Téma: Piroska?
Muze nekdo popsat tohoto hrace? Jak je kvalitni, jakou ma techniku, rychlost, pohyblivost atd.? :-)
Je na ceste do Sparty Praha.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Muze nekdo popsat tohoto hrace? Jak je kvalitni, jakou ma techniku, rychlost, pohyblivost atd.? :-)
Je na ceste do Sparty Praha.
Rychly, zbrkly, niekedy sa mu zadari...neviem ci je vobec europsky priemer.
Je to dobrý útočník,rýchly,ovláda skvele loptu,smelý v osobných súbojoch.Bol miláčikom u fans.
takze sparta :-(
škoda, že nás opúšťa, je velmi rýchly, použitelný, ako pravý záložník, celkom dobrý v osobných súbojoch, kvalitu má, posledný rok sa dostal do základnej zostavy, predtým bol žolík, len sa bojím, že dopadne ako väčšina slovákov v Sparte
Za prestupy už budeme mať aj na vyhrievaný trávnik - v kmotrovej a kašparovej záhrade. Je to hanba čo týto dvaja (to sa ani nedá napísať) robia. Mať tak silu byť nejakým bacilom. Tak sa votriem do kmotra a nevyliečil by ho nik.
Inak momentálne Piroška hráva ???Ja si myslím že iba sedí na lavičke alebo tribúne...
hrava za b-cko sparty.
Nechcel do Petah Tikva,tak ho pochovali v Sparte B.
Naši bývalý hráči-Piroh nedal z 11m gól,sparta neide do finále čes.pohára
Cléber dal gól na 2:1 a slovácko je finalista.
http://fotbal.idnes.cz/foto.asp?r=fot_d
outeze_min
foto č.7
Naposledy upravil: jagyno (13-05-2009 21:11:08)
ja budem rad ak sa Piroska vrati do Petrzalky
no v momentalne situacii je to asi posledne co si zela on ![]()
OK, ale podla mna pre kazdeho futbalistu musi byt nebo, aby mohol kopat za FCP, inac sme len kvapkou v mori medzi smelinarmi ...
Nejdůležitější okamžiky zápasu
85min. Sparta se dočkala gólu. Piroska poslal míč dlouhou přihrávkou dopředu a Kadlec ho lišácky umístil obloučkem nad padajícím brankářem do sítě.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.020 s, vykonaných príkazov: 6. ]