1

Téma: reprezentacia

co uz aj hraci vyhlasili bojkot reprezentacnym zapasom? smile katastrofa

2

Re: reprezentacia

ale tak zase tam chybali  najlepsi hraci zo slovenska (slovana) slovak, halenar, valachovic, hanek, masaryk grc

3

jak som sa smial ked som videl vysledok 3-0 len potom sme dali dva goly.....aj tak aby sa neco pohlo musime uplne klesnut, aj ked ani to nemusi zaucinkovat sad

4

myslis tak ako petrzalka? oko

5

a zaucinkuje to ? sad

Naposledy upravil: Luk@s (12-02-2009 20:38:33)

6

Nehnevajte sa,ale ktopri pohlade na tabulku našej skupiny a prestížnosť a dôležitosť zápasu v česku niečo splieta o bojkote v súvislosti s hávedou na sfz je magor a sabotér v jednom!Predstavujem si niečo podobné v situácii CHorvátsko-Srbsko, Anglicko-Francúzsko ,Polsko-Nemecko,či Ukrajina-Rusko.Predstvivosť mi zlyháva.Ak mi do toho nič nevbehne budem tam.

7

Ivsone ty ma poznáš a vieš,že som veľký národovec,ale myslím si že niaky protest urobiť treba a aj radikálny a nie možno šťastný ale potrebný lebo všetko pozitívne čo sa stane v našom futbale aj keď je toho málo si pripíšu na vrub tie svine počnúc V.W.cez I.K.,F.L,SFZ,a po novom aj ULK.Proste Cosa.nostra je proti ním len šálka slabšej mokka kafe,a špinu hodia na všetkých fans,ktorí nechcú tancovať ako oni pískajú

8

lenze ivson ziadny z tych statov co si povedal nema take sracky vo futbale lige vedeni zvazu a tak ako my...

9

RKK napísal(a):

lenze ivson ziadny z tych statov co si povedal nema take sracky vo futbale lige vedeni zvazu a tak ako my...

Myslím že taká polovica z nich je na tom bodobne jak my.Nechcem to zlachčovať,ale na tento zápas sa mal aspoň bojkot prerušiť.Škoda že s Polskom nebola nejaká protestplachta no dúfam že v štokholme  nejaká bude.To sa nebude môcť nikto vyhovárať že ju usporiadatelia odstránia.

10

manner napísal(a):

Ivsone ty ma poznáš a vieš,že som veľký národovec,ale myslím si že niaky protest urobiť treba a aj radikálny a nie možno šťastný ale potrebný lebo všetko pozitívne čo sa stane v našom futbale aj keď je toho málo si pripíšu na vrub tie svine počnúc V.W.cez I.K.,F.L,SFZ,a po novom aj ULK.Proste Cosa.nostra je proti ním len šálka slabšej mokka kafe,a špinu hodia na všetkých fans,ktorí nechcú tancovať ako oni pískajú

Manež,podla mna to neni radikálne ,ale prachobyčajná sabotáž!!!!! Aj keby sme tam mali chytiť pätku aj tak to frantu L. len tak nerozhádže.

11

Frantu nerozhádže nič ani Vladiku,ani Ivanhoa nakoksovaného akurát dinamit.Nemislím si že je to sabotage,ale s tou handrou to nie je zlý nápad

12

http://fotbal.idnes.cz/slovensky-kouc-w … _reprez_ot

13

NA PRAHU!!!!!!

14

celkom pekny vysledok z wembley, vladovi to v posledkom case nejak netrenuje. uvidime co v prahe. je to ovela tazsie ako v nasej IK lige co?

15

Je vidieť, že anglický fanúšik futbal miluje, či je to liga alebo repre, čo sa o našom fanúšikovi nedá povedať. Boh vie asi prečo? Aj na takýto prípravný zápas je vo Wembley skoro vypredané. Prečo mnoho slovenských fanúšikov na repre kašle? Ryba smrdí od hlavy. Dokiaľ budú takí funkcionári, akých máme my riadiť slovenský futbal, dovtedy to tak bude. Pre anglických futbalistov sú naši hráči táká konkurencia ako pre našich hráčov hráči Pakistanu. Bohužiaľ taká je realita a ešte dlho aj bude. Zbytočne sa budú naši komentátori odbavovať po jednej našej šanci...
Situácia sa bude s Českom opakovať !!   A potom nech celú repre média roznesú v zuboch.

Belasí, už ste sa videli v hokeji vo finále, že ? Pá pá pá. lol

16

Kurnik,Tí naši megastars aj kopačky nove vyskúšali a nič.

17

mexico napísal(a):

Je vidieť, že anglický fanúšik futbal miluje, či je to liga alebo repre, čo sa o našom fanúšikovi nedá povedať. Boh vie asi prečo? Aj na takýto prípravný zápas je vo Wembley skoro vypredané. Prečo mnoho slovenských fanúšikov na repre kašle? Ryba smrdí od hlavy. Dokiaľ budú takí funkcionári, akých máme my riadiť slovenský futbal, dovtedy to tak bude. Pre anglických futbalistov sú naši hráči táká konkurencia ako pre našich hráčov hráči Pakistanu. Bohužiaľ taká je realita a ešte dlho aj bude. Zbytočne sa budú naši komentátori odbavovať po jednej našej šanci...
Situácia sa bude s Českom opakovať !!   A potom nech celú repre média roznesú v zuboch.

Belasí, už ste sa videli v hokeji vo finále, že ? Pá pá pá. lol

Čo nebojkotujete vlastné zápasy,ved vedenie SFZ je podobná banda jak vaše,či nie?

18

Dúfam že sa nadviaže na predošlý rok,príprava na hovno kvalifikácia OK.Na rozdiel od predošlých sezón ked to bolo zväčša naopak.
28-eurové lístky sú už údajne rozchytané(1000 ks) takže bojkoko- naštastie nie všetci berú vážne.   NA PRAHU!!!!!!
PS: Zápas Slo-CZ bol dobrá sračka z oboch strán.Vsadte si na čechov,a ked dostaneme 5-ku tešte sa z výhry.

19

Ivson.  O akom vlastnom bojkote tu trepeš ?

20

ivson napísal(a):

28-eurové lístky sú už údajne rozchytané(1000 ks) takže bojkoko- naštastie nie všetci berú vážne

mozno keby vsetci brali bojkot vazne nebolo by to s nasim futbalom na koko*. takto sa nic nemeni, ideme dalej. s ferkom a spol na vecne casy

21

mexico napísal(a):

Ivson.  O akom vlastnom bojkote tu trepeš ?

O bojkote Polského masa...

22

burina napísal(a):
ivson napísal(a):

28-eurové lístky sú už údajne rozchytané(1000 ks) takže bojkoko- naštastie nie všetci berú vážne

mozno keby vsetci brali bojkot vazne nebolo by to s nasim futbalom na koko*. takto sa nic nemeni, ideme dalej. s ferkom a spol na vecne casy

Som za hocaké protesty proti sv.Františkovi no nie som za sabotáž Slovenska.

23

Tomu isto neveríš ani sám.

24

ivson - nasi vyhrali s polskom a zrazu je vsetko s nasim futbalom OK, len par chujov bojkotuje ale tych ani nepotrebujeme na stadione lebo na zapase slovensko-polsko bola vyborna atmosfera. ved sa pozri kolko ludi chodi na petrzalku. naco by petrzalcanom bol vlastne stadion? radsej postavme hotel. a na najblizsi zapas reprezentacie ktory sa bude hrat na stadione ktory mal byt uz zburany si zoberem vlajku a idem si hrdlo vykricat. len nesmieme kricat ferko je koko* alebo kmotrik vrat nam stadion lebp vlado vajc nas posle do pi*e ako to uz raz spravil...
vies ivson ja mam dobru pamat a to je asi chyba.

25

http://www.topky.sk/cl/6/428488/Lubomir … je-online-

26

Burina,mexico    ,ak by mal nejký bojkot snád pomôcť tak je to bojkot Corgoň ligy,všetky zápasy,každý týždeň.A nie 3-4 zápasy za rok.
     Burina,    ak si sa ztotožnil ligikou Artmediátora VW o slušných fans na repre tak to je tvoj problém.

NA PRAHU!!!!!!

27

zalezi ako sa na to divas. vykladna skrina SFZ je reprezentacia. tu sleduje aj zahranicie. to ze nepride na ligu dost ludi nikoho netrapi sak rok co rok chodi menej ludi. napr. na petrzalku uz menej ludi dojst nemoze oko kolko sa tu uz kritizovalo a urazalo SFZ, chytili wankeho, predavali sa zapasy, rozhodcovia a neviem co secko a stale sa nic nepohlo. sa z nas len smeju...
ale je to kazdeho osobna vec.

28

Je to paradox, všetci chcú dobrý futbal. Ale futbal bez štadióna nie futbal. Prečo sa toho kmotra všetci boja. Tomu nikto do očí nevie povedať pravdu! Každý nech začne od seba. Preto kmotor vráť ukradnutý štadión.

29

Nálada slovenských hráčov bola výrazne ovplyvnená sobotňajšou vysokou prehrou 0:4 v prípravnom zápase s Anglickom. "Táto prehra nám môže pomôcť. Musíme z hlavy vymazať všetko zlé a poučiť sa z chýb, ktoré sme urobili. Navyše, išlo iba o prípravu, takže tabuľka sa veľmi nezmenila. Keď v stredu vyhráme, môžeme český tím prakticky dostať z hry o postup. Odpútame sa od svojho rivala v tabuľke a ďalší zápas hráme navyše doma proti San Marínu," povedal pre iDnes.cz stredopoliar Marek Hamšík.  grc Už roky to isté,iba medialne hviezdy.Vyhlasenia typu:išlo iba o prípravu.Preboha.veď to je reprezentácia.Je to bez zmeny od čias Gallisa,Kociana a teraz Weis.Traja tréneri,hráči v podstate tý istý a velké hovno.Ak nechcú reprezentovať nech ťahajú.

30

Ivson. Presne ako píšeš, že NA PRAHU, ale iba v TV. Dúfam, že po ďalšej prehre s Čechmi sa Ti už konečne oči otvoria.

31

mexico napísal(a):

Ivson. Presne ako píšeš, že NA PRAHU, ale iba v TV. Dúfam, že po ďalšej prehre s Čechmi sa Ti už konečne oči otvoria.

Psychopatologické uvažovanie dopredu sa tešiť z prehry.Aspon sa tešte až potom.Lenže nebudete mať príležitosť choboti.:lol::lol:

32

no ivson, je lepsie ked od nasich nebudes moc ocakavat. aspon budes potom milo prekvapeny. takto je mozne ze ta v stredu nieco pekne nasere smile ale vies jak to na slovensku chodi, my sme vzdy lepsi jak super aj ked prehrame, lebo rozhodca je chuj, super mal viac stastia, fukal silny vietor a pod.

33

Ivan,podla mna sa nikto dopredu neteší z prehry.Ak by repre prehrávali,ale hráči hrali a trhali sa na ihrisku,bolo by to o inom.Ak by ukázali SRDCE pre Slovensko(nie prijebané účesy a kerky),myslím že by sa im diváci odvdačili aj napriek bojkotu.Weis pred polrokom ako kritizoval sfz,vzali ho medzi seba a hovno sa smenilo.

34

Angličania o Slovensku vedeli máličko. Meno súpera nebolo pre nich nijaké terno. Zatiaľ nemali ani poriadnu šancu zistiť, že takáto futbalová krajina je na mape Európy. Slováci sa mali na ihrisku potrhať. Môžu mať lepšiu motiváciu? Na najväčšej a najslávnejšej scéne bolo v hľadisku 85-tisíc ľudí.

Po zadku sa šmýkali anglické hviezdy. Jasne viedli, ale bojovali do poslednej sekundy. Nič nepodcenili. Rooney fukol súperovi štvrtý gól a rozhodca zapískal koniec. Keby sa hralo ešte päť minút, možno dá ďalší. Čistý profesionalizmus v najlepšom vydaní. Pred fanúšikmi sa nesmieš strápniť.

Dostali sme facku, z ktorej sa poučíme. Chceme to odčiniť. Proti Česku musíme hrať lepšie. Bude to úplne iný zápas...
Nik vám nedá viac, ako vám slovenskí futbalisti sľúbia. Nekonečný príbeh. Pokračovanie v stredu...

35

Nieco z Luhoveho interviu, co ma zaujalo:

vlado- zdravim. Podari sa podla vas postavit stadion ktory by reprezentoval nasu krajinu
- V našej krajine je dostatok fin. prostriedkov na realizáciu takýchto projektov,lebo ak je miliarda na šrotovné a iné nepodstatné veci tak sa najde aj na štadión.

peter- Prečo s podpriemerneho Slovana sa za rok stal líder ligy,je to len o peniazoch?
- s peniazmi si môžete kúpiť kvalitu hráčov čoho Slovan príkladom ale nie zárukou.

Miro- Zdravim pan Luhovy.Neskutocna bieda je ten SR futbal.Kedy bude skutocna revolucia v SZF?Kedy sa chystate na trenersku lavicku reprezentacie?
- Ja vidím v slovenskom futbale aj pozitíva ale prevažujú negatíva.Revolúcia nebude žiadna vy by ste sa sami odvolali z vlastnej firmy

Juraj- Ahoj Ľuboš. Chcem sa spítať či nieste schopný viaceré osobnosti nášho futbalu zabezpečiť konečne odchod terajšieho vedenia SFZ na čele s lAURINCOM?
- SFZ je silná organizácia.regióny sú v tomto smere dôležité a samozrejme sebareflexia.

sumar pre mna:
za 1. (nie maj): vsetko je o dovere medzi sfz a fans a ctini, alebo aspon dodrziavani zakladnych pravidiel zo strany sfz:
- futbal je pre ludi - nie opacne, ako je to na SK
- fanusikov si treba vazit aj na zapasoch CL - nie oblbovat, ako je to na SK
- reprezentacia sa buduje z hracov zo silnych domacich a zahranicnych klubov, nie zo sklenikovo-kocurkovkych FC
- mat resp. mat snahu vystavat zopar "slusnych" stadionov a nie tych zopar burat - ako nas 100 rocny stadion - ako to politikom a developerom vyhovuje  ...

a potom mozna rad pridem aj na Liechtensteinsko (kolko bolo divakov v Nemecku, 40, 400, 4 000, 40 000?), ved Futbal je pre ludi, ktori maju Futbal radi ...

36

a napisal som im aj ja otazocku a nenapisali ju.darmo ked ma niekto prikazy od ivanka... grc

37

ani moju otazku nezverejnili...

38

ivson napísal(a):
mexico napísal(a):

Psychopatologické uvažovanie dopredu sa tešiť z prehry.Aspon sa tešte až potom.Lenže nebudete mať príležitosť choboti.:lol::lol:

Ivson. To nie je psychopatologické myslenie. To je krutá realita. Ja už som dávno z tých rečí o bojovnosti, spojme sa pre futbal a veľkom odhodlaní a cťou reprezentovať Slovensko, vytriezvel.  Pozri sa, kam sme to za Laurinca ako repre dotiahli. Víťazstvo s Polskom bola iba veľká náhoda, ktorá sa nebude opakovať.   grc

Želám príjemné zážitky v Prahe.... ale smutnú cestu domov budeš absolvovať.

39

http://deniksport.blesk.cz/clanek/fotba … ovaky.html                                                                     Zeby kolky už na úrovni UEFA?skvelá budúcnosť hmm

40

nic neni vylucene ale hento je dobra komedia:D

41

jagyno napísal(a):

http://deniksport.blesk.cz/clanek/fotba … ovaky.html                                                                     Zeby kolky už na úrovni UEFA?skvelá budúcnosť hmm

janko ty teda citas ine chujoviny smile

42

Ivson patríš k mojim najlepším kamarátom,ale dovolím si s tebou nesúhlasiť!Ryba smrdí od hlavy,tak sa konečne zobuď,treba začať od vrchu aj ja fandím našim a chcem aby postúpili,ale kde si to kompetentni všimnú ak nie na najvyššej úrovni!Na ligu každý z nich sere a je na posmech keď najmocnejší "podnikatelia"v štáte si sadnú a zahrajú si poker,len tak pre ich zábavku ,ale s fotbalovými kartami,a kto vyhrá ten je majsterVeď im na ničom nezáležía ,a ty a tebe podobný svojim konaním  ich v tom len podporujú,že je všetko tak ako má byť čiže v poriadku

43

http://deniksport.blesk.cz/clanek/fotba … nedam.html                                                                                                                 Pamäť zrejme slabá.U nás pred 3-4 rokmi tiež umlátili vrcholného funkcionára,dokonca šéfa rozhodcov.Asi náhoda,takisto ho dobili pred domom,poznám sa cez niekoho s jeho pani.Pri otázke kto alebo za čo-(aj dnes)sa roztrasie a radšaj prejdeme na inú mimofutbalovú tému.Tu je odpoved,prečo nezverejnili Tvoju a Mirovu otázku Luluovi.Mám moc,ovládam média=mám pravdu. grc grc grc

44

jagynko ved to mi bolo jasne ze ju ju nezverenia,to som len skusil,ale len som si potvrdil co mi petrzalsky fanusikovia vieme uz dlho... grc

45

No,hrali bez Ujfalušiho,gut výsledok nič viac.Ak by Škrtel nebol v Liverpoole tuším by si už neškrtol(tragéd).Najlepší z naších a nikdy nevšimnutý(hra za Grozni)jednoznačne Rado Zabavník! cool

46

a kdeze sme maly toho najsuperspicabomba hraca svetovej kvality janka? lol jagynko nevies nieco otom?

47

A zajtra sa budú všetky média odbavovať, ako ten slovenský futbal páni zo SFZ riadia. Aj ten dosraný Merčiak na konci povie, že môžme hrať rovnocennú hru so silnými európskymi mužstvami. grc
Až teraz sa bude Ferko Laurinec ukazovať v médiách. Určite sa vytvorí aj nejaká diskusná relácia, aké úspechy ( myslím aj toho debilka čo sa dostal od VV UEFY ) slovenský futbal dosiahol. grc
K zápasu. Myslím si, že sme boli lepší, nakoľko český futbal prežíva veľkú krízu. Ešte sme nepostúpili.....

48

no uz lahsiu skupinu mat nemozeme. vcera keby neviem kto hra tak si tipnem ze luxembursko so san marinom smile jedneho ci druheho by rozbilo barzjake podpriemerne anglicke muzstvo. cesi sa tiez vypracovali...

49

Burina,mexico-no coment.Bolo tam plno kotelárov.Krásny výlet,rachot jak Brno.Nikdy v historii sa SK futbalisti nemohli vonku oprieť o takúto podporu,čo dopomohlo výkonu našich.
Jagynko prepáč, tebe sa až tak nečudujem,no v zápase CZ-SVK je fotbal len prostriedok rivality národov.Naštastie.
V takto rozbehnutej kvalifikácii by sa otorene mohlo prejsť k iným formám protestu proti SFZ.Protestplachtu ti strhnú aj v česku ne to ešte na rodnej hrude.

50

ono, podla mna je dobre ist povzbudit nasich von. viem, bojkot, ale proste je to reprezentacia a je to vonku, nie je to tu. nie je to na slovensku.
resp. aj taktika ticheho bojkotu by sa mohla zmenit. zapas ma cistych 90 minut a za ten cas sa da povzbudit nasich a tiez vyjadrit co si ludia myslia o praktikach sfz v lige. .....
v prahe to vcera bolo uzasne, ja som rada, ze som tam bola. cloveku je lepsie, ked vidi tie vlajky na chrbtoch a aspon mimo slovenska, ked vidi hrat nasich, moze viac mysliet na futbal a povzbudzovanie. doma je to zas o inom.