ci aj v letnych mesiacoch, naposledy zasadali tusim 10.jul ...
ak sa o futbal zasluzili zidia, tak nie preto ze su zidia ale preto ze maju peniaze. vrcholovy futbal je o hlavne peniazoch.
co sa tyka nahlasenia stadiona na presetrenie za kulturnu pamiatku - moze ho nahlasit hocikto, aj napr. bluebeatle. ale ako vravis, je to utopia vhladom na moznosti naseho majitela.
mne aby nejaky kkt v nočaku hovoril že prečo nejsom slovanista na uzemi petržalky,???? fuuuuuuuuuuuj petržalsky slovanisiti zradili Petržalku- nič ine ako nazov žid sa tu neda použit, Kto zradi- nech skape !!!!!!!!!!
kua...nech už zdochne ten ***** jeden....on by mohol aj skrachovať...ale ako to je zvykom on bude mať štastie a neskrachuje...fuj grc...nech skape
Mne to nerobí problém rešpektovať židovský národ, nech si majú vlastný štát a nech ich už nechajú arabi na pokoji,no nech štát nechajú aj palestínčanom.
Určite nebolo správne vyvraždiť židov v európe,o to viac našich,čo nechceli Slováci ani vtedy.No nebolo správne ani to že z 80-tich % mali hospodárstvo SR v rukách oni.
Nie je to o futbale,musím reagovať!Aké vyvraždenie židov?Vraj 6miliónov.Propaganda.Čo tých ďalších 50 miliónov,čo sa stali obeťami vojny a neutekali do usa,ale bojovali.Josef Visarionovič,ten likvidoval národy.Kolko bolo zidov-6mil. zabili a ďalších 6mil.spomínajú DODNES na tie hrôzy.
Slobodu Palestíne!
:cool:I.W.E.
Dúfam že tu nie je zakázané baviť sa aj o inom ako o fociku,preto ešte aj ja zareagujem.
S väčšinou čo si jagyno napísal súhlasím.Taktiež nerovnováha akou médiá smútia len za židmi a vôbec sa nevenujú iným genocídam(tebou načrtnuté,či vyvraždenie krestanských Arménov v Turecku,čo dodnes erdoganovci nepovažujú za problém no do EU by chceli) je fakt no to neospravedlnuje to čo Hitlerova sebranka urobila a ešte do toho zatiahla aj iné národy.
Veď som písal,lóve=propaganda.Istý Goebels by sa hanbil v kúte,ako dnes "slovanisti"prekrúcajú fakty.
tak pridam aj ja nieco:vcera som vyvrazdil asi 500 mravcov,40 much a 30 komarov
a k vasej teme sa neviem vyjadrit ![]()
a potom ze sme mierumilovny fanklub
uz ked si si to nacvicil, nechystas sa do skalice? ![]()
tak pridam aj ja nieco:vcera som vyvrazdil asi 500 mravcov,40 much a 30 komarov
![]()
a k vasej teme sa neviem vyjadrit
skús mýdlo,
![]()
som zistil ze vlastne mnoho fanusikov nepozna p.kmotrika, neviedia ako vyzera lebo v tlaci sa z nepochopitelnych pricin jeho podobizen malo vyskytuje. preto posielam link na jeho fotku.
http://www.slovanfutbal.com/index.php?ID=12594
pekny ako obrazok ![]()
aj by som mu kupil pivo. Konecne viem ako vyzera. Len mi povedzte, a to sme boli farboslepi
![]()
ja viem ako vyzera mal som jeden dobry obrazok s napisom daco ako dojebal som petrzalku teraz idem slovan....ale tamtu fotku mi nezobrazuje
mne aby nejaky kkt v nočaku hovoril že prečo nejsom slovanista na uzemi petržalky,???? fuuuuuuuuuuuj petržalsky slovanisiti zradili Petržalku- nič ine ako nazov žid sa tu neda použit, Kto zradi- nech skape !!!!!!!!!!
Prosim ta to co pises za sprostosti? to ked je niekto z Engerau tak musi fandit len Petrzalke? to potom Slovanisti z Dubranvky zradili Dubravku lebo fandia Slovanu a nie SKP? Lamacan ma fandit len Lamacu? Petrzalka = Bratislavska mestska cast.alebo sprav peticiu nech sa Petrzalka osamostatni od BA. si fakt smiesny
K Zidom len tolko za Kmotra ste tu pisali ze zavidia atd,ze su to len hole plesky rasisti a pod.a teraz citam ved vy ste neni o nic mensi rasisti...
original engerau napísal(a):mne aby nejaky kkt v nočaku hovoril že prečo nejsom slovanista na uzemi petržalky,???? fuuuuuuuuuuuj petržalsky slovanisiti zradili Petržalku- nič ine ako nazov žid sa tu neda použit, Kto zradi- nech skape !!!!!!!!!!
Prosim ta to co pises za sprostosti? to ked je niekto z Engerau tak musi fandit len Petrzalke? to potom Slovanisti z Dubranvky zradili Dubravku lebo fandia Slovanu a nie SKP? Lamacan ma fandit len Lamacu? Petrzalka = Bratislavska mestska cast.alebo sprav peticiu nech sa Petrzalka osamostatni od BA. si fakt smiesny
K Zidom len tolko za Kmotra ste tu pisali ze zavidia atd,ze su to len hole plesky rasisti a pod.a teraz citam ved vy ste neni o nic mensi rasisti...
Petržalka sama o sebe neni Bratislava, sme druha strana dunaja, Slovan Bratislava je rača, podunajske biskupice,lamač,dubravka , modra, a podobna haved....... No ako si napisal, ked je niekto z petržalky tak by mal fandit petržalke, len slovansiti zradili- preto maju prezyvku nienadarmo židia, zober si profil sučasneho slovanistu: otec z vychodu, mama z oravy, syn - slovanista pekna pakaž, slovan je podradna belasa rasa, miešanec vychodu+oravy caw že pozdravujem, bez uražky a nadavky reagujem, len moje nazory, ked sa ti nepači nereaguj, si na stranke engerau zase si zradil slovan , škodca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!parazit
tifo.pressburg napísal(a):original engerau napísal(a):mne aby nejaky kkt v nočaku hovoril že prečo nejsom slovanista na uzemi petržalky,???? fuuuuuuuuuuuj petržalsky slovanisiti zradili Petržalku- nič ine ako nazov žid sa tu neda použit, Kto zradi- nech skape !!!!!!!!!!
Petržalka sama o sebe neni Bratislava, sme druha strana dunaja, Slovan Bratislava je rača, podunajske biskupice,lamač,dubravka , modra, a podobna haved....... No ako si napisal, ked je niekto z petržalky tak by mal fandit petržalke, len slovansiti zradili- preto maju prezyvku nienadarmo židia, zober si profil sučasneho slovanistu: otec z vychodu, mama z oravy, syn - slovanista pekna pakaž, slovan je podradna belasa rasa, miešanec vychodu+oravy caw že pozdravujem, bez uražky a nadavky reagujem, len moje nazory, ked sa ti nepači nereaguj, si na stranke engerau zase si zradil slovan , škodca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!parazit
ze Vas to tu bavi... nerieste hluposti ale riesme skor ucast na nasich zapasoch aby sa predchadzalo tomu co sa udialo v SC s NR...a to myslim aj seba
vsetci by sme mali zacat od seba
a potom riesit naokolo preco zaco ako kto skym..a neviem co este ![]()
Naposledy upravil: Palacinkar (11-08-2009 23:08:13)
tifo.pressburg napísal(a):original engerau napísal(a):mne aby nejaky kkt v nočaku hovoril že prečo nejsom slovanista na uzemi petržalky,???? fuuuuuuuuuuuj petržalsky slovanisiti zradili Petržalku- nič ine ako nazov žid sa tu neda použit, Kto zradi- nech skape !!!!!!!!!!
Teraz si si pekne nasral do huby...vies v ktorej mestskej casti zije najviac pristahovalcov? Ano ja ti odpoviem je to Petrzalka. Kazda metropola na svete ma svojich pristahovalcom alebo ak chces cez polnych. tak tu necituj Trnavakov lebo je to ubohe.
Mimochodom som z Petrzalky,ale som Bratislavcan! alebo ty mas v OP mesto Petrzalka?
tifo v sobotu si nezabudni zaskandovat PETRZALKA P.I.C.A PETRZALKA P.I.C.A JE. ![]()
original engerau napísal(a):tifo.pressburg napísal(a):Prosim ta to co pises za sprostosti? to ked je niekto z Engerau tak musi fandit len Petrzalke? to potom Slovanisti z Dubranvky zradili Dubravku lebo fandia Slovanu a nie SKP? Lamacan ma fandit len Lamacu? Petrzalka = Bratislavska mestska cast.alebo sprav peticiu nech sa Petrzalka osamostatni od BA. si fakt smiesny
ze Vas to tu bavi... nerieste hluposti ale riesme skor ucast na nasich zapasoch aby sa predchadzalo tomu co sa udialo v SC s NR...a to myslim aj seba
vsetci by sme mali zacat od seba
a potom riesit naokolo preco zaco ako kto skym..a neviem co este
suhlasim palacinkar
original engerau napísal(a):tifo.pressburg napísal(a):Prosim ta to co pises za sprostosti? to ked je niekto z Engerau tak musi fandit len Petrzalke? to potom Slovanisti z Dubranvky zradili Dubravku lebo fandia Slovanu a nie SKP? Lamacan ma fandit len Lamacu? Petrzalka = Bratislavska mestska cast.alebo sprav peticiu nech sa Petrzalka osamostatni od BA. si fakt smiesny
Teraz si si pekne nasral do huby...vies v ktorej mestskej casti zije najviac pristahovalcov? Ano ja ti odpoviem je to Petrzalka. Kazda metropola na svete ma svojich pristahovalcom alebo ak chces cez polnych. tak tu necituj Trnavakov lebo je to ubohe.
Mimochodom som z Petrzalky,ale som Bratislavcan! alebo ty mas v OP mesto
Petrzalka?
nechcem tu nejake rozbroje riešit s tebou, ja ti asi určite tu na stranke nevštiepim do mozgu aby si v sobotu fandil petržalke, v ktorej sam byvaš, presne jak pisal burina,, neazbudni kričat petržalka ****, to pasuje na zradcov
tifo v sobotu si nezabudni zaskandovat PETRZALKA P.I.C.A PETRZALKA P.I.C.A JE.
a po zápase domov do Petržky ![]()
Palác úplný súhlas. ![]()
fans Lazia kricia ROMA ROMA VAFFANCLULLO probme mi to zjavne nerobi ide o nenavist nadavasa na zazov klubu nie na cast alebo mesto. "Original" len ake ZRADCA kok*t si to precitaj este raz co som ti pisal. KOK*T SI UVEDOM ZE AJ VAM FANDIA NEPETRZALCANIA TAK ICH VYZENTE LEBO SU ZRADCOVIA SVOJHO SIDLISKA. mimochodom Ujpest (nove mesto) tam je najviac fans Ferencvarosu a UTE urcite neriesia ze su zradcovia ako tento Dementko Original Vychod Pristahovalec kde ste v Bronxe zacnite sprejovat ciari kto prejde za ciaru zastrlte ho lebo je zradca.ale pozor na Ruzinov tam su hyspanci.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.036 s, vykonaných príkazov: 6. ]