1

Téma: Petržalka-Žilina

Čaute mám takú otázočku, kde sa bude odohrávať zápas Petržalka - Žilina, lebo na stránke sfz je udané miesto zápasu Národné Tréningové Centrom v Senci a tu máme, že na pasienkoch. Je to dosť blbé, keď nemáme vlastný štadión a takto ako nejaký bezdomovci sa musíme srať po iných štadiónoch sad

2

Re: Petržalka-Žilina

nemame ??ty nahodov nefandis trnave ?alebo si fanusik podla vysledkov ?

Naposledy upravil: mato (09-04-2009 20:20:35)

3

Nedalo mi to nenapisat :

Uz ma s prepacenim sere ked nefandime, teraz ma mozno berete za zradcu ,ze nechcem uz strajkovat.
Cely moj kratky zivot som skalnym fanusikom FCP a preto som za to aby sme zacali fandit aj ked nas bude 6 alebo 10  mame cierno-biele srdce a preto to dajme najavo aspon v tazkych zapasoch kde to chlapci potrebuju.Mali by sme chlapcom ukazat ,ze petrzalka ma stale fanusikov ktorych nezastavi nic ci Kmotor alebo cela sezona na "domacom" nedomacom antifutbalovom stadione interu.Srat na kmotrika ukazme co je petrzalka.
Viem ,ze teraz si budete hovorit ci som sa pomiatol ale chcem petrzalke pomoct ale len mozem.

To je vsetko .Dufam ,ze si ma nietko zastane.

I.W.E

Naposledy upravil: mato (09-04-2009 20:30:32)

4

FCP bolo napr. aj v rocnikoch

* 1980 / 81  1. SNL, (predseda Ivan Ferdinand, tajomnik Krsjak Krizant, trener Urban A. / Pucher M., asistent Kasana E.)
Simurka, Moravek,
Tichy, Pavlovic, Sopko, Kozacik, Kravec,
Toth I, Chovanec T., Janos, Belansky, Pochaba, Zrubec
Svirloch, Kadak, Gajdos, Soltes, Blecha,

1. ZTS Petrzalka___30__19__3__8__57:27__41
2. Levice_________30__12__9__9__32:23__33

* 1981 / 82  1. liga (16 muzstiev)
15. ZTS Petrzalka___30__8__6__16__26:43__22

1. kolo ZTS - Slavia Praha 3:1 (1:0), 7.Kadak, 75.Sebo, 82.Pochaba, 9 113 divakov.

8. kolo ZTS - Sparta Praha 3:0 (0:0), 45. a 61.Bechera, 51.Pavlovic, 6 115 divakov.

10. kolo  ZTS – Nitra 0:3 (0:2), CK Pavlovic, 6 174 divakov.
Simurka,
Pavlovic, Sopko, Sebo, Beseda,
Soltes (40.Toth I.), Pochaba, Zrubec,
Bechera, Sevcik (60.Svirloch), Kadak

12. kolo ZTS - Vitkovice 2:0 (1:0), 16.Pavlovic, 74.Soltes, 1880 divakov.

14. kolo ZTS - Dukla Praha 0:1 (0:0) , 3 534 divakov.

1982  ZTS - Trnava 1:0

ale k realite, na jar su podla mna pre FCP zaujimave 2 vysledky:
FCP - zilina 2
a
kocurkov - FCP 2

5

mato napísal(a):

Nedalo mi to nenapisat :

Uz ma s prepacenim sere ked nefandime, teraz ma mozno berete za zradcu ,ze nechcem uz strajkovat.
Cely moj kratky .................................................................................................
To je vsetko .Dufam ,ze si ma nietko zastane.

I.W.E

Treba tam ist a povzbudzovat. ja tam budem.

6

treba priniesť "12"? Vyjadrenie len od vedenia FANKLUBU.

7

ja som za povzbudzovanie ale treba tam vsunut pokriky ohladom stadiona alebo kmotrika... kurnik ale nemozem dojst budem na chate sad

8

no ak sa hrá o 17:15, tak to vidím na Senec grc grc grc mad

9

pisu ze slager bude na pasienkoch ale na futbalsfz.sk je zase ze senec. to jeden bordel vydrbany. ja ale tez tipujem ten skantreny senec. aby som sa zase drbal autom na domaci zapas, mrdat taku robotu. vrela vdaka ivan grc

10

boha jeho, napiste niekto, kto bude vediet, ze kde presne sa to hra... Skurvene SFZ

11

aj ja som za fandenie ale aj Luk@s ma prawdu ale treba tam vsunut pokriky ohladom stadiona alebo kmotrika.

12

HRÁ SA NA INTERI

13

v nedelu

14

Určite sa hrá na pasienkoch!Pýtal som sa Emila S.po zápase s tatrankou,vraj to osvetlenie včil keď je teplejšie by malo stačiť.Je to aj v záujme sfz,najme pánov I.K.a F.L.V Senci je totižto aj pre tých 20-30 čo sme tam boli velmi dobrá akustika cool(tí čo tam boli vedia o čom to bolo-choráliki na dvoch spomínaných chujov a usporiadatel,ktorého poslali za nami smile cool grc

15

Mne to už niekedy pripadá jak naschvál.Doposlednej chvíle robiť napriek nech nás môžu kludne odfajčiť (šak aj tak na nich nikto nechodí) 400 je vela musí ich dojsť najviac 290 ks.
Urobiť im napriek je asi jeden z mála dôvodov prečo na tie SK. pasienky chodiť.

16

zajtra tam budeme s palacom aj my snad aj dalsich par kusov pride s nami a sme za co v ramci moznosti najaktivnejsi support takze zdvihnut rite a na stadion

17

Hurááá  lol cislo5 zije oko hurááá na dilinu. :)Bolo by fajn keby sme neboli tak roztiahnutý za zábradlým ako vrabce.Čili pekný kotlíček a nie čára(ináč to nevidím) cool

18

jagyno napísal(a):

Hurááá  lol cislo5 zije oko hurááá na dilinu. :)Bolo by fajn keby sme neboli tak roztiahnutý za zábradlým ako vrabce.Čili pekný kotlíček a nie čára(ináč to nevidím) cool

jagyno len tu o čárach nerozpravaj lebo sa toho chyti niaky mimobratislavský s komplexom ,,Bratislava" aj ked my sme Engerau a spravi z nas fetakov.. smile  zajtra ***** vsetci na fotbal ..STV k...í fotbal..he he

Naposledy upravil: Palacinkar (12-04-2009 00:24:24)

19

Mááám jednu ruku dlouhou. cool:cool:

20

pocasicko jak z katalogu. radsej chodte na zapas skor aby sa vam usla vstupenka oko zapas ma osobitny naboj - ked vyhrame tak super, ked prehrame grafobal bude nervoznejsi jazyk

21

Toto je smola tohto zápasu. Bojovať za GRCobal?  Vždy sme hrali za seba. Ale bojovať za niekoho kto nás zničil? Za doktora veksla? Nech vráti štadión a hráme proti každému za seba. Kmotrík vráť štadión, alebo choď do pekiel. Čím skôr, tým pre futbal lepšie.

22

Bajo mám "Partizán" a "Dneper". Príď si po ne alebo splnomocni Mira.

23

no neposobila na mna zilina ako klub ktory ide na titul...

24

...a ona ide na titul? ved dakde pisali, ze chcu druhe miesto a uefu lol a okrem toho je jasne, kto bude mat titul tento rok, ci?

25

pozemky pod štadiónom sú už predané...Kmotrík ich už nemá...zachvílu sa bude búrať...čo je obrovská škoda...bohužial už to nezmeníme...

26

Na katasterpotral sa dostanem až v práci. Ale keď na LV je firma so sídlom na Moskovskej ulici, tak to je opačná strana so Sasinkovej a to je podobne kmotrova firma. Tá bola na LV už minulý rok v júli. On má málo svojich firiem na svoje meno. V utorok zistím a napíšem.

27

pepa78 napísal(a):

pozemky pod štadiónom sú už predané...Kmotrík ich už nemá...zachvílu sa bude búrať...čo je obrovská škoda...bohužial už to nezmeníme...

... ak nejdes stavat ty tak len blafujes...

28

pepa78 napísal(a):

ale prosim ta. vlastnik pozemkov je BMC international, a.s. to je len dalsia z ivanovych firiem. ti isty ludia v dozornej rade jak v artmedii, grafobale atd... si myslis ze ivan to len tak preda?
a s tym "bohuzial uz to nezmenime" - kym stoji vzdy je sanca. stale vacsia ako spoliehat sa na tie bajanove fantasmagorie. kto ma teraz na novy stadion peniaze?

29

bajan maaaaaaaaaaaaaaaaa,ved stadion sa predal,pri dialnici,centre,dunaji,auparku noooo to by mohlo byt na ten nas maly stadionek...

30

... aby sme sa mali kam chodit v NED o 10.30 hod vygrckat ...

31

KURIOZITA KOLA
Prvýkrát na jar sa návšteva na domácom zápase Artmedie vyšplhala nad 1000 divákov. Duel so Žilinou alebo ak chcete, súboj dvoch posledných majstrov, oficiálne priamo na tribúnach sledovalo 1020 ľudí! Jeden z ruských velikánov 19. storočia Gogoľ by so svojím príznačným „smiechom cez slzy“ napísal, že ide o pokrok. Veď doterajším jarným domácim maximom Artmedie bolo 610 duší...
Vraj  domácom grc roll

32

Pokrok by bol, keby kmotor dostal poriasnu po papuli.

33

na firmu BMC to bolo prevedene 7.8.08 podla mojich informacii uz ale toto neplati...

34

no ale podla katastra to este plati. jedine zeby si mal velmi cerstve informacie. odkial mas info?

35

naposledy este tak bolo, ze pozemky su stale v uzemnom plane vedene nie na stavebne vyuzitie, podla magistratu bratislavy, by zmeny v uzemnom plane mohli prist na pretras na mestskom zasadnuti v druhom kvartali toho roku.