1

Téma: RUŽOMBEROK-PETRŽALKA SP

ide tam niekto ?

2

Re: RUŽOMBEROK-PETRŽALKA SP

ja by som siel... (a este sem 42krat niektori kukli...), tak podte vsetci!

3

"Na Belehrad".Joj daleko do roose,ale ideme.

4

robi sa do ruzomberga autovyjazd? smile

5

Tak,sme doma.Bolo nás v Rosenbergu 180.Teda keď som naše roky spočítal smile.Zápas celkom fajn,pekné góly a víťazstvo-olééé.Hráči ružomberka na môj vkus dosť zákerných faulov.Diváci,klasika-pri 1:1 pár mladých povzbudzovalo a väčina hučali to svoje-hovado. :lol:to je teda fakt folklór.

6

http://sport.aktuality.sk/futbal/sloven … kom-pohari

7

http://www.denniksport.sk/clanok?id=74205
Pri stave 1:0 mali RK 2gólovky,keby  aspoň jednu premenili-to "keby", a vtom im rozhodca nebránil.Zase pochybnosti z našej penalty?Podla mna(sedeli sme v sektore hostí)faul bol,no nie som si istý či 16-stke.Aj som to referoval Marekovi.Pozriem to ráno v Tv.RK boli nabudení,ako som spomínal,hrali velmi tvrdo,ale v druhom polčase sme boli lepší a gol Caihameho-Káju bol parádny.

8

no, podla mna to faul nebol.

9

jagyno napísal(a):

Tak,sme doma.Bolo nás v Rosenbergu 180.Teda keď som naše roky spočítal smile.Zápas celkom fajn,pekné góly a víťazstvo-olééé.Hráči ružomberka na môj vkus dosť zákerných faulov.Diváci,klasika-pri 1:1 pár mladých povzbudzovalo a väčina hučali to svoje-hovado. :lol:to je teda fakt folklór.

Hráči ružomberka zákerný??? ty si sa cez ružové okuliare pozeral či čo? To hovedo malo svoje opodstatnenie ! ! http://i43.tinypic.com/35clsmf.jpg
v RK niesu hulváti ako v kmotríkovskom slovane. € € € € za včerajši zápas si zaslúžili postúpiť ružomberčania! € € € € alee korupcia korupcia € € € € € korupcia korupcia

10

Michal Hipp (tréner Artmedie): "Na zápas sme sa poctivo pripravovali. Videli sme predchádzajúce duely Ružomberka, ktoré ukázali, že mužstvo stavia na dobrej taktickej disciplíne a tvrdej hre do tela. Zamerali sme sa na eliminovanie očakávaného počiatočného tlaku súpera, a to sa nám aj darilo. Dali sme viac gólov ako domáci, preto je naše víťazstvo zaslúžené." všetko pekné len zabudol dodať koľko vás to stalo. využili ste šrotovné z tribúny? grc grc grc grc

11

boze chlapciatko ty si inac trapny,chod pliest pre nas korbaciky,to ti ide lepsie ako toto trapne vypisovanie a vyplakavanie.inac uz dlhsie tu nebol taky pripad ako ty...

12

fugas,nemáš chybu smile pozri si výsledky,ako hráme na jar.Cez jeseň nás parádne zarezávali rozhodcovia.Ako hrá RK-neviem,či si vtipný alebo trápny roll

13

burina napísal(a):

no, podla mna to faul nebol.

Nebol?To vážne,veď ho sťal jak cigán jedlu v slovenskom raji oko

14

Názov: k zápasu
Dátum a čas: 23.04.2009 13:51, Autor: Neregistrovanýajajaj(IP: 91.127.69.209)
všetci čo tu vypisujete na petržalku, si dajte do hromady v hlave čo hral ružomberok; ja chodím na rk 27 rokov, tak si myslím, že som oprávnený vyjadrovať sa k výkonu mužstva, to čo hrá rk je hrôza; alibistic ké vyjadrenia k jedenástke - aj keď bola diskutabilná; ale petržalka bola v zápase jednoznačne futbalovejšia, vedela čo chce hrať a prispôsobila k tomu taktiku; nemehlá z rk - legionári pešír, mašek k tomu nie je ani čo sa vyjadrovať; infraštruktúra, funkcionárska angažovanosť; a bílkovi sa čudujem, že pristupuje na túto hru
»Reagovať na príspevok   
Nemám čo dodať.

15

ale ved jasne janko ze vobec nejde o jedenastku. kazdemu je jasne ze rosemberg chuj hra ale zase svoju neschopnost skovavaju za jedenastku. ci bola je jedno, aj tak dostali dalsie 2 gole. ale sak na mna uz po tych rokoch ani tie urazky neplatia. ivan z nas spravil silne osobnosti smile

16

No veď práve kvoli tomu chujovi stále skáču do nás.Keby som tam nebol,tak neviem,tolko bludov a vyplakávania. cool
Ty(čo bude v júny?)stále dobrý futb.... roll

17

pozeral som to dnes opakovena asi 10 krat a aj kolega, a ten jasne povedal ze jedenstaska to bola. Tak neviem co furt rozoberaju. 2 goly co neuznal v pohari proti nim nam takto nerozoberali oni a ani my.

18

vsetkym sa verejne ospravedlnujem. teraz to davali na TA3 z pohladu druhej kamery. sak to bola cista jedenastka. neni o com debatovat. a bolo to aj v sestnastke. ale inak je to jedno

19

burina napísal(a):

vsetkym sa verejne ospravedlnujem. teraz to davali na TA3 z pohladu druhej kamery. sak to bola cista jedenastka. neni o com debatovat. a bolo to aj v sestnastke. ale inak je to jedno

pozri si lepsie chlapec oba zabery poriadne a uvidis, ako isla lopta, kto do nej kopol prvy a potom si pozri pravidlo XII., co sa tam vravi o tom, ak spredu najskor zasiahnes loptu, atd. Potom si tiez pozri, na ako daleko sa potom od Mraza ta lopta odrazila, je to krasne vidno z pohladu TA3, ako by ju nikdy nebol dobehol.

rovnako stale cakam, co povies na tu umyselnu ruku v sestnastke petrzalky, ktoru je velmi pekne vidiet a rovnako, ako sa na to pozera rozhodca. to bolo po petrzalskej jedenastke. o tom tu nejak vobec nehovorite, preco asi... a o neopravnenom nevyluceni hraca petrzalky uz duplom nie.

A preco? Pretoze mate v rukach sproste Art-media ako JOJ, TA3, ktore propetrzalkovsky prezentuju vzdy len to, co potrebuju, resp. vyvolavaju v televizii iny obraz, ako v skutocnosti bol.

hanba

20

nenapisal si o par riadkov vyssie ze z pohladu TA3 tam je neco dobre vidiet nvm co , co malo byt piskane proti nam a o par riadkov nizsie ze mame v rukach hentie TV a vytvaraju iny obraz?

21

hahahaha napísal(a):

pozri si lepsie chlapec oba zabery poriadne a uvidis, ako isla lopta, kto do nej kopol prvy a potom si pozri pravidlo XII., co sa tam vravi o tom, ak spredu najskor zasiahnes loptu, atd. Potom si tiez pozri, na ako daleko sa potom od Mraza ta lopta odrazila, je to krasne vidno z pohladu TA3, ako by ju nikdy nebol dobehol.

dakujem za lichotku, stale sa citim ako chlapec smile nuz neviem. pozrel som si to asi 20x. maslo sa veru lopty nedotkol, takze cista 11. taketo fauly sa piskaju. je jedno ci by loptu stihol alebo nie. este maslo napise ze nedoslo ku kontaktu. je normalny? netakticky isiel do suboja a bude odrbavat. detto hajduch.

k ostatnym veciam co pises sa ti neviem vyjadrit. nevidel som ich. lae videl som ale este 2 pekne petrzalske goly. ...

http://www.ta3.com/sk/reportaze/118876_ … obe-pohara
je to cca 55 sekunda

22

skorej inde by som hladal priciny. ale najdu sa aj v rosembergu fanusikovia co ich vidia...

tak na toto sme sa tri mesiace pripravovali aby nám petržalka dala v pohári doma tri gély však pán Bílek..........a ten tretí gél ked nás pred šestnástkou po zemi ten ich brazílčan povláčil, to čo bolo Bílek a tie Tvoje kopytá Mašek s Pešírom v čistých šanciach a nedali gély to si slepý mohlo byt dva nula a pokoj...ale Ty sa nebudeš k zápasu vyjadrovat lebo Ti pasuje že Vnuk zle pískal a proti nám...keby hral Stevko a nerobili by ste z neho blbca tak z tých šancí dva goly dá...lebo to bol král ligových strelcov ale Mašek s Pešírom neboli,niesú a ani nikdy nebudú kanonieri.....tak už pal do p.....Bílek !!!!!

23

uplne jasny faul, neni co riesit, bolo to aj v sestnastke, aj ked velmi tesne

24

jagyno napísal(a):

fugas,nemáš chybu smile pozri si výsledky,ako hráme na jar.Cez jeseň nás parádne zarezávali rozhodcovia.Ako hrá RK-neviem,či si vtipný alebo trápny roll

nevravím, že hráte zle na jar, ide Vám. Tvrdím, že stretnutie isto ovplivnil rozhodca. jazyk

25

milanek11 napísal(a):

uplne jasny faul, neni co riesit, bolo to aj v sestnastke, aj ked velmi tesne

big_smile nebolo to v 16je. sedel som oproti sektora hosti. 20-30 cm pred čiarov. ale už to je úúplne jedno. myslím že postúpite. (ak rk nekupi rozhodcu ako poniektorí)

26

fugas ty si co pupava,ked si sedel 20-30 cm pred ciarov lol

27

dobre si mu dal:D:D:D

28

hmm a ze nasa liga nie je cista big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=NdB_lH20 … p%3A%2F%2F

29

fcpe napísal(a):

lol:lol::lol::lol:

30

danek001 napísal(a):
fcpe napísal(a):

lol:lol::lol::lol:

nevšimol si si bodku pred číslami? to znamená, že začína nová veta. Mal som na mysli kde sa stal ten faul. Si strašne bystrý, mal by si svoje schopnosti využiť kým nieje neskoro. Bolo by neprijemné, keby si premrhal svoj vzácny talent big_smile ale to staaava

31

Aj ta sa to zbytcne rozobera, uz s tym nikto nic nespravi.

32

ako bolo na odvete? zasa nam pomohol rozhodca ako vzdy? navsteva pekna, skoda ze som nemohol. musel som zarabat money najlepsie je nezamestnanym, ti stihaju aj zapasy o 14:00 a v klude si popijaju jedno beer za druhym beer oko

33

burina...navšteva pekná...bolo to ako na pohrebe,,,,največšiu skupinu fanúšikov tvorili bezdomovci..asi 10 sa súperovej tribúne....z rk som nevidel ani jedného fanúšika...ale bol tam FOĎOOO..na tribúne teda...môj osobný odhad je 98 divákov...vstup bol zadara čiže asi nemali ako spočítať lístky...toť suma sumárum...istili ten postup chlapci ...

34

aspoň skalných fanúšikov ste mali big_smile big_smile  a čo s tribúnou? Už ste ju zošrotovali ? ? a takéto mužstvo ide do finále SP. Bez tribúny a divákov. No nieje to na zamyslenie.  Hanba SFZ, krásny pohľad na slovenský futbal....Úplne by stačilo jedno BA mužstvo.

35

fugas napísal(a):

aspoň skalných fanúšikov ste mali big_smile big_smile  a čo s tribúnou? Už ste ju zošrotovali ? ? a takéto mužstvo ide do finále SP. Bez tribúny a divákov. No nieje to na zamyslenie.  Hanba SFZ, krásny pohľad na slovenský futbal....Úplne by stačilo jedno BA mužstvo.

a teraz si prečítaj príspevok nad svojim, citujem: "z rk som nevidel ani jedného fanúšika"

36

fugas skoda je ze si sa narodil... grc a co nevies predychat ze ste vypadly?tak tu obsmrdas??? lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

37

j0man napísal(a):
fugas napísal(a):

a teraz si prečítaj príspevok nad svojim, citujem: "z rk som nevidel ani jedného fanúšika"

ok to berem, že z nás tam nik nebol, ALE na prvý zápas bolo u nás cca 2300 divákov. U Vás 98? (manželky, deti, funkcionári a pár bezdomovcov). + blava má oveľa viac obyvateľov ako RK tak je to dosť smutné nemyslite? PEACE

38

fcpe napísal(a):

fugas skoda je ze si sa narodil... grc a co nevies predychat ze ste vypadly?tak tu obsmrdas??? lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

si trápny! ! PS: tebe by bolo fuk keby ti art(ko)media vypadla ja viem....CMUK feší  lol

39

od nas boli v rosembergu 4 fanuskovia. od vas na interi nikto. sme lepsi fans smile ale nie, vy ste najlepsi, fanusikov rosembergu zavidia aj v liverpoole a barcelone cool kolko by vas fugas chodilo na futbal keby hrate povedzme v liptovskom mikulasi?
je to smutne co sa na slovensku deje. aj to malo chujov co este chodi na futbal sa len uraza...

40

cmuk si davaj dobytku ktore trtkas kazdy vecer a to by boly vsetci petrzalcania keby artmedia vypadla a zanikla.potom by bol priestor na pokracovanie fc petrzalka,ale kozo iebovy to nebudem az tak vysvetlovat...

41

fugas napísal(a):

fugas,niečo pre Teba:deník Šport 6.mája. prst-ok prst-ok
NOVÝ KOLEGA? NIE, PRIMITÍV!
Na novinárskych miestach na novej tribúne v Ružomberku sme mali príjemnú spoločnosť, chlapcov z futbalovej prípravky MFK. Pochválili sa, ako sa im darí, trefne i t vtipne komentovali zápas. Neobišli ani naše povolanie. „Prišli ste na zápas na limuzíne?“ spýtal sa jeden. „Majú novinári viac dievčat ako futbalisti?“ pridal sa druhý. „V pondelok nech už nečítame, že tréner bol so všetkým spokojný,“ dožadoval sa ďalší. Pohodu kazil akurát jeden z divákov, ktorý suverénne sedel na novinársky miestach. Nový kolega? Nie, primitív! Urážal rozhodcov, hosťujúcich hráčov čiernej pleti, pravidlá i fair play mu boli na kilometre vzdialené. Aj nádejní hráči škrípali zubami a nechápavo krútili hlavami. Za deväťdesiat minút dostali skutočne dobrú školu – ako sa kultúrny divák nemá správať...

42

jagyno napísal(a):
fugas napísal(a):

fugas,niečo pre Teba:deník Šport 6.mája. prst-ok prst-ok
NOVÝ KOLEGA? NIE, PRIMITÍV!
Na novinárskych miestach na novej tribúne v Ružomberku sme mali príjemnú spoločnosť, chlapcov z futbalovej prípravky MFK. Pochválili sa, ako sa im darí, trefne i t vtipne komentovali zápas. Neobišli ani naše povolanie. „Prišli ste na zápas na limuzíne?“ spýtal sa jeden. „Majú novinári viac dievčat ako futbalisti?“ pridal sa druhý. „V pondelok nech už nečítame, že tréner bol so všetkým spokojný,“ dožadoval sa ďalší. Pohodu kazil akurát jeden z divákov, ktorý suverénne sedel na novinársky miestach. Nový kolega? Nie, primitív! Urážal rozhodcov, hosťujúcich hráčov čiernej pleti, pravidlá i fair play mu boli na kilometre vzdialené. Aj nádejní hráči škrípali zubami a nechápavo krútili hlavami. Za deväťdesiat minút dostali skutočne dobrú školu – ako sa kultúrny divák nemá správať...

Úplne s tebou súhlasim. Muselo to ísť kvalitne na nervi. Bohužiaľ každé mužstvo má  fanúšikov "expertov", ktorý si myslia, že by to spravili lepšieako ten babrák na ihrisku. Taký su bohužiaľ všade. Nezastávam sa toho "fans". Niektorý mladý futbalisti si myslia, že sú majstri sveta (a nie len oni aj mnoho ľudí z tribúny). Sú to namyslený spratkovia  s ktorými by som nechcel mať nikdy nič spoločné len toľko.

FCPE   Narozdiel od niektorých mám dostatočný vek a s tým aj rozum nato aby som primitývne neurážal a neosočoval. To predsa nikde nevedie. Niektorý sú ale zjavne iného názoru. Keď nevieš nič okrem urážok napísať, radšej si to nechaj pre seba. OK? Urobíš svetu láskavosť.

43

kolko ze mas rockov?ale nemas vek este nato aby si nechodil provokovat na ine stranky ze?

44

fcpe napísal(a):

kolko ze mas rockov?ale nemas vek este nato aby si nechodil provokovat na ine stranky ze?

lol beer

45

j0man napísal(a):
fugas napísal(a):

na interi na 1-1 odvete niektori boli a dokonca v oranzovych dresoch ste museli byt riadne slepi alebo poznam lepsie vysvetlenie - ani jeden z vas tam na tom zapase nebol, pretoze 400 ludi, co sa uvadza, vraj vobec nie je pravda, ze tam nebolo ani sto ludi na tom zapase, to mam od nasich ludi, co tam boli, takze vy ste tam neboli aspon sme si to overili

46

od vas tam boly len 2 baby v dresoch a aj tie dosly s vasim autobusom,takze tak...

47

Info pre hahaha: oko
http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/si-v-obraze-/

48

to boli fanusicky rosemberga? ja ze ake pekne usporiadatelky smile
v kazdom pripade sme vyhrali 4:2 v pocte fanusikov na ihrisku supera prst-ok vojna volov

49

kokos...serem ja celých všetkých fugasov aj hahahaha-ov...človek ktorý povedal že tam nebol a teraz si sere do huby a hovorí že som tam nebol ani ja je obyčajný trtko....sustred sa na zápasy iných...napríklad ten 13...dojdeš???hrdina maš to o 18,,,to stihneš aj ked pojdeš stopom...potom uvidíš prečo asi chodi na ten štadión tak málo ťudí....a este hahahaha...všetci ti odteraz určite začnú veriť lebo hahahaha niečo povedal a to je svate...avch jaj...zajtra inak niekto z vás ide???myslím ENGERAUFANS...čas je celkom dobrý..normálne sa čudujem že sfz taky vymyslel....inak kde sa hrá???žeby na Pasienkoch fungovalo osvetlenie???