1

Téma: PODPISOVA AKCIA

Ahojte vsetci, takze ako viete podpisova akcia na ....................................... nebudem tu menovat sa rozbehla. Kto chcete podpisove harky, dnes ma najdete na stadione. Treba nazbierat co najskor a co najviac. takze zapojte rodiny, rodicov, starych rodicov, spoluziakov, kamaratov,frajerov, frajerky,susedov, ucitelov, ziakov, proste vsetkych nad 16 rokov!!!
Predpokladam ze by sme to odovzdali pre skoncenim sutaze. adresati su jasny!!!
Moj osobny odhah je ze by podpisov mohlo byt cca minimalne 5000tisic.
ak su nejaky dobrovolnici, mozete zbierat podpisy aj pre obchodnymi priestormi (LIDL, BILA), kto donesie najviac podpisov ma u mna basu piva. Ak by sa podarilo a naslo dost nadsencov na zorganizovanie podpisovej akcie na viacerych miestach, som ochotny to riesit.
S pozdravom I.W.E. Bajo

2

Re: PODPISOVA AKCIA

a o kolkej budes na tom stadione? prip. mi daj vediet na 0949 705 243

3

ja tam budem na dnersnom zapase od 16. ako vzdy nad stredom ihriska.

4

dnes to ja nebudem stihat na zapas mam cvika,na ktore bohuzial musim ist,  ale mozem si vytlacit tu peticiu z petice.net? alebo mi ju aj s podpisovym harkom posli na scarpone@azet.sk a ja si to uz vytlacim

5

bajo na futbal dojdem...a v skole taktiez zozenem podpisy..tak par harkov dones..

najme ale dorob kolonku pre datum narodenia...nakolko ta tam musi vzhladom na podmienku 16rokov byt

6

Prineste mi nejaké hárky, pôjdem v práci do každej kancl.

7

takto treba nanich. spravne stanko, ja som to tiez dal kolegom popodpisovat big_smile

8

ja nemozem dnes dojst sad budes to rozdavat este inokedy ? zoberem urcite viac ,zapojim cele okolie big_smile jazyk

edit: pozeram ze 9.5 hrame proti kosiciam...cas nvm ale robim do 14.00 takze musim stihnut...budes tam ?aj s papiermi ?
a si si isty ze od 16 rokov? ne 18?

Naposledy upravil: Luk@s (05-05-2009 15:05:56)

9

Ano donesiem papiere aj na KE. a ano od 16tich.