Téma: DAC-Artmedia. kolko z vás príde do DS?
anma
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
anma
okolo 5000
zrejme tu je niekto kto este nevi v jakej sme situacii, myslel osm ze to vedia vsetci...
toto je jeden z mala zapasov na ktory sa tesim. jagyno ty budes komu vlastne fandit?
ci ty ides v nedelu do kosic? ![]()
my uz sa tesime na sobotu. Chceme tam robit dobrú atmosféru a nie provokovat. pridte co najviac! my budeme najmenej 5000.
Myslim, ze Artmedia nepatri na 10.miesto, ste urcite lepsi, ako BB, Dubnica alebo Presov. Ale v Ds budete to mat tazké.
Naposledy upravil: SZERDAHELY (11-03-2009 17:15:53)
5000??? hehehe, tolko vas nebolo na lige majstrov ked ste hrali proti celticu...
DM787 ty mas o koliesko menej alebo si nepochopil, ze je to zart s tymi 5000 engeraufans? a odkial vies, ze proti celticu nas bolo menej? co si bol medzi nami ako prisierac zo slovana, hm??
dm7870074365213980 prepac,jedna nula mi tam chybala,bude nas 50000 a proti celticu sa hralo sa mi zda cez prazdniny,ale chapem na slovan by bolo 30000 a dalsich 300000 by nezohnalo listky
![]()
Cakame na vaas!!!Ria Ria Hungaria!:)
ach jaj
dmnc
adams poser sa stou madarcinou,ale ne tu
![]()
Cakame na vaas!!!Ria Ria Hungaria!:)
totok ma zaujima. vy koho tymtom vlastne povzbudzujete? DAC, alebo madarsku reprezentaciu alebo madarsky stat? hracov asi nie, ti vam asi ani nerozumeju. tak koho potom? nejak mi to nejde do hlavy. mna by teda nenapadlo kricat na nasej lige: kia kia slovakia ![]()
adams napísal(a):Cakame na vaas!!!Ria Ria Hungaria!:)
totok ma zaujima. vy koho tymtom vlastne povzbudzujete? DAC, alebo madarsku reprezentaciu alebo madarsky stat? hracov asi nie, ti vam asi ani nerozumeju. tak koho potom? nejak mi to nejde do hlavy. mna by teda nenapadlo kricat na nasej lige: kia kia slovakia
Madarsky narod!!!
Ked pridete do DS, zazijete ozajstne madarske futbalove PEKLO!!!
Hajra DAC
v Ds sa vzdy fandilo po madarsky..aj v fed. lige.. napr. ani v arsenalu nehrajú anglicania a fandia im po anglicky
v Ds sa vzdy fandilo po madarsky..aj v fed. lige.. napr. ani v arsenalu nehrajú anglicania a fandia im po anglicky
mne ani tak nevadi, ze fandia po madarsky, ale pokrik ria-ria-hungaria ma povzbudit koho?Madarsko?
musime zit na uzemi statu menom slovensko ale my zostaneme vzdy madarmi...keby v 1920 tie juzne uzemia od samorina do kral.chlmiec by dostali k madarsku, tak dnes by sme nemali ziadne incidenty, problemy s vami...ale takto to dopadol
budeme bojovat o to, aby sme zostali navzdy madarmi a nezávyslimi... ja mam vela slovenskych priatelov a aj oni, aj ja myslím, ze celé napatie medzi sk a hun robia len politici...politici
:grc::grc: aj sns, aj ostatní... musíme zit spolu v tomto státe, ale bolo by lepsie v pokoji a v priatelstve, ako v nenávisti...
RIA RIA HUNGARIA vzdy fandilo len vtedy, ked slovaci provokovali a zacinali bi, bi, magyara do hlavy.
... je to smutné, ale zatial na kazdom zápase tak to bolo, ze oni to zacali
Naposledy upravil: SZERDAHELY (12-03-2009 14:52:35)
idac je politik?Futbal je šport a zábava,kam politika nepatrí.Zbytočné napetia,dnes je asi viacej bláznov ako volakedy.V DS sa vždy fandilo maďarsky a nebol problém,ani češi z toho nič nerobili za federálu.
musime zit na uzemi statu menom slovensko ale my zostaneme vzdy madarmi...keby v 1920 tie juzne uzemia od samorina do kral.chlmiec by dostali k madarsku, tak dnes by sme nemali ziadne incidenty, problemy s vami...ale takto to dopadol
budeme bojovat o to, aby sme zostali navzdy madarmi a nezávyslimi... ja mam vela slovenskych priatelov a aj oni, aj ja myslím, ze celé napatie medzi sk a hun robia len politici...politici
:grc::grc: aj sns, aj ostatní... musíme zit spolu v tomto státe, ale bolo by lepsie v pokoji a v priatelstve, ako v nenávisti...
RIA RIA HUNGARIA vzdy fandilo len vtedy, ked slovaci provokovali a zacinali bi, bi, magyara do hlavy.... je to smutné, ale zatial na kazdom zápase tak to bolo, ze oni to zacali
SERDAHELY NIKTO VAS TU NEDRZI,NEMUSITE TU ZIT.A VLASTNE NERIESTE TU TAKETO BLBOSTI,CHODTE SI ONANOVAT S FEFERONKAMI NA VASU STRANKU...
efcépé vidis aj tu ty zacnes...:/:/ azert mert buta tót drevorubac vagy ![]()
Sektor pre hostí už máme pripravený. Budú mať v ňom prichystaný bufet, hygienické zariadenia, presne vymedzené miesta. Všetko sme urobili tak, aby im v sobotu na našom štadióne nič nechýbalo. Verím, že ak fanúšikovia Artmedie k nám prídu, budú sa vo svojom sektore cítiť veľmi príjemne a najmä bezpečne," povedal vo štvrtok pre agentúru SITA generálny manažér FK DAC 1904 Dunajská Streda Dušan Chytil. Marek,ideme?Inak máme zase iný čas začiatku zápasu na oficiálnej stránke. ![]()
ved OK, mne nevadi ze povzbudzijete po madarsky. len mi nedava zmysel to ria ria hungaria.
efcépé vidis aj tu ty zacnes...:/:/ azert mert buta tót drevorubac vagy
Csigavér,talán buta magyar vagy? ![]()
RIA RIA HUNGARIA vzdy fandilo len vtedy, ked slovaci provokovali a zacinali bi, bi, magyara do hlavy.... je to smutné, ale zatial na kazdom zápase tak to bolo, ze oni to zacali
neries chujoviny typu politika. tak to vzdy bolo aj bude. secky vojny a problemy su kvoli politikom typu duray a slota. a historia je tiez troska zlozitejsia ako to opisujes.
futbal = radost
SZERDAHELY napísal(a):efcépé vidis aj tu ty zacnes...:/:/ azert mert buta tót drevorubac vagy
Csigavér,talán buta magyar vagy?
piste po slovensky
jejda co to tu je
tomasovi radsej neukazem
![]()
fuj, do riti s tou politikou, tie iredentistické reči si nechajte pre seba
Radsej by ste mohli napisat o kolkej sa vlastne hra... kedze kazdy zdroj ako obvyklr uvadza inak... ale vyzera to ze bud 14:00 alebo 16:00
SZERDAHELY napísal(a):efcépé vidis aj tu ty zacnes...:/:/ azert mert buta tót drevorubac vagy
Csigavér,talán buta magyar vagy?
tu nie je mozné napisat privátnú správu? ty fandís artmedie?
burina napísal(a):adams napísal(a):Cakame na vaas!!!Ria Ria Hungaria!:)
totok ma zaujima. vy koho tymtom vlastne povzbudzujete? DAC, alebo madarsku reprezentaciu alebo madarsky stat? hracov asi nie, ti vam asi ani nerozumeju. tak koho potom? nejak mi to nejde do hlavy. mna by teda nenapadlo kricat na nasej lige: kia kia slovakia
... mozno ze v kocurkove sa bude ...
Madarsky narod!!!
Ked pridete do DS, zazijete ozajstne madarske futbalove PEKLO!!!
Hajra DAC
... su tam 18 - ky, 28 - ky, .... upresni ...
NO,aby bolo jasné buta si ty a ten kto ťa urobyl ,a čo sa hitórie tíka slovania boli na týchto územiach ďaleko pred vami pokiaľ ste sem nedoklusali z Mongolska to ti asi kámoši s Jobiku zabudli povedať tak čo chcete aké územie?Keď sa vám tu nepáči tak ťahaj na juh za hranice,alebo najlepšie tam odkiaľ ste všedci pôvodne prišli.
SZERDAHELY napísal(a):musime zit na uzemi statu menom slovensko ale my zostaneme vzdy madarmi...keby v 1920 tie juzne uzemia od samorina do kral.chlmiec by dostali k madarsku, tak dnes by sme nemali ziadne incidenty, problemy s vami...ale takto to dopadol
NO,aby bolo jasné buta si ty a ten kto ťa urobyl ,a čo sa hitórie tíka slovania boli na týchto územiach ďaleko pred vami pokiaľ ste sem nedoklusali z Mongolska to ti asi kámoši s Jobiku zabudli povedať tak čo chcete aké územie?Keď sa vám tu nepáči tak ťahaj na juh za hranice,alebo najlepšie tam odkiaľ ste všedci pôvodne prišli.
.. sudruhovia, aby ste vedeli co je politika... precitajte si ...
http://www.sme.sk/c/4346185/slaby-z-sns izmus.html
a venujte sa futbalu ...
Myslým,že sú tu zbytočné mimofutbalové vášne,sem to nepatrí.Chystá sa niekto do Dunajskej.
Myslým,že sú tu zbytočné mimofutbalové vášne,sem to nepatrí.Chystá sa niekto do Dunajskej.
to vies, na tisic rocnu lasku sa len tak nezabuda
ja dufam idem
Ano hápem,Big love
.Tak sa tam vidíme.
.. laska je pekna, "love" dobre, zdravie dolezite, ale medzi nebom a zemou su aj veci, ktore boli, su a budu, ci sa to niekomu paci alebo nie ..
ako tam planujete ist ludia? (auta,vlak?)
druhé desaťročie 20-ho stor.,všetky národyv európe pozerajú na hranice.30-te,roky pár národov pozerá na hranice.21.stor. jediný európsky národ pozerá na hranice... Dokedy?
A fotbal? Pri pohlade na súpisku a celom cirkuse okolo,len tažko hladám zmysel v tejto sezóne.
ide niekto do DS autom...alebo sa stretavate niekto na stanici?
No dobree chalani..dufam ze aj zajtra budete mat taku velku papulu!:)....Hajra DAC!!
No dobree chalani..dufam ze aj zajtra budete mat taku velku papulu!:)....Hajra DAC!!
Tipický fanúšik "úspechu"(ako hrubé čiary)
.Kde ste boli vlani a predvlani a ďalšie roky? ![]()
???No aj vo vlani som chodil na DAC...a to je hanba ze vy nechodite uz na Petrzalku..ked mate 100 divakov uz je to parada pre vas:):)
nemozu byt seci taky dobri fanusikovia ako ty adams, ktory chodil na futbal aj vlani ![]()
ja neviem, v uj szo neni sportova rubrika, ze tento chlapec nevie co sa deje?
:)Prosím fans,čo zajtra idú autami a majú miesta,nech sa ozvú.Viacerí mi volali,chcú ísť,tak to sem dávam.
Ja asi nejaké miesta mám. Idem s Romanom a on ešte nevie či tí slúbení idú. Ak niekto chce ísť, zavolajte mi.
Burina o com hovoris??Co sa deje??:)HM?.....No a vidim ze uz viaceri chystaju na zapas...mozno uz budete 10...bude pre vas megavyjazd:):):):)
burina nedas mu ban? nebavi ma toto citat ![]()
hej daj mu ban,trulko ani nevedel ze ds hra futbal kym nedosli ty arabi alebo co to tam maju zac a teraz sa tu rozkrikuje chudacik.ja tam budem ale pracovne takze sa do nasho sektora asi nedostanem
ved viete ze musim za nas bojovat ![]()
Naposledy upravil: fcpe (14-03-2009 00:46:27)
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.063 s, vykonaných príkazov: 6. ]