Téma: Dukla BB-Petrzalka
Ide niekto ?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ide niekto ?
Hehe, ja v BB študujem, takže so mnou rátajte.... Ak by nás(vás) prišlo viacej, tak by sme mohli potriešiť miesto v sektore hostí a povzbudzovať.
mato mikulic krasny goooooooool...len tak dalej
kto nam uz konecne da gol ![]()
Martin Mikulič, strelec jediného gólu: "Nejako sa to vyvinulo, že som sa ocitol v protiútoku tam, odkiaľ sa dávajú góly. Loptu mi ďalekým centrom poslal na nohu Béla Horváth, takto začať sme si aj plánovali, dostali sa na koňa a sformovali potom tak, aby sme mohli rýchlo prechádzať do útoku. Dúfam, že táto taktika nám dlho vydrží. Dukla nehrala zle, bola nebezpečná, chýbalo jej pri príležitostiach naozaj málo. My sme všetci mladí, ochotní behať, máme výborný fyzický fond. Teší nás bilancia víťazstiev a mňa tento gól po dlhej zdravotnej pauze."
![]()
ja by som ten gol rad videl sportove noviny som nestihol a v archivovh to bud neni alebo na jojke neukazovali nevie niekdo o nejakom zazname toho golu?
dnes 22:30 na ta3
bol som tam1. polcas pohoda..2. nas ku koncu bb dost zatlacila...to brvno to sme mali bohove staste
rkk,HUSTE.SK
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.018 s, vykonaných príkazov: 7. ]