Téma: Zajtra vsetci povinne k ftacnikovi
ja idem, cim nas bude viac tym lepsie obcania
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
ja idem, cim nas bude viac tym lepsie obcania
v čase od 16.00 do 18.00 hod. Marcové otvorené dvere sú naplánované tak, aby sa so starostom mohli stretnúť aj tí občania, ktorí sú zamestnaní a pracovný čas im umožní využiť len neskoršie popoludňajšie hodiny. Občan Burina môžem ísť aj keď som včil nezamestnaný? ![]()
marek o kolkej tam budes?
dajme tomu hned o 16:00, aby sa tam nenadrbalo vela obcanov s ich malichernymi nefutbalovymi problemami ![]()
obcan jagyno, mozes ist s nami aj ked si nezamestnany, len nedojdi opity ako na futbal ![]()
Si ma asi s niekym mýliš,som zarytý abbstinent a nefajčiar. ![]()
hlavne ten nefajciar,ale pri jankovy sa ti to odpusta
![]()
Ako, boli ste za nim? Co povedal, ako to dopadlo?
jurcinko uz len sem to zavesime...
Tak aspon dake info by ste mohli....
jurcinko uz len sem to zavesime...
občania, šak sem niečo zaveste, svieti zelená alebo čevená ( alebo čierno-biela ) ?
na tej zš budatínska sa niečo ide stavať ( chodím okolo ), ale
futbalový štadionik sa tam nezmestí ![]()
nic nove, mozte kludne spavat. nechce sa mi opakovat ten pribeh o novom stadione na ktory treba uz len pozemok a o rok sa zacne stavat...
Ale pozor http://www.petrzalka.sk/sk/buxus/genera
ge_id=2478 niečo visí nad petržkou !?
vzadu na lukach8 smerom na čističku BVS odstranuju kopec zeminy a začinaju zemne prace ?!
že by všešportový areál ?? hokej + futbal ?? ![]()
len bajanov hokej,hotel,plavaren,parkoviska a na nas z vysoka jebe!
![]()
a chlapci my vas nepozname tak nevieme preco by sme sem mali vesat take veci,kto ma zaujem tak si ich zisti,ale ne tu.jozin a jurcinko mate tu 4-5 prispevkov a chcete take veci vediet.co ked ste slovanisti alebo co.organizuju sa stretnutia engeraufans a kto ma ZAUJEM O PETRZALSKY FUTBAL tak tam pride a da aj nieco do placu.no ne?
tak zase nie kazdy kto je fanusik petrzalskeho futbalu musi behat za ftacnikom a chodit na nase stretnutia. fanusik ma chodit na futbal a nie riesit to co my riesime. mna uz tiez nebavia tie navstevy tych drbnutych nasich politikov. oni dostali futbal v petrzalke tam kde je...
a chlapci my vas nepozname tak nevieme preco by sme sem mali vesat take veci,kto ma zaujem tak si ich zisti,ale ne tu.jozin a jurcinko mate tu 4-5 prispevkov a chcete take veci vediet.co ked ste slovanisti alebo co.organizuju sa stretnutia engeraufans a kto ma ZAUJEM O PETRZALSKY FUTBAL tak tam pride a da aj nieco do placu.no ne?
ja som od roku 1981 Petržalčan, býval som za starým mostom ( na Synekovej ) a chodil na futbal a do parku. Ešte mávame v sobotu alebo nedelu doobeda zapasy, no niekedy môžem niekam prísť na stretnutie, ak budem môcť skúsim pomôcť.
vyzierky a hrobari stadiona / FCP
brrr
jak sa natahuju o ten dres ![]()
fcpe - tak sorry, ze tu nemam viacero prispevkov. Co sa tyka stretnuti Engeraufans, velmi rad by som sa zucastnoval, ale kedze studujem mimo BA, tak mi to casovo bohuzial moc nevychadza. ja som ale fandil vzdy a na vyjazdy som chodil pravidelne, mozem kludne poslat aj fotky, s takym kolegom (vysoky, vlasaty, okuliare) som vzdy chodil, ci uz do Ruzomberka, Nitry(ked sme prehrali tym priamim kopom 1:0) a do Ziliny,... To, ze tu zrovna nepisem miliardu prispevkov este neznamena, ze mi je jedno, co sa deje s Petrzalskym futbalom, ja budem chodit, aj keby sme hrali piatu ligu....
ahojte votrem sa Vam do diskusie...jurcinko s nami chodil na vyjazdy aj na zapasy ![]()
ako sa dari?kedy nam prides ukazat buduceho fanusika fcp?:D
evka nemoze chodit na futbal s malym ultraskom. po kazdom gole by sa pytal von a vies ake teraz robime vysledky ![]()
Troška mimo tema, ale tak snad ma za to neukamenujete.
Toto je naozaj? Si pamatam, ešte nedavno, som chodil na toto forum a bolo tu stovky prispevko za den. Teraz tu ostalo toto? Kazdy den desat prispevkov?
Ci sa mi to len zda? ![]()
nezda..vela veci sa zmenilo od naseho ,,zeleneho fora´´...vela ludi rezignovalo na futbal ako taky...
No to nepotesi cloveka teda.
Som si prebehol forum ako tak, no zaujimave cele. Ak som spravne pochopil tak stale sa presne nevie co bude s klubom, co je skoda lebo postavat na Pasienkoch kde je 5 ludi ma naozaj velmi nebavi hlavne ked medzi mnou a travnikom je este kilometer bezeckych dráh.
Ale vidim ze aspon ty najvernejsi z Vas tu ostali, klobuk dole to je dobry pristup! ![]()
ten kto ma naozaj cierno biele srdce ako ja nikdy neopusti petrzalku za ziadnych okolnostiach
Ahoj Oliver a Marek
...no pridem ukazat sak keby bolo na mne uz by som tam bola niekde medzi vami, ale stale cakame najcistokrvnejsieho petrzalskeho fanusika
...ale ked sa chudak ani nema na co tesit asi caka na stadion v petrzalke alebo co
tak len dufam ze nebudem tehotna do jeho 18tky ![]()
a kedyze ma uzriet svetlo sveta najcistokrvnejsi fanusik? aby stihol stadion pred zburanim ![]()
inac uz sa medzi nami zacali viest reci ze evicka zacala fandit slovanu ![]()
hehe pekne reci ale to nehrozi
to skor na sachy zacnem chodit vriskat
no najcistokrvnejsi petrzalcan mal termin od 17.3. do 1.4.
takze asi tak...takze bude muset ist nasilu ale uz max. tyzden tak to este prezijem...len ci ten stadion stihnu urobit
:|
evi a ako pises na klavesnicu?ved ju ani nemozes vydiet cez krpateho.alebo to vsetko pise tommy??? ![]()
Je čas ďalší mesiac v prdeli.
http://www.petrzalka.sk/?program=51&
id_ci=1358
Ide dnes niekto?
sme nahratý
, posledný odstavec ![]()
Ale pozor http://www.petrzalka.sk/sk/buxus/genera ge_id=2478 niečo visí nad petržkou !?
vzadu na lukach8 smerom na čističku BVS odstranuju kopec zeminy a začinaju zemne prace ?!
že by všešportový areál ?? hokej +
futbal ??
stavaju tam plavaren , žiadny futbalovy štadion tam neni naprojektovany , sionizmus zo strany bajana a spol.
Z BAJANOVEJ STRANY TIE JEHO KECI BOLI LEN KVOLY VOLBAM,UZ TO POCHOPTE.JE TO K.O.K.O.T NAJHRUBSIEHO ZRNA!!!
Naposledy upravil: fcpe (26-05-2009 12:31:54)
http://www.petrzalka.sk/?program=51& id_ci=2141
Marek ja pracujem,zastav sa za ním ![]()
burina pojdem s tebou,mali by sme ist a predostriet aj nove vizie...
neviem ci ftacnika zaujimaju nase vizie. uz som s nim castejsie jak s tatkom. by sme si mohli potykat ![]()
janko coze robis? hadzes zabky na drazdiaku?
tak ja idem, 14:50 v technopole
tak ja idem, 14:50 v technopole
Ze Vas to este bavi uz je davno iste ze fanusikov maju uplne u predele a tento panko s tym hovno narobi.Tam uz maju iny pani esa v rukach davno rozdane.
burina napísal(a):tak ja idem, 14:50 v technopole
Ze Vas to este bavi uz je davno iste ze fanusikov maju uplne u predele a tento panko s tym hovno narobi.Tam uz maju iny pani esa v rukach davno rozdane.
Hlavná vec,že teba to stále baví a robíš si starosti ![]()
burina napísal(a):tak ja idem, 14:50 v technopole
tvojim prispevkom je o dovod viac sa rozhYbat.
... kocurkovcana clovek v sebe nezaprie, ci je gergelovic resp. gergrcovic ...
inac nebavi ma to, to je pravda. ale nejdeme tam kvoli MFK
som si vybavil volno,ale ak tam ideš kvoli hluchonemým mám to v péčku.
založte si s Olim oz orientácie alebo oz kapura a potom chodte za ním
![]()
ty si chcel aby som tam isiel
? ??
chcel som nejaké čerstvé info.V Petržalských novinách zase spomína štadion vraj:"Vytvárame podmienky,aby takýto stánok vznikol a zatial poviem,že sme na dobrej ceste."
marek ja idem LEN KVOLI novemu zameru...nebudem uz dalsi rok pocuvat cakajte...kazdy normalny clovek pochopi ze novy stadion nema kto a zaco stavat
Naposledy upravil: donoliver (25-06-2009 00:47:14)
chcel som nejaké čerstvé info.V Petržalských novinách zase spomína štadion vraj:"Vytvárame podmienky,aby takýto stánok vznikol a zatial poviem,že sme na dobrej ceste."
zatial vytvorili podmienky aby jeden stanok zanikol
Jadyno nech zije MFK PEtrzalka so stadionom v Senci.!!!:grc:
![]()
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.062 s, vykonaných príkazov: 9. ]