1

Téma: Narodny slovanisticky stadionek

to ma mrzi ze slovanisti nebudu mat tak skoro novy stadionek. ale nevidim dovod preco by ho nemali zburat. ved slovan moze hravat aj v senci. sice v senci by tym tisicom fanusikom nestacil. tak povedzme v trnave roll

2

Re: Narodny slovanisticky stadionek

ako keby som mal dejavu big_smile:D:D:D:D

3

Aspoň ho mohli začať búrať a búrať a búrať  a búrať..........

4

vsak on  sa rozpada aj sam nemusia ho burat.raz im padne tribuna na hlavu pri zapase

Naposledy upravil: Luk@s (10-02-2009 23:45:12)

5

radsej nech im ho nezburaju. Drbne ma, ked im ho budu burat a oni si povedia ze aha ved je tu nevyuzivany petrzalsky stadion. A budu hravat na nasej posvatnej trave a my budeme nadalej bez domova v senci, na interi ci v kerej rici.

6

a samozrejme ze hrubym ciaram by to nevadilo... 80% z nich by to malo blizzsie na futbal xD

7

http://www.spartak.sk/news-clanok.php?nid=1098

Otvorte si fotky. 

Vedenie ŠK Slovan prosí fanúšikov, ktorí majú cez víkend doobeda čas, aby prišli pomôcť na Tehelné pole s úpravami pred začiatkom ligy. Ak sa má na budúci týždeň hrať s Trnavou, je treba upraviť terén na spôsobilý a preto treba zapojiť všetky pomocné sily, vrátane verných fanúšikov.

Každý, kto príde a bude poctivo pracovať bude odmenený od klubu suvenírmi ŠK Slovan a pernamentkami do konca sezóny zdarma!!!

Sobota, nedeľa 10:00 pre sekretariátom. 

No čo belasí? Stihnete tu Vašu rolu odhrnúť lopatami? Belasá šľachta - chopte sa lopát.:lol:
Kedy sa budete opäť lúčiť s tým Vašim oraniskom? Píšem to preto sme, nakoľko sem chodia aj belasí jazyk:P:P:P:P

8

my sme utierali na celom stadione sedacky a nikto nam nic nedal a ani sme nechceli.ivanko im teraz bude rozdavat darceky,nas si nekupil a slovanistou si jak kupuje grc grc grc inac isiel by som sa aj pozriet a zasmiat,pretoze to bude najvyssia navsteva v tejto sezone na tehlovej roly lol lol lol  zmrdi uz sa vyserte na petrzalku a zmiznite!!!!uz ste vsetkym petrzalcanom ublizili az az a poje...te si aj ligu majstrov,chodte si  za ivankom ten vam ju kupi. grc grc grc grc

9

len nech si tam pekne poupratuju a ti co si zobrali tie zadrbane belase stolicky, nech si ich donesu naspat. este veru sa tam co to odohra. projekty noveho stadiona su zastavene.

10

http://www.biliandeli.ultrasspartak.sk/

Bývalé občianske združenie Fanklub Spartak Trnava sa teraz volá Bili andeli.

11

mexico dufam ze ste boli pomoct slovanistom s tym snehom? oko

12

Burina. Jasné jazyk  Veď belasí majú love a teraz sa jebú s traktormi po ihrisku. Že ihrisko ? To je oračina...

Myslím si však, že celé kolo sa nebude hrať. Iba dve ihriská majú vykurovanie a to nestačí. Aj by som to bral, nakoľko Ivica Kralj by si nasledujúci domáci zápas s Košicami odsedel a po odpustení polovičky trestu by mohol v dohrávke so Slovanom hrať. A to by sa belasí gazda prerátal...:grc:

13

mexico, v tom pripade by ste mohli spravit snehovu zbierku a troska tam slovanistom snehu prihodit. aj ked jak sa divam cez okno ani netreba. zeby to mal na svedomi Bili andel? smile

14

mexico napísal(a):

Burina. Jasné jazyk  Veď belasí majú love a teraz sa jebú s traktormi po ihrisku. Že ihrisko ? To je oračina...

Myslím si však, že celé kolo sa nebude hrať. Iba dve ihriská majú vykurovanie a to nestačí. Aj by som to bral, nakoľko Ivica Kralj by si nasledujúci domáci zápas s Košicami odsedel a po odpustení polovičky trestu by mohol v dohrávke so Slovanom hrať. A to by sa belasí gazda prerátal...:grc:

to by bolo pre Vas dobre ale cele kolo sa prelozilo na 24. marec (utorok)

15

Mato. Veď to je pre nás dobré. Ivica už na jeseň musel jeden zápas stáť a aj keby mu neodpustili žiadny zo štyroch zápasov ktoré dostal, tak na Slovan už môže chytať. lol

16

http://hnonline.sk/sport/c1-34722740-fi … ny-stadion

17

Možno,ale po kríze,momentálne ma vláda iné priority-odpoveď premiéra na tlačovke.Očúvaj ---- ,prečo vam to nepostavi j a t spolu s kmotrom?Možno niekto ani krízu neprežije.

18

preco by mal stat z penazi seckych prispievat na vydrbany slovanisticky stadionek? prominenti belasi, vzdy budu len oni podporovani. su tu aj ine kluby a mesta. tie co?

19

jagyno napísal(a):

Možno,ale po kríze,momentálne ma vláda iné priority-odpoveď premiéra na tlačovke.Očúvaj ---- ,prečo vam to nepostavi j a t spolu s kmotrom?Možno niekto ani krízu neprežije.

Kriza moze trvat aj 10 rokov...
Tym optimistickym prognozam by som neveril, podla nich sme mali najhorsie za sebou minuly August.

20

Všade deklaruje slovan a jeho majitelia,že ste bohatý.Prečo otrčate ruky-vláda daj.

21

---- napísal(a):
jagyno napísal(a):

Kriza moze trvat aj 10 rokov...
Tym optimistickym prognozam by som neveril, podla nich sme mali najhorsie za sebou minuly August.

sory ale podla mna riadna sprostost...ked skonci rok 2009 sa pozri ze co najhorsie sme mali za sebou...minuly august ani nevim ze nieco bolo...

22

jagyno napísal(a):

Všade deklaruje slovan a jeho majitelia,že ste bohatý.Prečo otrčate ruky-vláda daj.

ivan zlikvidoval petrzalku a teraz cakas ze pomoze slovanu? cakaj.

23

Luk@s napísal(a):

sory ale podla mna riadna sprostost...ked skonci rok 2009 sa pozri ze co najhorsie sme mali za sebou...minuly august ani nevim ze nieco bolo...

Asi si si neprecital moj prispevok poriadne. Podla mna bude tato financna kriza travat este peknych par rokov a kym sa z nej uplne dostaneme tak to bude aj takych 10 rokov, medzitym nam drasticky stupne nezamestnanost, poklesne HDP a casom pride aj hyperinflacia. Vlady to nepriznaju, lebo to by im ubralo na popularite - Bush v po tom ako padlo Freddie Mae hovoril ako mame najhorsie za sebou a od vtedy to pocuvame kazdy jeden mesiac ako bude vsetko lepsie. Blbost.

jagyno napísal(a):

Klopes na zle dvere - pytaj sa Tkaca a Jakabovica.

24

Tkáč ani nejaký Jakabovič ma absolutne nezaujímajú,pre nich sme len konzumenti,štatisti,možno háveď,skrátka čislo.Takých mám v paži.Mám klub,FC Petžalka a zaujíma ma jeho osud.

25

burina napísal(a):
jagyno napísal(a):

ivan zlikvidoval petrzalku a teraz cakas ze pomoze slovanu? cakaj.

Ivan potreboval svoj veksel na Petržalke preprať a vstúpiť medzi "čistých podnikateľov", jemu na Petržalke nezáležalo.

26

Pqani aka financa a hospodarska kriza? keby niekto nepovedal ludom ze je kriza a ty nezacali skrtit peniaze tak by vsetko islo pez problemov, jedine by bol problem s hypotekarnymi uvermi, ale aj to len v USA, Ale takto kazdy hovori ze je kriza a zgrlosi peniaze a tym prispieva k tomu co sa teraz deje.

27

toto si ale uplne odporuje s vyrokmi vlada vajca a petra gaspara smile

28

Bajo napísal(a):

Pqani aka financa a hospodarska kriza? keby niekto nepovedal ludom ze je kriza a ty nezacali skrtit peniaze tak by vsetko islo pez problemov, jedine by bol problem s hypotekarnymi uvermi, ale aj to len v USA, Ale takto kazdy hovori ze je kriza a zgrlosi peniaze a tym prispieva k tomu co sa teraz deje.

Ak by ludia iba setrili a neutracali tak by bankovy sektor vzrastal ako nikdy pred tym. Recesie prichadzaju vzdy v intervaloch 10-15 rokov. Keby sa toto stalo v Rusku alebo v Cine tak sa nic nedeje a ludia to budu ignorovat ako krizu v Rusku v 98 za Jelcina, ale kedze USA je najvacsi trh na svete do ktoreho exportuje snad kazda krajina na svete tak sa to rozsirilo. Panika prisla az peknych par mesiacov po tom ako kriza zacala - americky hypotekarny system typu daj hypoteku kazdemu, aj tym co na to nemaju nevydrzal a ani vydrzat nemohol. Potom sa to na Wall Streete proste rozsirilo a zacalo zasahovat aj narodny rozpocet. Teraz FED tlaci peniaze ako sialeny do obehu aby predisiel deflacii, ale vysledok bude ze sa nakoniec uplne znehodnoti menu a budu mat hyperinflaciu. A ked ju budu mat emricania tak do siestich mesaicov ju budeme mat aj my. A az potom pride panika a sporenie - ludia si zacnu vyberat svoje vklady z bank a kedze tie maju vo svojich trezoroch 10 percent zo sum co su na uctoch tak zacne krach bank. To iste sa stalo v 30tych rokoch a skoncilo to tak, ze priemerny american bol rad ked si mohol dovolit kupit bochnik chleba a makleri z wall streetu vyskocili z empire state building.

29

http://www.ifutbal.sk/index.php?option= … ;Itemid=35

30

inac ten slovak je pekny karenko, si pekne nasral do huby, na ta3 hovoril, ze neveri ze im pri ziskani titulu pomozu"vsetci svati", a ze aj rozhodca sa moze pomylit, ale ked hravali proti nam tak hovoril ze nam vzdy pomozu rozhodcovia, dobry trtko to je,hovori jak sa mu to hodi, ale sak jaky fans (cest vynimkam) taky hraci

31

máš úplnú pravdu a zaujímalo by ma, kde sú tí slovanisti, čo po každom derby plakali, že ich rozhodca zarezal kvôli kmotríkovi, že mali len jeden bufet, že si nemohli vziať megafóny atd. a že by najradšej podpálili Petržalku...

32

ty kokos...viete si predstavit zeby z tej krizy kmotrik uuuplne ochudobnel??jaaaj to by bol pokoj....ta3 by som ozelel,,,,,inaaak....videli ste dresy v ktorich hral slovan v presove??????a hlavne na hrudi???cista haluz...popici..heheehe...ivanko ma dalsie miesto pre reklamu...:D:D:D:D

33

co chces od belasych slapek big_smile a na boku Ja T big_smile prosto aspon vidno jak sa slapka zapreda...

Naposledy upravil: Vincqo (08-03-2009 22:55:57)

34

Fico (opäť) zmenil retoriku

http://sport.sme.sk/c/4348522/vlada-pod … slave.html

35

no ved volby sa blizia. a verit politikom, z toho som uz vyrastol. iste je ze projekty NFS su na tento rok predbezne zastavene a ja budem rad ked JT zaplati aspon za to co sme doteraz vyprojektovali...

36

to je lešenie z new štadióna? oko http://spartakfotorudis.rajce.idnes.cz/ … 200956.JPG

37

kokos..tak to je konec...pripada mi to jak na river parku...ale asi je to niekde v tt....haluz cista

38

misko8891 napísal(a):

kokos..tak to je konec...pripada mi to jak na river parku...ale asi je to niekde v tt....haluz cista

ty si v mimoze? sak to je na 3 veziach hned oproti slovanistickemu narodnimu stadionku

39

v tt porad take stavby ani nenajdes /:D nic proti tt /:)

40

vcera pisali v novom case ze kmotrik kupil kus lesa v skalici. ze by sa v nom prebudil polovnicky cit? to len keby nahodou sa niekto z nas strati, aby sme vedeli kde nas treba hladat smile

41

stavebné práce na štadióne Interu vyžiadajú čiastku 2,3 milióna eur.

to im drbe? 70 milionov? do stadiona ktory sa ma zburat za 2 roky? do stadiona ktory nema klub? sak za to by postavili aj novy stadion. zlikviduju klub a obnovia mu stadion. drbat na to. sme narod chujov. aspon je jasne ze narodny slovanisticky stadion sa bude coskoro stavat.

42

70 milionov eur, zase dvojnasobok normalnej ceny... za to mohli postavit 10 spickovych stadionov. vydrbany stat, len slovan nic ine...

43

Nerozumiem: je niekto schopný mi poskytnúť rýchlokurz správy verejných financií? Tú sumu vypočítali ako? Dodávateľa predsa ešte (oficiálne) nevybrali: nemal by to byť práve ten dodávateľ, kto povie koľko to bude stáť? Tender formou mám tu 70 mega, kto je ochotný to postaviť? Možno sa prihlásim, veď aká je šanca, že prerobím? Motiváciu už mám: celá VIPka elektrické kreslá..

FIkO JE KOcOT!

44

Ako to že nie je vybratý dodavateľ. Sú to predsa vekslmajster kmotor a JaT.

45

Až teraz som si  uvedomil jak silný protivník je Graf end J end t end Počiatek.Pán minister financií veselo z čista-jasna prezradí výmený kurz skk-euro,super žralokom(supom) ktorí na tom úplne náhodov zarobia jak prasce (hold sú to maklérske esá a kurz si vyveštili zo sklenenej gule).A vyrieši to žltá od hranola.A dnes za šokujúceho ticha opozície (nechcú skončiť v TA3-jke a joj-ke) idú jastrabom postaviť 2 štadióny  (jeden hl.) bez spoluúčasti mágov.Petržku vyciciali teraz je na rade štát.
Apropo že investor mesto BA najčistejšie čo si fiko vie predstaviť he,he.Ved mesto je eseročka JaT.Myslíte prečo výdať čim dalej tým viac SOR-ov v meste.Samozrejme že čírou náhodou túto rýchlo kvasenú českú automobilku vlastní džejendtí.díra v PKO atd.

46

len pre informaciu naklady na vystavbu inych stadionov:

Štadión Slavie Praha (2008) - kapacita 21 000, 40 miliónov eur
Klagenfurt (2007) - kapacita 32 000, 66,5 milióna eur
Innsbruck (2009) - kapacita 17 500 , 30 miliónov eur
Letzigrund Zürich (2007) - kapacita 31 000, 67 miliónov eur, štadión má i atletický ovál

a to nehovorim ze teraz v krize sa stavia za vyrazne nizsie jednotlove ceny... dobra sprava ale je ze z tej sumy by mala byt pokryta aj vystavba petrzalskeho stadionika.
iba pre info - stadion v zlatych moravcach nestal viac ako 3M eur. teda za tu sumu by sa dalo postavit takych cca 35 stadionov... ale budis, narodny by mal byt vymakany, len zase 2 nasobok normalne ceny a zase zo statnych. a zase to ide cez akciovku v ktorej je kto iny ako kmotrik... skoda reci prst-ko

47

Rozdiel je v sociálnom ohodnotení sk robotníkov a tam je to navýšenie.SK roboši bubú od soc-demáka počiatka dostávať štvornásobok toho čo švajčári.

48

http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=75840