1

Téma: Petržalka-ZM , nedeľa, 22.marec

Predpokladam ze sa hra v nedelu preto lebo v sobotu su volby...
Kedze hra aj slovan svoj zapas s RK, zrejme hrame uz o 14,30?
Ja tam budem. Asi anonymne, ale chcem si mrknut co sa deje.

2

Re: Petržalka-ZM , nedeľa, 22.marec

-preco anonymne?

3

ja s kamosmi sa dostavim asi styria budeme,dufam

4

na 85% pridem..
treba prist pre tie veci bajo,fcpe ja to tam nosit nebudem lol

5

CHRIPKO napísal(a):

-preco anonymne?

lebo sa chcem pozriet odkial vietor fuka a nechcem sa zatial angazovat zbytocne

6

Noó takto,včera fúkal od polusu(vietor)a dobre studený. smile

7

danek001 napísal(a):

lebo sa chcem pozriet odkial vietor fuka a nechcem sa zatial angazovat zbytocne

danek007 smile

8

parada pekna hra kubo 2goly zacinam fandit petrzalke big_smile

9

Chlapci dneska nadherny vykon skoda ze je reprezentžacna prestavka sme rozbehnuti...

10

super vykon,, fakt skoda tej prestavky,,

11

kubo..  ak sa jedna o Sylvestra, 1. - vedel kde ma byt, 2.  pekne zavesil ...
pre kocurkovcanov... FCP nie je kocurkovo B

12

dneska zasa futbal=radost

13

Pekne.Chlapci hrajú,baví ich to,no dokedy.

14

v artmedii dlho nie. len dokedy to bude nas bavit. takyto pekny futbal hrat im ivan raz dva zatrhne. len co zbytocne konkurujeme jedinemu slavnemu klubu. shalom

15

jagynko no ze akurat ty sa to pitas.cely zapas si len prekracoval z nohy na nohu kedy uz bude 17:00 a pojdes povzbudit vasich.inac obzerka je v starej forme grc

16

fcpe napísal(a):

jagynko no ze akurat ty sa to pitas.cely zapas si len prekracoval z nohy na nohu kedy uz bude 17:00 a pojdes povzbudit vasich.inac obzerka je v starej forme grc

No nevím,či si ma v telke dobre videl.Kto je obzerka? lol

17

kabala21 napísal(a):

kubo..  ak sa jedna o Sylvestra, 1. - vedel kde ma byt, 2.  pekne zavesil ...
pre kocurkovcanov... FCP nie je kocurkovo B

Bodaj by si mal pravdu,že nie sme kocúrkovo B.Dúfam že to raz bude pravda.

18

už je to asi staré, ale stále som pátral čo je zač náš nový majiteľ. Nič sa o ňom nedá zistiť, našiel som akurát na cyperskom obchodnom registri takúto informáciu, ale neviem kto je majiteľom, kto za tým všetkým naozaj stojí.
pozrite si: http://www.drcor.mcit.gov.cy/portal/pag … Results_en
vznikla 13.5.2008 a nás kúpili resp. majiteľa sme zmenili 11.7.2008!!!
To e celé zvláštne, no nie??? Či som naivný keď chcem o tom niečo zistiť???

19

http://www.drcor.mcit.gov.cy/portal/pag … Results_en

20

burina napísal(a):

dneska zasa futbal=radost

naozaj pekný uvolnený výkon " našich z Petržalky ", malo to hlavu a pätu:)

21

Bravo chlapci, sice sa musim ucit ich mena naspamat oko ale ako hovoria karci a lajci v Pomahajbo: NEVADÍ!
Bolo mi len smutno z toho dovodu, ze este pred par rokmi keby sme prve dve kola zahrali 4:0 a 3:0 tak na Moravce pride 4-5 tisic ludi sad a teraz? fakt skoda. Ale ok, fukal vietor big_smile len ma nasralo ze doobeda na inter prislo 717 divakov.
S tym ze tu niekto pisal ze IK zase zatrhne toto pekne hranie, tak ja myslim ze nie - Slovan ma 20b. naskok a ozaj sa "nemusi bat" petrzalky, to by uz museli skoro vsetko poprehravat big_smile skor mam pocit ze IK chce mat dva kluby v Europe - bud ako porazeny finalista SP alebo zo 4.miesta kedze Europsky pohar sa renovuje (Pohar UEFA zanika). Ked si vezmete ze su teraz nasi v laufe a ozaj ich hra je fajn , tak vitazstvom nad presovom a pripadne v BB by sme uz vazne atakovali 4.miesto. Navyse Kosice aj DS hostime doma...napr. a vziat doma bod aj ziline tak v slovane by boli spokojni oko cize chlapci, big_smile otvorene ideme na 4.miesto big_smile big_smile  big_smile

22

hlavne aby boli v slovane spokojni... ze prislo viac ludi na inter? vsak su doma.
neviem danek, artmedia koncom sezony definitivne konci. a co bude? zrejme kto da viac dostane licenciu (trencin, podbrezova, rimavska, moravce) a my? su aj ine ligy ako corgon liga.

23

Či ivan rozmýšla, že aj on môže nejako končiť. Ono je to ako kto druhému jamu kope, ale potial sa chodí z hrncom, pokial ťa niekto neodjebe. Netreba zabudať, že už dosť sponzorov Slovana skončilo tak ako si nemyslelo a nechcelo. Ale čo už božie mlyny melú - aj keď pomaly ale isto.

24

mno len som zvedavy ze kto odjebe j&t.....ale maju dufam problemy lebo co chceli stavat to panorama city tak ze ho budu ale bude asi nizsie tak dufam ze krachnu coskoro...aj so slovanom...

25

inac nikto ste si nevsimli tu podobnost medzi petrzalkou a liverpoolom v poslednom kole? smile

26

burina napísal(a):

inac nikto ste si nevsimli tu podobnost medzi petrzalkou a liverpoolom v poslednom kole? smile

No konečne,aspoň niekto si to všimol.Minuly víkend mali tiež podobné výsledky,až na to že liverpool dostal gol(slabšia obrana) cool

27

Dám to sem-V sobotu 28.3.hráme prípravný zápas proti Vráblom na Polygrafe o 10.30.hod.

28

kto.iskra???inac mohlo sa hrat aj unas,travicka jak v anglicku,urcite by doslo viac ludi ako v nedelu a danek neboj,na inter nebolo 717 ludi,bol som tam a bolo okolo 300-350,ved pozname kmotrikovske pocty...

29

fcpe to si ma ukludnil oko
ja dufam ze na presov dojde aspon tisicka

30

na inter 1000 ludi? ja sa stavim ze nie smile

31

ma byt teplo oko

32

fcpe napísal(a):

kto.iskra???inac mohlo sa hrat aj unas,travicka jak v anglicku,urcite by doslo viac ludi ako v nedelu a danek neboj,na inter nebolo 717 ludi,bol som tam a bolo okolo 300-350,ved pozname kmotrikovske pocty...

Nie,zatial artmedia.Uff :grc:bol si na interi,náhodou alebo "pracovne"? lol lol

33

bol som tam asi 20 minut a bol som tam odviest dusana sninskeho kedze den predtym dosiel a bol som ho hodit na stadion za svojimy kedze hra za michalovce.jagynko takze sa nemusis az tak radovat lol jazyk

34

fcpe napísal(a):

bol som tam asi 20 minut a bol som tam odviest dusana sninskeho kedze den predtym dosiel a bol som ho hodit na stadion za svojimy kedze hra za michalovce.jagynko takze sa nemusis az tak radovat lol jazyk

kde bolo,tam bolo,bla :)bla smile

35

jagynko grc grc grc grc grc

36

http://www.denniksport.sk/clanok?id=71908

37

fcpe napísal(a):

jagynko grc grc grc grc grc

OK mier.lepších 10 interistov ako jeden jude.

38

vzivote by som nesiel pozret na inter,bolo tak ako som napisal.ok mier,ale neviem dokedy ked ako sa pozname tak zase zacneme lol lol lol jazyk jazyk jazyk

39

jagyno napísal(a):

Dám to sem-V sobotu 28.3.hráme prípravný zápas proti Vráblom na Polygrafe o 10.30.hod.

Chybička se vloudila,sorry.zápas hrá Iskra MŠK. hmm

40

Jaj takze ty okrem SK ARTMEDIA fandis aj MSK...jagyno uz nebud fanusikom uspechu big_smile

41

Noó,lebo MSK je fakt uspešná roll cool

42

No tak uspech pre nich je ze su tam kde su big_smile