Téma: Petržalka-ZM , nedeľa, 22.marec
Predpokladam ze sa hra v nedelu preto lebo v sobotu su volby...
Kedze hra aj slovan svoj zapas s RK, zrejme hrame uz o 14,30?
Ja tam budem. Asi anonymne, ale chcem si mrknut co sa deje.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Predpokladam ze sa hra v nedelu preto lebo v sobotu su volby...
Kedze hra aj slovan svoj zapas s RK, zrejme hrame uz o 14,30?
Ja tam budem. Asi anonymne, ale chcem si mrknut co sa deje.
-preco anonymne?
ja s kamosmi sa dostavim asi styria budeme,dufam
na 85% pridem..
treba prist pre tie veci bajo,fcpe ja to tam nosit nebudem ![]()
-preco anonymne?
lebo sa chcem pozriet odkial vietor fuka a nechcem sa zatial angazovat zbytocne
Noó takto,včera fúkal od polusu(vietor)a dobre studený. ![]()
lebo sa chcem pozriet odkial vietor fuka a nechcem sa zatial angazovat zbytocne
danek007 ![]()
parada pekna hra kubo 2goly zacinam fandit petrzalke ![]()
Chlapci dneska nadherny vykon skoda ze je reprezentžacna prestavka sme rozbehnuti...
super vykon,, fakt skoda tej prestavky,,
kubo.. ak sa jedna o Sylvestra, 1. - vedel kde ma byt, 2. pekne zavesil ...
pre kocurkovcanov... FCP nie je kocurkovo B
dneska zasa futbal=radost
Pekne.Chlapci hrajú,baví ich to,no dokedy.
v artmedii dlho nie. len dokedy to bude nas bavit. takyto pekny futbal hrat im ivan raz dva zatrhne. len co zbytocne konkurujeme jedinemu slavnemu klubu. shalom
jagynko no ze akurat ty sa to pitas.cely zapas si len prekracoval z nohy na nohu kedy uz bude 17:00 a pojdes povzbudit vasich.inac obzerka je v starej forme ![]()
jagynko no ze akurat ty sa to pitas.cely zapas si len prekracoval z nohy na nohu kedy uz bude 17:00 a pojdes povzbudit vasich.inac obzerka je v starej forme
No nevím,či si ma v telke dobre videl.Kto je obzerka? ![]()
kubo.. ak sa jedna o Sylvestra, 1. - vedel kde ma byt, 2. pekne zavesil ...
pre kocurkovcanov... FCP nie je kocurkovo B
Bodaj by si mal pravdu,že nie sme kocúrkovo B.Dúfam že to raz bude pravda.
už je to asi staré, ale stále som pátral čo je zač náš nový majiteľ. Nič sa o ňom nedá zistiť, našiel som akurát na cyperskom obchodnom registri takúto informáciu, ale neviem kto je majiteľom, kto za tým všetkým naozaj stojí.
pozrite si: http://www.drcor.mcit.gov.cy/portal/pag … Results_en
vznikla 13.5.2008 a nás kúpili resp. majiteľa sme zmenili 11.7.2008!!!
To e celé zvláštne, no nie??? Či som naivný keď chcem o tom niečo zistiť???
dneska zasa futbal=radost
naozaj pekný uvolnený výkon " našich z Petržalky ", malo to hlavu a pätu:)
Bravo chlapci, sice sa musim ucit ich mena naspamat
ale ako hovoria karci a lajci v Pomahajbo: NEVADÍ!
Bolo mi len smutno z toho dovodu, ze este pred par rokmi keby sme prve dve kola zahrali 4:0 a 3:0 tak na Moravce pride 4-5 tisic ludi
a teraz? fakt skoda. Ale ok, fukal vietor
len ma nasralo ze doobeda na inter prislo 717 divakov.
S tym ze tu niekto pisal ze IK zase zatrhne toto pekne hranie, tak ja myslim ze nie - Slovan ma 20b. naskok a ozaj sa "nemusi bat" petrzalky, to by uz museli skoro vsetko poprehravat
skor mam pocit ze IK chce mat dva kluby v Europe - bud ako porazeny finalista SP alebo zo 4.miesta kedze Europsky pohar sa renovuje (Pohar UEFA zanika). Ked si vezmete ze su teraz nasi v laufe a ozaj ich hra je fajn , tak vitazstvom nad presovom a pripadne v BB by sme uz vazne atakovali 4.miesto. Navyse Kosice aj DS hostime doma...napr. a vziat doma bod aj ziline tak v slovane by boli spokojni
cize chlapci,
otvorene ideme na 4.miesto
![]()
hlavne aby boli v slovane spokojni... ze prislo viac ludi na inter? vsak su doma.
neviem danek, artmedia koncom sezony definitivne konci. a co bude? zrejme kto da viac dostane licenciu (trencin, podbrezova, rimavska, moravce) a my? su aj ine ligy ako corgon liga.
Či ivan rozmýšla, že aj on môže nejako končiť. Ono je to ako kto druhému jamu kope, ale potial sa chodí z hrncom, pokial ťa niekto neodjebe. Netreba zabudať, že už dosť sponzorov Slovana skončilo tak ako si nemyslelo a nechcelo. Ale čo už božie mlyny melú - aj keď pomaly ale isto.
mno len som zvedavy ze kto odjebe j&t.....ale maju dufam problemy lebo co chceli stavat to panorama city tak ze ho budu ale bude asi nizsie tak dufam ze krachnu coskoro...aj so slovanom...
inac nikto ste si nevsimli tu podobnost medzi petrzalkou a liverpoolom v poslednom kole? ![]()
inac nikto ste si nevsimli tu podobnost medzi petrzalkou a liverpoolom v poslednom kole?
No konečne,aspoň niekto si to všimol.Minuly víkend mali tiež podobné výsledky,až na to že liverpool dostal gol(slabšia obrana) ![]()
Dám to sem-V sobotu 28.3.hráme prípravný zápas proti Vráblom na Polygrafe o 10.30.hod.
kto.iskra???inac mohlo sa hrat aj unas,travicka jak v anglicku,urcite by doslo viac ludi ako v nedelu a danek neboj,na inter nebolo 717 ludi,bol som tam a bolo okolo 300-350,ved pozname kmotrikovske pocty...
fcpe to si ma ukludnil ![]()
ja dufam ze na presov dojde aspon tisicka
na inter 1000 ludi? ja sa stavim ze nie ![]()
ma byt teplo ![]()
kto.iskra???inac mohlo sa hrat aj unas,travicka jak v anglicku,urcite by doslo viac ludi ako v nedelu a danek neboj,na inter nebolo 717 ludi,bol som tam a bolo okolo 300-350,ved pozname kmotrikovske pocty...
Nie,zatial artmedia.Uff :grc:bol si na interi,náhodou alebo "pracovne"?
![]()
bol som tam asi 20 minut a bol som tam odviest dusana sninskeho kedze den predtym dosiel a bol som ho hodit na stadion za svojimy kedze hra za michalovce.jagynko takze sa nemusis az tak radovat
![]()
bol som tam asi 20 minut a bol som tam odviest dusana sninskeho kedze den predtym dosiel a bol som ho hodit na stadion za svojimy kedze hra za michalovce.jagynko takze sa nemusis az tak radovat
![]()
kde bolo,tam bolo,bla :)bla ![]()
jagynko
![]()
jagynko
![]()
![]()
![]()
![]()
OK mier.lepších 10 interistov ako jeden jude.
vzivote by som nesiel pozret na inter,bolo tak ako som napisal.ok mier,ale neviem dokedy ked ako sa pozname tak zase zacneme
![]()
Dám to sem-V sobotu 28.3.hráme prípravný zápas proti Vráblom na Polygrafe o 10.30.hod.
Chybička se vloudila,sorry.zápas hrá Iskra MŠK. ![]()
Jaj takze ty okrem SK ARTMEDIA fandis aj MSK...jagyno uz nebud fanusikom uspechu ![]()
Noó,lebo MSK je fakt uspešná
![]()
No tak uspech pre nich je ze su tam kde su ![]()
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.038 s, vykonaných príkazov: 6. ]