1

Téma: Slovan-Petrzalka

Neviete ci plati cas vykopu v sobotu?
na MS v hokeji sa to vyvinulo tak, ze v sobotu hraju nasi o 16,15 hokej. Cize ak sa zacina o 14, vsetko sa stiha jazyk
Ako vzdy na slovane, aj teraz je rade dilema, ci byt v sektore a vyzerat ako zajazd z besenovej, alebo len vyvesit transparent a zacat s protestnou neucastou lol
FCPE ten transparent co si pisal...kolko take nieco stoji, nemam o tom ani tucha ako ste zatial robili tieto veci. ak existuje este ten ucet zdruzenia, tam by sa dali poslat nejake prachy? ale neprechlastat roll

2

Re: Slovan-Petrzalka

v kazdom pripade to bude pekny zapas na este krajsom stadione. naposledy ked som isiel od tial som sa tesil ze uz tam v zivote nepojdem.
inak danek vzdy je lepsie vyzerat jak zajazd z besenovej ako banda opiciek skakajucich na ivanovej gumicke. apropo ivan - ten tam zrejme tiez bude pritomny. patrilo by sa ho potesit nejakym transparentikom...

3

Ak treba monney,niečo ešte nájdem v matraci.Taký jednoduchý a stručný aby pochopil,záhorák: dr.Ivanko,nehnevaj sa že ťa otravujeme,buď taký láskavý vráť nám štadión a do smrti máš od nás kvalitný matroš,priamo z Bogoty.  cool

4

SFZ - Kmotríkov anál.

Kmotríkova liga grc

5

Ja idem do sektoru hosti a pockam si na nejakeho slovanistu aby dostal na papulu.

6

viac slovanistov najdes v sektore domacich. a najvernejsich slovanistov vo VIP sektore  smile

7

gergelovic a potom si sa zobudil...

8

ak to má byť divadlo,mám si dať oblek?aj bycikel by som nejaký doniesol(ak nie hodíme tam symbolický Gostiča) money money beer money

9

fcpe preco by som sa mal zobudit ak bude skakat nejaky do mna hned aj dostane na papulu.
Za to ze ty si tlste vypasene prasa co taha pupok po zemi a nevykopne nohu ani po pas kazdy taky nemusi byt.
Ok uz idem na stadion aby som nezmeskal.

10

chlapci nehadajte sa. dost ze musime ist na to krasne tehlove pole. dufam ze uz fakt posledny krat... tak podme sa pozret co pre nas ivan pripravil

11

ty si ktory chlapce?pupok nemam na zemi a tvar by som ti lahucko zasiahol stou mojou 12 nohou...

12

skoda. skoda ze som isiel. som nepoucitelny.

13

kym by si zdvihol tu nohu dal by som si 10 klikov.
Ale veris si dost to je dobre,len nezabudaj vzdy s mierou.

14

mozes mi povedat kto si?neni si nahodou ten co vbehol na travnik na jesen?ak ano tak skoda pismenok na teba...

15

... mna by skor zaujimalo preco nehral od zaciatku Salata, kde su Fodrek a Mikulic ... ked sme uz prehrali bez CK je to ostuda ...

16

... inzerat pre Futbalistu Petrzalky:
... 1x 0:0  na kocurkove   =  5x  vyhra o nicom

17

gergelovic napísal(a):

fcpe preco by som sa mal zobudit ak bude skakat nejaky do mna hned aj dostane na papulu.
Za to ze ty si tlste vypasene prasa co taha pupok po zemi a nevykopne nohu ani po pas kazdy taky nemusi byt.
Ok uz idem na stadion aby som nezmeskal.

Neviem,si tu jeden den a moc hustý.Ak nechceš mať problém, v utorok zobereš beer,jasné kámo oko

18

burina napísal(a):

skoda. skoda ze som isiel. som nepoucitelny.

Fans je na cely zivot, ...  to sudruhovia a pragmatikovia nepochopia ...

19

ivan zvolil opacnu taktiku ako z artmediou. tej sa jedenastky piskali. slovanu sa pre zmenu jedenastky nepiskaju. ale som rad ze ivanove money su uz v petah tikva. drbat vysledky z takychto "derby". len keby ten stadionek nezboural... v opacnom pripade budeme uz len spominat pri beer smile

20

dneska sme sa inac na futbale drzali hesla -  fandime slusne big_smile

21

1 = stadion  =  FCP

22

nenasiel vcera niekto mikinu hooligans? zabudol som si ju tam.Budem rad ak ju niekto z vas ma. Tommy

Naposledy upravil: engerau (03-05-2009 10:32:53)

23

engerau napísal(a):

nenasiel vcera niekto mikinu hooligans? zabudol som si ju tam.Budem rad ak ju niekto z vas ma. Tommy

Tommy,vzal som ju a dal Stanovy do auta.Bude beer? cool

24

hmmm po prichode nasich hracov do slovana zacina hrat slovan pre nas z minulych rokov typicku nakopavanu hru. Aj ked sme prehrali mne sa konecne paci ako hrame: chalani su behavi a snazia sa o kombinacny futbal. Len skoda, ze je to za takych okolnosti:( sad sad

25

tomu sa hovori srdciar. neboj jakub, zachvilu zasa budes medzi kamaratmi. ale pokial nebudes dobre hrat, nebudete zasa kamarati big_smile
http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=72171

26

Nech ide čím skôr,takých ako on(myslím talent)je na slovensku za tri vagóny.Také chujové reči,nech si nechá pre šlapky a prečo hráva,veď aj Karim je na (vraj)odchode a on nehráva.Len zaberá miesto Caihama.

27

Pekný výkon looseri z "engerau divízie"včera trafili "svojho"M.Koniga pri odchode do šatni prst-ok prst-ok prst-ok.Je fajn keď taký chujkovia sú preč oko

28

gergelovic no ktory si to?

29

burina napísal(a):

ivan zvolil opacnu taktiku ako z artmediou. tej sa jedenastky piskali. slovanu sa pre zmenu jedenastky nepiskaju. ale som rad ze ivanove money su uz v petah tikva. drbat vysledky z takychto "derby". len keby ten stadionek nezboural... v opacnom pripade budeme uz len spominat pri beer smile

tu bola taktika zvolena trochu inak, ked pojdes 4 krat sam na brankara ani raz nevystrel poriadne, nedajboze by si mohol dat gol

30

gergeloviiiiiiic

31

Aký novinári,taká úroveň ligy money
14. Na profesorskú kolmicu Pedra si nabehol Caihame, trocha ho spomalil brániaci Dobrotka a nebezpečenstvo napokon odvrátil brankár Bičík.

32

fcpe napísal(a):

gergeloviiiiiiic

odsťahoval sa do humpolca cool

33

Po divadle na ŽP a hokeji s čechmi aspoň malá útecha
http://www.youtube.com/watch?v=CKMOMQo0 … r_embedded

34

inač...ten kktko slovanista čo tam skakal pri konci zápasu na kraji svojej tribuny tak to bol iny kkt...rasista po,eb,ny,,,skoda nadavať na takého trtka...chudačik...jáááj...šak belasá šlacha

35

inač..jagyno....stale neviem ktory si,,,,nejaky orientačný bod zo soboty???

36

ten alkoholik co ma vecne v ruke beer

37

lol

38

burina napísal(a):

ten alkoholik co ma vecne v ruke beer

Bol si na zápase? oko

39

dnes tam budes jagyno???

40

jagyno je vsade tam kde tecie pivo beer beer beer beer beer jazyk lol

41

Majstri v Senci 20.5.   prst-ok :)paráda,nehráme finále  z judami alelúja.Mám obývačku 4x4.4.20 a po góle Nováka 3kotrmelce-olééé.Neviem či vyhráme,ale divadlo ala IK padlo. cool cool cool

Naposledy upravil: jagyno (05-05-2009 21:50:47)

42

fcpe,kam si zmizol?zháńal Ťa nejaký gurgelovič a Teba nikda. lol lol

43

to vies tych 10 klikov ma strasne vystrasilo a radsej ani nechodim von lol a este sa aj maskujem cool

44

kks pecko je online na topky.sk mam sto chuti mu nieco napisat ale nevim co

45

co sa uz len laca chces opytat? alebo sa ho opytaj preco mi jeho syn kedysi ogrcal snury na pradlo. ze ho pozdravuje byvaly sused od spodu oko

46

myslis ze by som mu zagratuloval k zisku titulu? lol ale az teraz ma napadlo ze ked mu dam nieco co sa mu nebude pacit zrejme neodpovie mad:nnn:

47

SMRT SLOVANU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 Petržalka Luky 8