Téma: Pripravny zapas 28.02.09
FC Artmedia Petržalka - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:0) - hralo sa na umelej tráve Rapidu v bratislavskom Prievoze
Gól: Černák
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
FC Artmedia Petržalka - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:0) - hralo sa na umelej tráve Rapidu v bratislavskom Prievoze
Gól: Černák
a kto vlastne hral? polovicku som nepoznal..
Jagyno- Vy ste to museli tazko prezivat ked isiel okolo vas koza v belasom drese
Naposledy upravil: mato (28-02-2009 15:59:47)
matko on bol nadsenyyyy,ved snim bol aj na slovanistickom sustredeni v turecku a byval snim na izbe a dnes to len hral ked isiel koza okolo neho... ![]()
![]()
ako je to v tej reklame na kofolu ci aky napoj ked ju milujes neni co riesit..
v tomto pripade ked ho zboznujes nieje co riesit ?
Naposledy upravil: mato (28-02-2009 18:16:54)
a kto vlastne hral? polovicku som nepoznal..
Jagyno- Vy ste to museli tazko prezivat ked isiel okolo vas koza v belasom drese
Prežíval som to skvele(Maťo už aj Ty?).našťastie nemám od neho dres,inak by som ho pred ním raztrhal.Hráč to bol dobrý,to je minulosť,už ma nezaujíma.K zápasu-Hýll mal loptu v ruke,B.Obžera ho kopol do huby.Vymyslená penalta proti nám(bežná rarita),nepremenená.Faul na "nášho" stopera(asi už túto sezónu dohral)aj tak roh pre jebkou a z toho sme dostali gól.Mimochodom najlepší hráč slovana bol Sylvestre.Bol 3x zoči voči brankárovi v 1000% šanci a šup ho 1x nad a 2x do náručia kolegovi.Aj sme oplakali nemylovaného Oravca.
matko on bol nadsenyyyy,ved snim bol aj na slovanistickom sustredeni v turecku a byval snim na izbe a dnes to len hral ked isiel koza okolo neho...
Čo Tvoja zbierka dresov od Obžeru,Kozáka a deine liebe Jurka Halenárčôka?
janko ved sa nepatri v beneficnom zapase vyhrat nad favoritom ligy majstrov. zisk zo zapasu pojde pre vojnou postihnute rodiny z izraela ![]()
Pravdu máš,memento mori.
fcpe napísal(a):matko on bol nadsenyyyy,ved snim bol aj na slovanistickom sustredeni v turecku a byval snim na izbe a dnes to len hral ked isiel koza okolo neho...
Čo Tvoja zbierka dresov od Obžeru,Kozáka a deine liebe Jurka Halenárčôka?
neuveris ale od tych zmrdov nemam ziadny
Zraneny Lukas Nachtmann si nezahra minimalne 6 mesiacov, ma odtrhnute nieco na kolene, ale neviem co..
. cize u vas si uz nezahra. skoda, mohol sa rozohrat.
Zraneny Lukas Nachtmann si nezahra minimalne 6 mesiacov, ma odtrhnute nieco na kolene, ale neviem co..
. cize u vas si uz nezahra. skoda, mohol sa rozohrat.
a ty si ci? podla toho "skoda, mohol sa rozohrat" asi od ivana. pozdrav ho, aj nachtmannovych byvalych spoluhracov, co mu to spravili. neni nad dobry priatelak
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.019 s, vykonaných príkazov: 6. ]