1

Téma: Bystrica - Petrzalka

ide niekto na snehovu vypravu? toto bude 6 bodovy zapas smile

2

Re: Bystrica - Petrzalka

Netýka sa Bystrice, ale dnes na profutbale je rozpis jarnej časti aj s uvedením miesta zápasu, všetky "domáce" zápasy hráme v sobotu popoludní na Pasienkoch, okrem Žiliny- ten je 12. apríla v nedeľu o 17.15 v NTC Senec a je aj v tv.Okrem toho je v tv aj 14. marca stretnutie v DS s Dacom a 2. mája o 14.00 s kmotríkovcami  na tehlovej roli.

3

vyjeb.... kmotor, za prestupy mohol spraviť umelé osvetlenie aj vyhrievaný trávnik. Nech sa zadrhne tými zmenenými prachmi

4

ja neviem ci mam dojst na "domace" zapasy, lebo na jednej strane mi srdce hovori, ze mam chodit na kazdy zapas FCP(ci uz sa hra na pasienkoch alebo v jakej tramtarii), lenze na strane druhej to vyzera tak, ze ti chalani uz nebojuju za petrzalku, ale chcu len udrzat corgonligovu licenciu aby ju mohli nasi "majitelia" predat moldave alebo ja neviem komu...proste toto uz neni nasa petrzalka...ivan ty zebrak vrat co si ukradol, alebo skap!!!

5

treba dojs v co najvacsom pocte a treba spravit len vystizne transparenty a byt ticho grc grc grc

6

Na Bystricu idem aj ja

7

s bystricanmi mozme vytvorit druzbu grc

uz to vyzera ze by sme mohli vytvorit uniu skrachovalych klubov - petrzalka, senec, bystrica, inter,... alebo skor uniu okradnutych klubov. ze by v nasom drsnom podsveti dochadzali peniaze? nejdu byty neni love

8

ja sa priklanam k nazoru odtransparentovat a odmlcat zapasy
popripade nie je odveci ani obcasna nasilna zmena klimatickych podmienok na malom uzemi :-), mozno je nacase aby utroby palacinkarovej skrine odhalili svoje tajomstvo;)

9

hej hej,suhlasim

10

Pred zápasmi by malo byť nejaké stretnutie a tam dohovoriť réžiu, nemusí to visieť na stránke.