1

Téma: Zajtra vsetci povinne k ftacnikovi

ja idem, cim nas bude viac tym lepsie obcania

2

Re: Zajtra vsetci povinne k ftacnikovi

v čase od 16.00 do 18.00 hod. Marcové otvorené dvere sú naplánované tak, aby sa so starostom mohli stretnúť aj tí občania, ktorí sú zamestnaní a pracovný čas im umožní využiť len neskoršie popoludňajšie hodiny.                                                                    Občan Burina môžem ísť aj keď som včil nezamestnaný? sad

3

marek o kolkej tam budes?

4

dajme tomu hned o 16:00, aby sa tam nenadrbalo vela obcanov s ich malichernymi nefutbalovymi problemami smile
obcan jagyno, mozes ist s nami aj ked si nezamestnany, len nedojdi opity ako na futbal oko

5

Si ma asi s niekym mýliš,som zarytý abbstinent a nefajčiar. smile

6

hlavne ten nefajciar,ale pri jankovy sa ti to odpusta lol cool jazyk

7

Ako, boli ste za nim? Co povedal, ako to dopadlo?

8

jurcinko uz len sem to zavesime...

9

Tak aspon dake info by ste mohli....

10

fcpe napísal(a):

jurcinko uz len sem to zavesime...

občania, šak sem niečo zaveste, svieti zelená alebo čevená ( alebo čierno-biela ) ? cool na tej zš budatínska sa niečo ide stavať ( chodím okolo ), ale
futbalový štadionik sa tam nezmestí sad

11

nic nove, mozte kludne spavat. nechce sa mi opakovat ten pribeh o novom stadione na ktory treba uz len pozemok a o rok sa zacne stavat...

12

Ale pozor http://www.petrzalka.sk/sk/buxus/genera … ge_id=2478 niečo visí nad petržkou !? big_smile vzadu na lukach8 smerom na čističku BVS odstranuju kopec zeminy a začinaju zemne prace ?! roll že by všešportový areál ?? hokej + futbal ?? smile

13

len bajanov hokej,hotel,plavaren,parkoviska a na nas z vysoka jebe! grc grc grc grc grc grc grc grc

14

a chlapci my vas nepozname tak nevieme preco by sme sem mali vesat take veci,kto ma zaujem tak si ich zisti,ale ne tu.jozin a jurcinko mate tu 4-5 prispevkov a chcete take veci vediet.co ked ste slovanisti alebo co.organizuju sa stretnutia engeraufans a kto ma ZAUJEM O PETRZALSKY FUTBAL tak tam pride a da aj nieco do placu.no ne?

15

tak zase nie kazdy kto je fanusik petrzalskeho futbalu musi behat za ftacnikom a chodit na nase stretnutia. fanusik ma chodit na futbal a nie riesit to co my riesime. mna uz tiez nebavia tie navstevy tych drbnutych nasich politikov. oni dostali futbal v petrzalke tam kde je...

16

fcpe napísal(a):

a chlapci my vas nepozname tak nevieme preco by sme sem mali vesat take veci,kto ma zaujem tak si ich zisti,ale ne tu.jozin a jurcinko mate tu 4-5 prispevkov a chcete take veci vediet.co ked ste slovanisti alebo co.organizuju sa stretnutia engeraufans a kto ma ZAUJEM O PETRZALSKY FUTBAL tak tam pride a da aj nieco do placu.no ne?

ja som od roku 1981 Petržalčan, býval som za starým mostom ( na Synekovej ) a chodil na futbal a do parku. Ešte mávame v sobotu alebo nedelu doobeda zapasy, no niekedy môžem niekam prísť na stretnutie, ak budem môcť skúsim pomôcť.

17

http://www.petrzalka.sk/sk/buxus/genera … tka=18.jpg

18

vyzierky a hrobari stadiona / FCP

19

brrr grc jak sa natahuju o ten dres cool

20

fcpe - tak sorry, ze tu nemam viacero prispevkov. Co sa tyka stretnuti Engeraufans, velmi rad by som sa zucastnoval, ale kedze studujem mimo BA, tak mi to casovo bohuzial moc nevychadza. ja som ale fandil vzdy a na vyjazdy som chodil pravidelne, mozem kludne poslat aj fotky, s takym kolegom (vysoky, vlasaty, okuliare) som vzdy chodil, ci uz do Ruzomberka, Nitry(ked sme prehrali tym priamim kopom 1:0) a do Ziliny,... To, ze tu zrovna nepisem miliardu prispevkov este neznamena, ze mi je jedno, co sa deje s Petrzalskym futbalom, ja budem chodit, aj keby sme hrali piatu ligu....

21

ahojte votrem sa Vam do diskusie...jurcinko s nami chodil na vyjazdy aj na zapasy oko

22

ako sa dari?kedy nam prides ukazat buduceho fanusika fcp?:D

23

evka nemoze chodit na futbal s malym ultraskom. po kazdom gole by sa pytal von a vies ake teraz robime vysledky smile

24

Troška mimo tema, ale tak snad ma za to neukamenujete.

Toto je naozaj? Si pamatam, ešte nedavno, som chodil na toto forum a bolo tu stovky prispevko za den. Teraz tu ostalo toto? Kazdy den desat prispevkov?

Ci sa mi to len zda? hmm

25

nezda..vela veci sa zmenilo od naseho ,,zeleneho fora´´...vela ludi rezignovalo na futbal ako taky...

26

No to nepotesi cloveka teda.

Som si prebehol forum ako tak, no zaujimave cele. Ak som spravne pochopil tak stale sa presne nevie co bude s klubom, co je skoda lebo postavat na Pasienkoch kde je 5 ludi ma naozaj velmi nebavi hlavne ked medzi mnou a travnikom je este kilometer bezeckych dráh.

Ale vidim ze aspon ty najvernejsi z Vas tu ostali, klobuk dole to je dobry pristup! oko

27

ten kto ma naozaj cierno biele srdce ako ja nikdy neopusti petrzalku za ziadnych okolnostiach

28

Ahoj Oliver a Marek smile...no pridem ukazat sak keby bolo na mne uz by som tam bola niekde medzi vami, ale stale cakame najcistokrvnejsieho petrzalskeho fanusika big_smile...ale ked sa chudak ani nema na co tesit asi caka na stadion v petrzalke alebo co roll tak len dufam ze nebudem tehotna do jeho 18tky hmm

29

a kedyze ma uzriet svetlo sveta najcistokrvnejsi fanusik? aby stihol stadion pred zburanim smile
inac uz sa medzi nami zacali viest reci ze evicka zacala fandit slovanu oko

30

hehe pekne reci ale to nehrozi oko to skor na sachy zacnem chodit vriskat big_smile no najcistokrvnejsi petrzalcan mal termin od 17.3. do 1.4. roll takze asi tak...takze bude muset ist nasilu ale uz max. tyzden tak to este prezijem...len ci ten stadion stihnu urobit jazyk :|

31

evi a ako pises na klavesnicu?ved ju ani nemozes vydiet cez krpateho.alebo to vsetko pise tommy??? jazyk

32

Je čas ďalší mesiac v prdeli.
http://www.petrzalka.sk/?program=51& … id_ci=1358

33

Ide dnes niekto?

34

sme nahratý roll, posledný odstavec money

http://www.petrzalka.sk/?program=51& … id_ci=1793

35

Jozin11 napísal(a):

Ale pozor http://www.petrzalka.sk/sk/buxus/genera … ge_id=2478 niečo visí nad petržkou !? big_smile vzadu na lukach8 smerom na čističku BVS odstranuju kopec zeminy a začinaju zemne prace ?! roll že by všešportový areál ?? hokej +

futbal ?? smile

stavaju tam plavaren , žiadny futbalovy štadion tam neni naprojektovany , sionizmus zo strany bajana a spol.

36

Z BAJANOVEJ STRANY TIE JEHO KECI BOLI LEN KVOLY VOLBAM,UZ TO POCHOPTE.JE TO K.O.K.O.T NAJHRUBSIEHO ZRNA!!!

Naposledy upravil: fcpe (26-05-2009 12:31:54)

37

http://www.petrzalka.sk/?program=51& … id_ci=2141

Marek ja pracujem,zastav sa za ním smile

38

burina pojdem s tebou,mali by sme ist a predostriet aj nove vizie...

39

neviem ci ftacnika zaujimaju nase vizie. uz som s nim castejsie jak s tatkom. by sme si mohli potykat smile
janko coze robis? hadzes zabky na drazdiaku?

40

tak ja idem, 14:50 v technopole

41

burina napísal(a):

Ze Vas to este bavi uz je davno iste ze fanusikov maju uplne u predele a tento panko s tym hovno narobi.Tam uz maju iny pani esa v rukach davno rozdane.

42

gergelovic napísal(a):
burina napísal(a):

Ze Vas to este bavi uz je davno iste ze fanusikov maju uplne u predele a tento panko s tym hovno narobi.Tam uz maju iny pani esa v rukach davno rozdane.

Hlavná vec,že teba to stále baví a robíš si starosti lol

43

gergelovic napísal(a):
burina napísal(a):

tvojim prispevkom je o dovod viac sa rozhYbat.
... kocurkovcana clovek v sebe nezaprie, ci je gergelovic resp. gergrcovic ...

44

inac nebavi ma to, to je pravda. ale nejdeme tam kvoli MFK

45

burina napísal(a):

som si vybavil volno,ale ak tam ideš kvoli hluchonemým mám to v péčku.
založte si s Olim oz orientácie alebo oz kapura a potom chodte za ním  roll grc

46

ty si chcel aby som tam isiel

47

burina napísal(a):

? ??  roll
chcel som nejaké čerstvé info.V Petržalských novinách zase spomína štadion vraj:"Vytvárame podmienky,aby takýto stánok vznikol a zatial poviem,že sme na dobrej ceste."

48

marek ja idem LEN KVOLI novemu zameru...nebudem uz dalsi rok pocuvat cakajte...kazdy normalny clovek pochopi ze novy stadion nema kto a zaco stavat

Naposledy upravil: donoliver (25-06-2009 00:47:14)

49

jagyno napísal(a):

chcel som nejaké čerstvé info.V Petržalských novinách zase spomína štadion vraj:"Vytvárame podmienky,aby takýto stánok vznikol a zatial poviem,že sme na dobrej ceste."

zatial vytvorili podmienky aby jeden stanok zanikol

50

Jadyno nech zije MFK PEtrzalka so stadionom v Senci.!!!:grc: grc grc grc grc grc grc