Téma: Petržalka-Dubnica
kde sa hra na Interi či v senci ?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
kde sa hra na Interi či v senci ?
Hrať je pripravená aj Petržalka, aj keď trávnik na Pasienkoch je dosť podmočený. "V klube sme pripravení sobotňajšie stretnutie 20. kola s Dubnicou odohrať. Muselo by sa naozaj stať niečo nepredvídané, aby sme nehrali. Vieme, že trávnik si zničíme, ale už s tým nič iné neurobíme. Počasie futbalu nepraje, ale hrať treba," povedal generálny manažér Artmedie Petržalka Petr Kašpar a zdôraznil, že Únia ligových klubov (ÚLK) právo rozhodnúť o osude víkendových corgoňligových zápasov definitívne delegovala na hlavných rozhodcov. "Tí tesne pred stretnutím rozhodnú, či je terén spôsobilý na majstrovský zápas alebo nie. Teraz to už ostáva na rozhodcoch, veď vždy to predsa bolo ich právo," pripomenul Kašpar. "V Trnave a Žiline, kde majú vyhrievané trávniky, sa určite bude hrať. Musíme aj my, už sa nedá ďalej čakať."
Dúfam,že dojdete v hojnom počte.Aj záhradkári(Marek,Fcpe a ďalší).ÓÓÓLÉÉÉ o Petržalka ...I.W.E.
ja zajtra nemozem
prave som sa dozvedel , ze zajtra ma stryko narodeniny takze musim ist zablahozelat
kedy zajtra hrate ? ![]()
o 17:00
mne sa zdá že o 15:00
Napíšte či je treba sneh a (12-ku).
Neeé o 17.Hra sa už o 15:00.Sú síce svetlá na interi ale nefunkčné
.Maťo asi stíhaš.Neviem kto,ale na hlavnej stránke by ste mohli opraviť začiatok matchu na 15.hodinu ![]()
sak na hlavnej stranke je to OK ![]()
ja idem zajtra do prdele. skoda. ale mozno stiham druhy polcas.
sak na hlavnej stranke je to OK
ja idem zajtra do prdele. skoda. ale mozno stiham druhy polcas.
pamparampa tralala ![]()
idem na match, moje heslo bolo a stale je: FCP bola a vzdy bude = black and white. Kto laskuje s belasou nech odide a hraci nech si radsej dolamu nohy. Podla mna odteraz nemoze existovat ani myslienka na prestup do kocurkova. Inac je to o ...
Bude hrat Fodrek?
Bude hrat Fodrek?
On je tusim dlhdobo zraneny...zda sa mi ze vynecha celu jarnu cast
Skoda, prajem skore uzdravenie.
Keby nehol zranený, tak komotrov pradajca by dal kmotrovi do mešca ďalšie dukáty. Podobne aj za Urbánka, Už by ho ten cyperský vlastník mohol poslať s kmotrom na Sibír a navždy.
na sibiri ti aj ucho odmrzne, asi by stacilo odplavenie Dunajom ...
Pome Petrzaka!!! Dolezite zapasy dubnica doma a zlate moravce tiez doma. Na moravce by som sa mal objavit. tak bude o jedno hrdlo viac.
Forever Petrzalka! Forever Black&White!
p.s. 1 Vecko co je s tou historiou petzalky? Nemohol by si to dat na engeraufans stranku?
pozdravujem z Belfastu.
keby sme nemali vo vedeni(cest vynimkam) a zakriteho majitela takych sprostych ludi tak sa mohlo hrat na nasom stadine...
erddfh
hlavne je to spicka pre fanusikov co sa drbali z dubnice... radost chodit na nase vymakane stadiony. len tak dalej
cafta?
keby sme nemali vo vedeni(cest vynimkam) a zakriteho majitela takych sprostych ludi tak sa mohlo hrat na nasom stadine...
Pozdravujem záhrad károv .Kako mako,cvikle sa darí?
.
Inak česť chlapcom z Dubnice,že došli.Chalani,ste skvelí.
fcpe napísal(a):keby sme nemali vo vedeni(cest vynimkam) a zakriteho majitela takych sprostych ludi tak sa mohlo hrat na nasom stadine...
Pozdravujem záhrad károv .Kako mako,cvikle sa darí?
.
kar si ty...
Mičurin,ga ga gááá ![]()
![]()
![]()
poslednych par prispevkov vypada ako keby pisali deti v mojom veku
![]()
mato, to nie su deti v tvojom veku, ty by si im mohol byt otec ![]()
No hej,trochen švitorí v palici,dlhá pauza,odložené zápasy.Marek,daj nejakú pozitívnu klebetu ak máš.
ja nie som klebetny typ ale bude mozno novy stadionek
ten bol dobrý Marek
a kto tam bude hrať? MŠK Červená hviezda Danubia Stofamoco slovan B Bratislava ľavý pravý breh Petržalka? ![]()
no zatial to vyzera na slovan ![]()
sport, 14.03.2009:
FCP - Dubnica..................18. 3. o 14.30 h. Pasienky
FCP - Zl. Moravce............. 22.3. o 14.30 Pasienky TV
hmm 22.3 nedela to pridem ale ta streda nema chybu
![]()
mohol by do stredy prist niekto pre suciastky na "podporu" artmedie ? lebo potom uz idem na operaciu a par tyzdnov mozno aj mesiacov nebudem chodit na futbal
Naposledy upravil: mato (15-03-2009 14:22:38)
sport, 14.03.2009:
FCP - Dubnica..................18. 3. o 14.30 h. Pasienky
FCP - Zl. Moravce............. 22.3. o 14.30 Pasienky TV
Klasika,zase posunutý čas začiatku zápasu na 14.30h.Fcpe to si Ty vybavil?
kto dojde v stredu ? ja a brat hej
neeee jagynko,ja vybavujem len 10:30 a to sa mi v poslednom case nedari ![]()
existuje jeden dovod, ak sme FCP, preco sa nehrava v nedelu o 10.30 hod? prirodne osvetlenie zvacsia cez obed funguje.
to by sa moc pacilo fanusikom. radsej 14:30 na interi
takze zajtra ultrass na vymakanom interi vo vymakany cas. berete si pol dna dovolenky?
ja som prec :-( ![]()
ja dojdem aj s kamosom
ja som prec :-(
Jak odišiel majitel stále sa vyhováraš,veď tvoji hrajú o 17.00.,stíhaš. ![]()
ty si ale faaaaaaakt kaaaaaaaaar jagyno!!!inac ved ani ty dnes nebudes,musis jankovy cistit od 14:00 kopacky
a co ja mam s majitelom?ja ho mam tak isto rad ako ty...
to bola zase paradicka. ozaj vecna skoda toho stadiona. na hentakej chujovine hravat futbal... este raz dakujem vsetkym likvidatorom a osobitne ivanovi. nech sa dari, zlom vaz ![]()
ku zapasu by som napisal len tolko ze dobry vykon kamenar mraz(hlavne 1. polcas) a salata(hlave 2. polcas) obstojne burak dajme tomu ze aj czinege
to bola zase paradicka. ozaj vecna skoda toho stadiona. na hentakej chujovine hravat futbal... este raz dakujem vsetkym likvidatorom a osobitne ivanovi. nech sa dari, zlom vaz
Aj ja mu prajem, aby mu niekto zlomil vaz. Ivan vráť štadión, nech ludia, nie zbohatlíci a zlodeji môžu chodiť na futbal tam, kde chodili viac ako 100 rokov. Ukáž sa že si frajer - vráť štadión a budeš sa môcť pozrieť do očí všetkým "normálnym" luďom.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.030 s, vykonaných príkazov: 7. ]