1

Téma: volby

Vážení, asi to sem nepatrí, veď politika by nemala patriť do športu. Ono sa to hovorí, že nemala by patriť, ale ona (politika) skutočne patrí do športu. Blížia sa volby. Ak by ste náhodou išli voliť, viete kto sedel  v čestnej lóže štadióna Slovana a usmieval sa na celý slovenský národ vedľa nášho a slovanistického vlastníka - pán kandidát a sešte súčastný prezident našej milovanej vlasti. Asi tento veľmi slabo prehováral vlastníka oboch klubov, aby vrátil petržalčanom štadión, ktorý patrí občanom Bratislavy a širokého okolia viac ako 100 rokov. Dokonca ani také negatívne osobnosti, ako bol Hitler ho nezničili, ale náš velký IK, ho nechce vrátiť pôvodnému poslaniu načo bol tento svätostánok petržalčanov vybudovaný. Preto ja neagitujem, ale môžeme voliť občana, ktorý nestojí o to aby sa občania našej drahej a milovanej vlasti mohli chodiť pozerať v najväčšom sídlisku na Slovensku na futbal? Alebo máme podporovať nečinnosť občanov a uchylovať sa k návykovým látkam? Ja určite nie, preto budem voliť každého, kto nemá nič s IK a medzi nimi určite nie je pán JUDr. Gaqšparovič.

2

Re: volby

no ja sice volit este nemozem ale je nejaky kandidat co sa viac zaujima o sport a bol by uzitocny aj nam ? radicova to ma zrejme na haku aj tak ju neznasam a necem aby bola prezidentkou a gasparovic je druha realna moznost ze zas vyhra....

3

ja mozno este pridam k tomu ze za Slobodnym forom tiez stoji IK...

4

No odporúčam vrelo takéto diskúzie na fórum www.choddopice.sk. :)Marek,tá téma je o ničom.

5

tak o politike sa tu hadam nebude bavit...

6

Tu nejde o politiku, tu ide o záchranu nášho štadióna. Všetko so všetkým súvisí.
Niektorí kandidáti chcú aby bola na Slovensku spravodlivosť. A je spravodlivé keď si niekto cez peniaze podmaňuje verejnú mienku, poslancov, politikov ? Máme "piť" čisté víno, alebo nejaký kal sily peňazí ???????

7

Jagynovi sa ľahko hovorí, on spravil "hrubú čiaru" a žije belasím životom. Kto je petržalčanom od narodenia a chodil na štadión už v plienkach, ten sa nikdy nezmieri s takýmto osudom - chámtivosťou silných.

8

lol lol lol lol lol lol lol lol lol jagynkooooo,to si uz vsimol aj iny okrem mna tvoju belasu cestu??? lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol  lol lol lol

9

politici predali verejny stadion (a nielen nas)  sukromnikovi
politici odsuhlasili preklasifikovanie pozemku a teda jeho moznu likvidaciu
politik je prezident klubu a za neho sa to stalo

ak sme zavisli len od politikov tak dakujem pekne. si precitaj co fico napisal - ze sa tu buduju stadiony.

10

Zlá pamäť?-Inter ZŤS,takto zachraňovali inter mocný politici,Gejza Šlapka a spol.Jáj zase šlapka(y).Žeby osud?

11

stanofan napísal(a):

Jagynovi sa ľahko hovorí, on spravil "hrubú čiaru" a žije belasím životom. Kto je petržalčanom od narodenia a chodil na štadión už v plienkach, ten sa nikdy nezmieri s takýmto osudom - chámtivosťou silných.

:)ja som nebol nikdy medzi vyvoleními na palube,keď sa lietalo európou,ani lístky som nemal grátis oko

12

Možno teraz bude "hrubá čiara", alebo nejaký vyvolení lietať v belasých oblakoch. Ale ja keď som lietal Glazgov (2x) a Porto a Atény, tak som si to zaplatil. To isté keď som chodil autobusom. Lístky boli vždy v cene dopravy (mimo Túrína). asi tolko pre "nových fandov" belasích. Teraz v BS možno kmotor bude riešiť zdarma veď má z čoho - ukradol štadión, ktorý má nejakú hodnotu a pre nás petržalčanov aj historickú.
Dosť bolo srandy. Ale tu ide o podstatu, prečo by som mal dávať hlas niekomu, kto je proti nám (momentálne každý kto je kmotrom nie je s nami). Ak zlyhali všetky doterajšie  šance, prečo v nádeji neživiť nejakú čo môže prísť. Napr. jedna z kandidátok dlhý čas bývala v Petržalke - možno nás aspoň vypočuje. Narozdiel od primátora BA, ktorý o tomto probléme nechce ani počuť, hoci by mal zastrešovať celé mesto a problémy v ňom. Načo zarába ťažké tisíce za mesiac, čo mnohí nezarobia ani za rok.

13

neda mi po dlhej dobe napisat sem aj ked som si slubil ze na fore sa uz realizovat nebudem.zasa som si nasral do huby:lol: prezidentske volby nemaju z nasim problemom nic spolocne/staci sa pozriet do Ustavy a kazdy pochopi preco ho volime-resp z hladiska nasho statneho zriadenia by sme ani nemali/...kde bola agitacia ked sa volilo do zastupitelstva Petrzalky a mesta???v prvom rade sa treba zamysliet nad tym preco ide k volbam do organov samospravy 10% opravnenych volicov....

btw jagyno na moravce pojdeme na pivo inde- v kolkarni malo pracuje:)

14

Presne tak.. slovanistu nikdy volit nebudem

15

oliver na fore sa nerealizujes, to je pravda. a kde sa vlastne realizujes? clanky nepises jak si slubil, do skoly nechodis poriadne, nikde nerobis... musim ta takto verejne pokarhat smile a ked napises do fora tak do takejto drbnutej temy. clenske kedy zaplatis? potrebujem nove spatne zrkadlo smile

16

burina napísal(a):

oliver na fore sa nerealizujes, to je pravda. a kde sa vlastne realizujes? clanky nepises jak si slubil, do skoly nechodis poriadne, nikde nerobis... musim ta takto verejne pokarhat smile a ked napises do fora tak do takejto drbnutej temy. clenske kedy zaplatis? potrebujem nove spatne zrkadlo smile

Piekne.Konečne si mu dal do bundy.Oli to členské zatiahni,fakt ma kaput spätné.

17

o com mam pisat?o tom ako je to s nami na pi**:(...no teoreticky najviac vies momentalne aj tak ty burina...inac clenske som prepil:D..a co sa tyka roboty uz sa mi nieco crta...to sa este zasmejes

ale pre istotu ze ma kopne muza/je tu male percento:D/ mi nastav tu funkciu moznosti pridania clanku na stranku...lebo uz mi to nefunguje

Naposledy upravil: donoliver (20-03-2009 00:56:13)

18

Aby bol prehlad grc grc grc    Napriek všetkým argumentom poslanci SDKÚ a KDH predaj odsúhlasili. Ako hlasovali poslanci na: http://www.bratislava.sk/vismo5/dokumen … p;p1=75231

Poslankyňa Farkašovská, ktorá hlasovala proti predaju lesíka požiadala o vydanie dokladu ako hlasovali poslanci, pretože postup pri hlasovaní o cene a predaji sa jej zdal nejasný.  Považuje za nezvyčajné, že jej riaditeľka magistrátu Pavlovičová zamietla vydať doklad o tom ako hlasovali poslanci.

Elena Pätoprstá na protest proti pošľapaniu dôvery a nádeje občanov rozhodila nad hlavy poslancov 14.000-covú petíciu. Svoje pokojné, ale protestne gesto, v ktorom poslancom lietali nad hlavami stovky hárkov petície označila za symbol pošliapania ľudskej nádeje.

/VIDEO na:

http://www.youtube.com/watch?v=H9tulLg8eEM  /
Dňa 7.7.2007 Alianzia Fair Play ponúkla petičnému výboru svoju pomoc.

OZ Nádej pre Sad Janka Kráľa a člen Ekofora, upozornilo vedenie SDKÚ, že komunálna politika
poslancov SDKÚ v Meskom zastupiteľstve Bratislava dlhodobo nerešpektuje názory verejnosti na zachovanie verejnej zelene.
Bratslavská verejnosť aj dlhodobo upozorňuje na ekonomicky nevýhodné predaje pozemkov.

19

http://www.sad-janka-krala.sk/monitorin … ov-nemala/                                                                             Samá špina, 10000000x grc,tolko o politike.

20

aspon ze ftacnik bol proti. ma u mna +

21

donoliver napísal(a):

o com mam pisat?o tom ako je to s nami na pi** sad

presne o tom treba pisat. lebo ludia si myslia ze secko je OK

22

burina napísal(a):
donoliver napísal(a):

o com mam pisat?o tom ako je to s nami na pi** sad

presne o tom treba pisat. lebo ludia si myslia ze secko je OK

sak a nie je mladez ma kde fetovat dileri maju kde drogy predavat biznis ide tak co sa nepaci ? sad

23

neviem sa ti dovolat burina...ked budes pri compe tak mi tam spristupni tu funkciu na vlozenie clanku

24

jagyno napísal(a):

http://www.sad-janka-krala.sk/monitorin … ov-nemala/                                                                             Samá špina, 10000000x grc,tolko o politike.

janko mas ustnu pochvalu za dobry prispevok. clanok som vlozil aj na nasu stranku. na taketo veci nesmieme zabudat. este treba zistit mena tych zmrdov co odsuhlasili predaj pozemku pod stadionom. rad ich zviditelnim...

25

http://komentare.sme.sk/c/4358214/shooty.html

26

presuva sa koli volbam cas zapasu s presovom?

27

http://www.profutbal.sk/clanok71032.htm

28

jagynko a coze ta to tak trapi?ako fanusik slovana a dac sa ti to nehodi a nepaci? grc lol

29

fcpe napísal(a):

jagynko a coze ta to tak trapi?ako fanusik slovana a dac sa ti to nehodi a nepaci? grc lol

Ale,ale,vítaj interista. :)Ako sa darí čmelákom? roll

30

trochu humoru cez petrzalske slzy,
Výsledok prezidentských volieb bude dôležitý pre budúcnosť Smeru. Vyhlásil to na stretnutí s členmi a priaznivcami strany Gašparovič, ktorý sa opakovane označoval za nestraníckeho kandidáta.

31

v pondelok je zase on-line rozhovor s bajanom na stranke www.bratislavskykraj.sk.otazky mozete posielat uz aj teraz,ja uz sa nebudem pitat kedze som tam stale,tak mu tam dajte nejake otazky.inac uz sa malo stavat ak ma pamat neklame...a uz sa zacalo paradne davat do poriadku miesto na zimak,je to tam sami buldozer,ale asi to uz pripravuju na nas stadion a pan bajan stym vide ako s bombou grc grc grc

32

Jajajaj,bodaj by to pravda bola s tym stadionikem,moc tomu neverím.

33

http://www.bratislavskykraj.sk/discussi … p;dsc=true

34

len ho bombardujte, pana prezidenta