1

Téma: fans

IVICA KRALJ | dennik sport:
Čo také najzaujímavejšie v súvislosti so Spartakom ste v Srbsku zaregistrovali?
„Fanúšikov! Na zápasoch Partizana Belehrad vidieť fanúšikov so šálmi v červeno - čiernych farbách Spartaka. Boli by ste prekvapení, koľko ich je!”

taketo veci musia tesit nie len fanusika trnavy. bohuzial my sme nemali pocas celej historie stastie na majitelov. ani meno si nespravila petrzalka v lige majstrov ale artmedia. kmotrik v konecnom dosledku nedoniesol absolutne nic. nehovoriac co zobral... mad

2

Re: fans

Ivica je veľký brankár a zároveň silná osobnosť.  Krstný otec sa mu však postaral, že v zápase so Slovanom v prvom jarnom kole nebude môcť hrať.  Dodatočne dostal 4 zápasy stopku na jeseň, za faul, ktorý nebol v zápase rozhodcom ohodnotení ani len žltou kartou. Dodatočne až po odohratí nasledujúcich zápasoch Váš bývalý gazda zaúradoval a komisia dala Kralovi stopku na 4 zápasy. Po Slovane to bude presná polovica a potom veľkodušne mu druhú časť odpustia. Bolo to dobre pripravené hlavne oslabiť na derby Slovan - Trnava. Až takúto moc má Váš bývalý. Grcanica prvej triedy:grc::grc::grc:

3

Mam dres artmedie s ligy majstrov z finale podpisany...predam

4

som nevedel, ze "artmedia" bola vo finale ligy majstrov

5

LOL :-D no na predaj dresov artmedie nie si na spravnej adrese

6

to je original alebo co to je za dres?

Naposledy upravil: fcpe (08-02-2009 19:44:58)

7

podla mna je to dres sk grafobal artmedia slovan kde na miesto loga je hlava kmotrika

Naposledy upravil: mato (09-02-2009 18:41:30)

8

To by mohla byť - odvisnutá.

9

fcpe napísal(a):

to je original alebo co to je za dres?

Tuším je tam namiesto znaku židovska hviezda-takže originál pre Teba.:lol:

10

jagynko to som chcel kupit pre teba,ta zidovsko-jankova hviezda ti pojde k tvojej belasej tvaricke.takze uz budes spokojny lol lol lol lol lol

11

a este som sa zabudol opitat ze ako bolo v turecku,si opaleny?a pocul som ze si byval na izbe s jankom a po treningu si ho trenoval priame kopy...

12

V Turecku som nebol,si mi sluboval letenku aj iné veci-nempamätáš,MLUVKA:cool:

13

jak nebol,ved ta ukazovali na ta3 s ivankom ako popijate na jachte nejaky stein 10 a podla dobre informovaneho zdroja ste rokovali o 2 veciach.ze sa ma spojit petrzalka s interom a ze sa budete volat danubia a zmenu nazvu ligy,uz nebude corgon ale stein... jazyk

Naposledy upravil: fcpe (10-02-2009 16:05:44)

14

chlapcom zo slovana sa zasa nieco nepaci
http://sport.aktuality.sk/futbal/sloven … lovanistom
ivanove peniazky ich hreju pri srdiecku ale chceli by aj aby kozak behal, radek nehral az tak tvrdo.

15

inac ten jagyno ..to je co zac...nejaky znamy clovek alebo nejaky obycajny slovanista???

16

lol lol lol lol misko neries,toto nepochopis

17

misko8891 napísal(a):

inac ten jagyno ..to je co zac...nejaky znamy clovek alebo nejaky obycajny slovanista???

misko88atď,nepreháňaš?nepoznáš ma a nadávaš mi do slovanistov?slovanista je dobrý jedine ako pivo-studený. smile

18

http://sport.aktuality.sk/magazin/siren … -west-hamu  lol lol

19

http://www.profutbal.sk/clanok71151.htm

20

respekt czinege

21

No zajtra sa vidime na poje...pasienkoch.... som zvedavy ake to bude z PO...krasa pozerat teraz na nas...

22

zabery z interu bratislava smile
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s … ikaz1=2009

23

grc grc grc http://spartakfotorudis.rajce.idnes.cz/ … 210016.JPG grc grc cool

24

bral by som viac SK ARTMEDIA SLOVAN

25

Niečo pre Jagyna

http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&am … ideoId=546

lol

26

klikni na šipku - play  lol

27

http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&am … ideoId=548

28

kamene hadzat na hracov... hmm. klobuk dolu. to sa len tak nevidi.
http://trnava.sme.sk/c/4386764/fanusiko … racov.html

29

aha mno burina pozry sa trnava.sme to uz je teda strasne objektivne...a kazda akcia docka sa reakcie!!!a to ze trnavaci naskakali na ihrisko vyvalili tu branku otom nikto nic nenapise...

30

booze a co je na tom, ze sa trnavaci chceli radovat aj s hracmi na ihrisku ved mali obrovsku radost z vyhry nad vami....tak ale vasa belasa "slachta" sa opat predviedla: hadzat na hracov supera kamene-ste normalni?! a bucat na hracov ciernej pleti-z toho ste este tiez nevyrastli?!  fakt hanba tym fans slovana co toto robili...si uvedomte ze robite hanbu hlavne svojmu fanklubu a klubu...a my ostatni sa na vas mozeme akurat tak schuti zasmiat aki ste poniektori sprosti lol

31

Kmotrík vždy obdivoval fans Slovana. Teda tých hulvátov (nie normálnych) a to jemu ako hulvátovi chýbalo na našom štadióne. Potreboval niekoho ako on behať do parku za rozhodcami a vyhrážať sa. On potreboval ako hulvát (a to je na nešho veľmi veľmi jemné slovo)  hulvátov a to našiel na tehelnom poli.

32

ano ja nehovorim ze nase spravanie po niektorych jedincov bolo v poriadku iba hovorim ze to je neobjektivne...a to ze sa chceli radovat im neberem ale vylomit branku a podpalit sedadla to neviem co s tym ma spolocne

33

proste bolo to klasicke derby slovan-trnava s podapalovanim sedadiel a bucanim na hracov tmavej pleti a oba fanusikovske tabory sa nechali uniest...a ano je neobjektivne poukazovat iba na vasich fans, ale mate uz raz taku povest aku mate (teda poniektori) a novinari sa toho vzdy radi chytia...

34

burina napísal(a):

kamene hadzat na hracov... hmm. klobuk dolu. to sa len tak nevidi.

Že sa im vôbec ešte niekto čuduje.Nič fér nemôžeš čakať od nich.Oplúvajú vlastných hráčov,cheli zbiť svojho hráča(Kiss),b.šlapky sa dištancujú a eto vsjo.

35

mno som rad ze scarpone to pochopil...a nechcem tu vsetko ospravdlnovat nebolo mi po chuti to bucanie a to hadzanie selicoho na hracov spartaka...ale ten hrac tmavej pleti si zato mohol aj sam svojim provokovanim ale aj tak by sa to nemalo stavat!!!

36

a kdeze ste zobrali tie kamene? ci to je standardna vybava praveho slovanistu? alebo nebodaj si rozoberate svoj krasny stadion? to by ste mali skorej hadzat tehly smile
ten hrac ciernej pleti provokoval svojou ciernou pletou smile

37

To je štandardná výbava kmotrových grázlov. On kolt a vojaci kamene. Grázel - pritom je to paradox on je vysoko študovaný - tiež pod hrozbou koltu.

38

ja som sice nevidel ze by niekto hodil kamen ale nevravim ze to tak nebolo preto som sa tu nechcel hadat...a burina pochybujem ze si natom zapase bol takze tvoje objektivne poznamky ako provokoval si nehaj prosim ta pre seba

39

antcikrist napísal(a):

ja som sice nevidel ze by niekto hodil kamen ale nevravim ze to tak nebolo preto som sa tu nechcel hadat...a burina pochybujem ze si natom zapase bol takze tvoje objektivne poznamky ako provokoval si nehaj prosim ta pre seba

ospravedlnujem sa ti. nemal som to napisat. nabuduce si to radsej necham pre seba smile a ani kamene nikto nehadzal. to poletovali kusky polystyrenu z troch vezi, akurat zateplovali fasadu oko

40

antcikrist napísal(a):

Máš pravdu,ak si pozrieš lepšie ten šot,sú to lupienky z ruží ktoré hádzali a hráči s trénermi boli moc fajnoví,takže ich ochrankári(podla tvojej objektivity)zbytočne chránili. lol smile

41

neuveritelne. je mozne aby mala CZ Belehrad 3.000.000 fanusikov? tych je potom viac ako nas smile

42

fuha tak v enferaufans musia byt iny machry ked z tychto zaberov usudite ze to boli kamene lol lol lol ja som nespominal ze sa nehadzali ale ja som to osobne nevidel...a tiez som nikde nepisal ze ich chranili zbytocne ale opat vasa objektivita:lol:takysto ako minulu sezonu dnes nadavate na ivana a ja som chodieval aj na vase stare foru lebo ja som sice slovanista ale vzdy som fandil aj petzalke co sa tyka zapasov z inymi muzstvami alebo boje o titul...ale kedze mi mame teraz kupeny titul ja si pamatam ako vam nevadil a aj vase presvedcenie ze zapasy su ciste ale teraz ty co vtedy pisali ze to tak neni tu pisu uplne nieco ine co tiez svedci o vasej objektivite howg grc lol

Naposledy upravil: antcikrist (15-04-2009 19:24:52)

43

mne moze byt cely kmotrik ukradnuty a vzhladom na to, ze nam zobral stadion je v nasej nemilosti co nam nemozes vycitat...a inac vy mate co hovorit..ved vy ste vzdy na ivana nadavali, ze ako kazi futbal a ako podplaca...a hlavne to vase kmotrik je buzerant..no kde sa to zrazu stratilo, co? uz je vsetko ok, ujo ivan je vlastne uplne iny  a teraz robi vsetko pre dobro futbalu, ze? zrazu... ako malo vam staci...pozri ja vam to neupieram a nech sa vam dari...ja len hovorim, ze vy ste vzdy boli ti, ktori na neho mali tazke srdce...ale zrazu vsetci ste ako vymeneny (len ivan ostal taky isty)....takze nehovor tu o nasej objektivite prosim a pozri sa na vasu(ohladom ivana dnes a v minulosti)...

44

antcikrist napísal(a):

fuha tak v enferaufans musia byt iny machry ked z tychto zaberov usudite ze to boli kamene lol lol lol ja som nespominal ze sa nehadzali ale ja som to osobne nevidel...a tiez som nikde nepisal ze ich chranili zbytocne ale opat vasa objektivita:lol:takysto ako minulu sezonu dnes nadavate na ivana a ja som chodieval aj na vase stare foru lebo ja som sice slovanista ale vzdy som fandil aj petzalke co sa tyka zapasov z inymi muzstvami alebo boje o titul...ale kedze mi mame teraz kupeny titul ja si pamatam ako vam nevadil a aj vase presvedcenie ze zapasy su ciste ale teraz ty co vtedy pisali ze to tak neni tu pisu uplne nieco ine co tiez svedci o vasej objektivite howg grc lol

Uplne Ťa chápem-jednoducho si urobil HRUBÚ ĆIARU!Kmotrík už nie je buzerant,nie je *****.U Vás slovanistov nič nové.Vysvetluj potom svojím ďeťom,že ***** bol minule ale teraz není *****,lebo je s vami.

45

antcikrist napísal(a):

ved som ti jasne napisal ze to neboli kamene ale polystyren z troch vezi.
co to tu stale tocis za nezmysli? akoze cakas kym nenapiseme ze je to v poriadku ze hadzete kamene po ludoch, ze bucite na cernochov alebo plujete na vlastnych hracov?
aj ja som kedysi fandil slovanu a nemal nic proti slovanistom. ale vasim prijatim IK za svojho sa vselico zmenilo.

46

nie burina necakam nato lenze vy ste sa hned chytili toho textu v tych trnavskych novinach a  chcel som vam len povedat ze ano nebolo to v poriadku ale nebola cela vina len na nasich pleciach

47

Hlavy hore, Slovanisti, my sa nemáme za čo hanbiť, my sa môžeme každému pozrieť priamo do očí!
Citát od vašho vedúceho.Ja len dodám:každému sa môžte pozrieť do očí,ale čo vidíš v zrkadle,aj tam ste taký hrdí na seba?

48

OK antcikrist, slova proroka: kto nie je hriesny nech hodi kamenom oko tu nikto neobhajuje trnavakov ani nic podobne. len sam musis uznat ze na hadzanie kamenov by sa dalo zaspievat - toto sme tu este nemali. musim uznat ze ste v istych veciach vynimocni a napaditi. ale skor iny ako hraci by si zasluzili kamienok do hlavy. co tak nieco hodit do vasej VIPky smile

49

Antcikrist.   Toto bola paráda... Na vlastný klub Slovan zakričať - skurvený. lol lol

http://www.youtube.com/watch?v=exQTOF2r7DM

50

jagyno preco by som ja nemal byt hrdy na seba???zato ze fandim slovanu???ja nemozem co sa v tych vysokych sferach deje tam ja zasiahnut neviem takisto ako nikto z vas a preto by som sa nemal pozriet do zrkadla???a to ze by sa zopar kamenov hodilo aj do tej VIPky s tym mozem len suhlasit a mexico trnave sa to podarilo nas napalit to sa musi uznat ale zit z toho az do teraz a este bohvie ako dlho to neni bohvie co...