1

Téma: Bojujme o nas stadion

http://engeraufans.sk/index.php?option= … p;Itemid=2

2

Re: Bojujme o nas stadion

drzim vam palce aby vam to vyslo lebo vas stadionik samy pacil najviac z celej ligy...ale bojim sa toho ze aj keby kompetentny dokazali vratit stadion v uvodzovkach do vasich ruk tak nase komunisticke SFZ by vam nedovolilo hravat na nom zapasy...ale  to nic nemeni natom ze dufam ze na stadione za starym mostom sa este nejake bratislavske derby odohra oko

Naposledy upravil: antcikrist (15-04-2009 22:05:27)

3

žial až teraz ma napadli také akcie ako bol maratón alebo beh Devín-Ba.Mohlo sa tam upozorniť.Nemám prehlad,ale také akcie sú dosť propagované.

4

podla mna by sa malo vymisliet nieco do volieb-to je jediny cas kedy "ti hore" pocuvaju normalnych ludi A ziadat konkretne kroky, nie reci Ak sa to nepodari teraz, obavam sa, ze uz nikdy

5

veru veru. ak nie teraz tak nikdy. hlavne sa zatial nic nebura. neviem preco, ale stale sa tam udrzuje travnik, sem tam tam dokonca niekto trenuje. zahada. ale treba bojovat.

6

Treba zacat protesty, ale nie na stadione, ale troska tlacit na ftacnika a zviditelnovat sa kde sa to da.

7

Včera tam hrali dorastenci Slovana prípravný zápas s nejakým maďarským družstvom.

8

tak ako vzdy profutbal nam to zverejnil. a zrejme to bude jedine medium. jak vzdy...
http://www.profutbal.sk/clanok71648.htm

9

Fajn clanok. Uz sa musim len smiat nad tym ked kmotrik pred par rokmi tvrdil ze stadion na urovni s kapacitou 10 tisic by stal miliardu ...teraz 6-tisicovy by mal vyjst 600 melonov nie :-) a zrazu to ma stat "len" 200 melonov...skoda ze sme mali majitela akeho sme mali...tie prachy sa uz davno mohli investovat...vid. napr. RK ... maju dve tribuny, umele osvetlenie a cele ich to nestalo ani 100 melonov.

10

Presne tak! Pekne napísané.Ak nebudem fachčtiť, zúčastním sa nejakých nenásilných akcií.To, že je nás málo nech nás neodradí.Len nadávať a nič neurobiť je málo.Ak už bude štadión v ruinách, už bude neskoro.Je čas konať,napr. v čase nášho domáceho zápasu fandiť doma za st. mostom. Ak je to pravidlo, že v Engerau hrajú belasí sokoli tak by bolo fajn ich odblokovať, tam ako domáci nemajú čo hladať!!!!!!!

11

inac suuuuper napad,ked bude zapas na intery mohly by sme sa stretnut na nasom stadione,ist na tribunu a tam byt.ja som za...

12

napad to neni zly len aby ti nasi hraci vedeli, ze kde sme aby to nejak uputalo pozornost..ja neviem nechat nejaky transparent na pasienkoch v case domaceho zapasu...ze cakame vas na stadione za starym mostom alebo take nieco...asi blbost, co?

13

celkom dobreeee len ked nas bude 30 budeme na smiech sad

Naposledy upravil: fcpe (16-04-2009 19:52:38)

14

fcpe napísal(a):

celkom dobreeee len ked nas bude 30 budeme na smiech sad

ak budeme 30  - nebudeme na smiech, ak budeme mat ryly, vidly, motyky, krompace na zveladenie travnika.

15

no ale pred gulkou tazko ujdes lol grc

16

gulky ... , pekna hra ...

17

ako pre koho...

18

už dve hodiny sa neviem dostať na profutbal. Asi sú tam nejaké nechcené príspevky.
Blbá myšlienka, ale blbci hýbali svetom. Čo tak vybrať sa na Sasinkovu na kus reči. Keď to dokázala "hrubá čiara" možno sa to podarí. Máme aj nejakých budúcich právnikov.

19

... pre vitazov ...

20

neviem ci si ma pochopil ale myslel som ine gulky ako tie na hranie

21

Aj kmotor má dobré gulky. Používa ich pri každej rosničke.

22

fcpe napísal(a):

neviem ci si ma pochopil ale myslel som ine gulky ako tie na hranie

... a ty si pochopil, ze vitaz berie bank ...

23

som zvedavy, ze ked sa opat obnovi profutbal ci tam bude nas clanok o stadione mad

24

no, ak by sme isli na nas stadion aby by to bolo vniknutie na cudzi pozemok. to znie dobre smile co tak nejaky bilboardik typu - kmotrik vrat nam stadion. aj ked z vrtulnika to asi nebude citatelne oko

25

ináč dnes ho Šaňo pekne povalcoval. Ešte dvakrát ho povalcovať a postrihať, tak je to najlepší trávnik v Bratislave. Je hanba, keď v Bratislave nie sú ihriská a i.k. na ňom nedovolí hrať (SFZ v tom nie je, tá by dovolila). Ako vôbec takto môže niekto rozmýšľať.
Neviem, čo za tvory mu dali vysokoškolský diplom. Je to hanba školy v ktorej si kúpil (vypálil) doktorát. Mal by vrátiť štadión aj diplom.

26

nas priatel oliver ... perpetum mobile ...
...ako sa nestat nezamestnanym ... treba vytvorit bordel ... a potom bojovat o jeho zrusenie ...

http://bratislava.sme.sk/c/4396492/erot … adzku.html

http://bratislava.sme.sk/c/4397333/mimo … krala.html

27

kks nech to zrusia hanba sadu je to

28

chodievam do sadu aj s krpcom a ta budova mi  vobec nevadi.ved cez den je tam klud a vnoci do sadu male deti nechodia.uz je to tam vela rokov pokial si spominam a nikomu to doteraz nevadilo.co chce niekto aupark rozsirovat a vadi mu ta budova?mne osobne je to jedno ale co mi neni jedno je ako nas vsetci odrbali o stadion!!!to nevadi nikomu asi... grc

29

doteraz tam bajan s ftacnikom chodili a teraz im to zrazu vadi smile su to ale oblubene temy pred volbami. dufam ze ten bordel zrusia a potom sa stane z petrzalky raj na zemi... radsej plny sad bordelov jak aupark s tim ivanovym hiltonom.

30

Kmotrík, vráť nám štadión alebo My sme všade vonku
Napísal Engeraufans :
... iba v Petržalke sa zlikvidovalo 15 futbalových hracích plôch! Mesto nám deformujú ľudia a firmy, ktoré v tomto meste nežijú a ani nikdy žiť nebudú a teda nemajú k nemu absolútne žiadny vzťah.

... moj "poslanec roka 2006":  ...  stadion artmedie nema pre mestsku cast ziaden uzitok ... = ...  vyuzitie 100 rocneho stadina je raz za dva tyzdne ...  = ...

... vzťah k mestu by ale asi mali mať naši zástupcovia v mestských zastupiteľstvách ...

31

Artmedia patří do Petržalky!! Hlavně to nevzdávat a bojovat, dokud stadion stojí.. je smutné číst o zbourání něčeho, kam člověk chodíval dlouhá léta.. grc

32

artmedia patri na sibenicu!fc petrzalka patri petrzalke a petrzalcanom!I.W.E

33

Podaril sa taký malý transparent: drobný príspevok v boji za štadión.. Zajtra odvisne.. (ten transparent)

34

Pekne hlasovat, nech nas je co najviac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.petice.net/petrzalsky-futbal-v-petrzalke-

35

Bajo napísal(a):

Pekne hlasovat, nech nas je co najviac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.petice.net/petrzalsky-futbal-v-petrzalke-

no čo ? mate tribúnu? ? € €

36

tahaj zebrak...

37

V tom bordeli v sade som este nebol musim to napravit.

38

ale až keď budeš mať 18 prst-ok

39

lol lol lol lol lol prst-ok

40

18 mam neboj sa o mna lezorit fcepeho.

41

drbko,uz ta iebem,ale jedno ti poviem,si tu uz za pekneho oota a vsetci sa uz steba smeju a nebud posraty a povedz ktory si... a joman je teraz primne a fajci ma lol lol lol uz si spokojny degesko? grc

42

jasne ved ja som s tym ratal ze za cocotka tu budem.Tak to byva ak niekomu kto je tu ako doma co si ty vacsina lezie cely cas do zadku a ak  niekto kto sem neprispieva povie nieco od srdca na teba tak to tak je.Ale pianko fandi len nemam rad arogantnych ludi ako si ty na fore kto len nieco povie proti uz sa zacne hrat na hrdinu.

43

Marek, prosím Ťa zruš toho gergeloviča alias júda ben lahava.

44

keby si ma poznal tak by si vedel ze ja a arogancia nejde dokopy jazyk a pokial viem tak prvy si zacal ty,pozri si svoj 2 prispevok a nikto sa mi neleze do riti kedze nema preco,podla mna si jeden z tych co su teraz u judakov a mas strasny komplex z toho ze sa vam vsetci smeju.co si povedal od srdca,ze das strasnu na p..u slovanistovy ked vojde do nasho sektora...trosku trapne ne?

45

fcpe, neprezrádzaj naše intímnosti roll cool

46

ved to vsetci vedia a hlavne gergelovic lol

47

rieste radsej stadion jak internetovych fans.

48

inak Bajo nieco nasiel v skrini big_smile

49

neviem co presne myslis ale aj ja stale nieco mam

50

presne tak matko smile dame stretko niekedy buduci tyzden v pondelok alebo utorok vo futball pube, inakl mozno uz aj v sobotu sa stretnut by nebolo zle smile