1

Téma: stránka

Už by bolo dobré, keby tých bývalo - súčasných kmotrových hráčov dal z tejto stránky niekto preč, alebo nech im dajú dresy v akých teraz hrávajú. Hlavne tým čo hrajú v modrom grcobale.

2

Re: stránka

stano vies dobre kto sa o tu stranku stara a mne sa veru nechce s nou uz nic robit. dost ze tam dam ten jeden pozapasovy clanok a vysledky...

3

Mohla by sa aspon raz za cas upvravit supiska hracov na tejto stranke .Ako tak vidim je uz dost zastarala

4

sak aj v tabulke je art....kto to tu riadi????

5

misko ak chces tak to tu mozes riadit a minto tiez.

6

svoje navrhy, zlepsenia a dotazy posielajte na ivan.kmotrik@grafobal.sk smile

7

Môj návrh je zozbierať sa mu na zlatý povraz.

8

Marek,onéé izéé mohol by si" pretiahnuť" okočas,tu na tejto je stale zimny.sorry,nestem Ťa sekírovať cool smile

9

co uz je leto? ten cas ale leti smile

10

OZNAM
Z dôvodu neodkladných pracovných povinností sa ruší dnešná on-line diskusia s predsedom BSK Vladimírom Bajanom. Na Vaše otázky Vám predseda BSK odpovie počas najbližšej on-line diskusie, ktorej termín včas oznámime.

Ďakujeme za pochopenie.

11

burina napísal(a):

co uz je leto? ten cas ale leti smile

leti,letí a stadiónek nikde sad

12

este by som sem dal tabulku ligy, do sekcie team za rozpis ligy

13

trpezlivost. programator je v chorvatsku. radsej sa hlaste ti co ovladate pracu s webstrankami a grafici. roboty tu je jak na koscele...

14

moje skusenosti-php fusion,webspell a ine rozne redakcne systemi.
Mam nejake kontakty na html koderov ak by trebalo nieco dorobit

15

tabulka super, aj to popri tom

16

mato napísal(a):

moje skusenosti-php fusion,webspell a ine rozne redakcne systemi.
Mam nejake kontakty na html koderov ak by trebalo nieco dorobit

mato som ti napisal mail na zoznam.sk. neviem ci nan este chodis.

17

No ...  a nepíšete ako sa vám páči, alebo nepáči náš web fcpetrzalka1898.sk ?  roll

18

minto napísal(a):

Mohla by sa aspon raz za cas upvravit supiska hracov na tejto stranke .Ako tak vidim je uz dost zastarala

Nová súpiska a postupne aj fotky a iné  big_smile

19

ferar napísal(a):

No ...  a nepíšete ako sa vám páči, alebo nepáči náš web fcpetrzalka1898.sk ?  roll

paráda, za tých 5 rokov, čo máme nejaké stránky je táto jasne najlepšia prst-ok

20

fakt je super

21

Ja neviem ci to je tym, ze pan  grc  exmajitel nas uz nema, ale ovela radsej sem teraz clovek chodi, aj to tu viac ozilo, ako aj na stadione, proste je to taka euforia zo vsetkeho. Dufam, ze nas bude dlho drzat a ze sa k nam vratia ludia, ktori mali petrzalku radi v minulosti ... a uz nam bude chybat "len" ten stadionik v petrzalke

22

soske napísal(a):

Ja neviem ci to je tym, ze pan  grc  exmajitel nas uz nema, ale ovela radsej sem teraz clovek chodi, aj to tu viac ozilo, ako aj na stadione, proste je to taka euforia zo vsetkeho. Dufam, ze nas bude dlho drzat a ze sa k nam vratia ludia, ktori mali petrzalku radi v minulosti ... a uz nam bude chybat "len" ten stadionik v petrzalke

hej tiez sem radsej chodim, ked nemam na sebe "deku"  oko
je to take svieze,ako mlada co sa narodi a pozera okolo  a tak... basnicke crevo no  big_smile

23

ferar napísal(a):

Ďakujem za informácie o mládeži a je super že hrá svoje domáce zápasy v Petržalke(Polygraf,Pankúchová),takže i v Petržalke sa dá ísť pozrieť na futbal .

24

No ... bál som sa reakcií, ale vidím, že stránka bude dobrou spojkou medzi FCP 1898 a ich fanúšikmi. I.W.E.

webmaster :-)

25

Mal by som záujem pomôcť s webom, mam niekoľko skúsenosti s html, php, css. Ešte nie som tak dobrý ale keby niečo trebalo , veľmi rád pomôžem.

26

velmi dobra praca na stranke, len tak dalej prst-ok

27

videt ferar ze sa konecne tomu niekto venuje  prst-ok

28

ty brdo, aky "welcome screen" to na mna hodilo? PAradickaaaa

29

burina napísal(a):

videt ferar ze sa konecne tomu niekto venuje  prst-ok

big_smile

30

Stránka je pekná,len čo na tom keď sa vedú fámy,že mládež nebude mať kde v zime trénovať.Pankúchovú zatvoria (myslím na zimu)a čo bude ďalej?Budatínska - problém s Iskrou,Rapid-problém tiež.Malo by sa to čím skôr riešiť.

31

Giggs napísal(a):

Stránka je pekná,len čo na tom keď sa vedú fámy,že mládež nebude mať kde v zime trénovať.Pankúchovú zatvoria (myslím na zimu)a čo bude ďalej?Budatínska - problém s Iskrou,Rapid-problém tiež.Malo by sa to čím skôr riešiť.

malo by sa. ale na slovensku radsej kazdy vypusta famy miesto toho aby pomohol... samo sa nic nevyriesi. roky sa tu likvidovali stadiony a teraz co mame robit? podakuj sa nasim posrancom

32

burina napísal(a):
Giggs napísal(a):

malo by sa. ale na slovensku radsej kazdy vypusta famy miesto toho aby pomohol... samo sa nic nevyriesi. roky sa tu likvidovali stadiony a teraz co mame robit? podakuj sa nasim posrancom

Pokial sú to len šíriace sa fámy,tak je dobre.

33

Giggs napísal(a):
burina napísal(a):
Giggs napísal(a):

Pokial sú to len šíriace sa fámy,tak je dobre.

Apropo,4.9.  Slovan U13 SFM Senec U13 1 : 13 je zle.Hraje sa to až 15.09.2010

34

Vidím na FB, že väčšine hráčov si vybral ako profilové foto z tejto stránky (made in ferar). Nehovorím, že ma to neteší  big_smile

35

podarená stránka! veľmi pekná,prehladná,je vidieť,že je na nej ešte veľa roboty,fotky a tak,ale je na dobrej ceste! lepšia ako stránky väčšiny corgoňligistov!