Téma: engeraufans stretnutie
napisal som vam mail o dalsom stretnuti, tak si ho precitajte. ak ho niekto nedostal tak mi napiste
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
napisal som vam mail o dalsom stretnuti, tak si ho precitajte. ak ho niekto nedostal tak mi napiste
posles mi ten mail na M.Stvrtecky@gmail.com ?
ja som tiez nic nedostal Napoleone@centrum.sk diki:)
na stretku by uz maly byt tie mikiny
burina ani ja nedostal mail... tkordos@centrum.sk... vopred dakujem ![]()
mato tak daju sa aj bez tej kapuce a prednych vreciek?inac berem urcite xxl,dufam ze mi to nebude velke
S poľutovaním oznamujem, že sa nemôžem zúčastniť, nakoľko som chorí.
Prajem úspešné stretnutie.
Ujo stanko prajem skore uzdravenie. fcpe ano objednal som bez kapuce a prednych vreciek ale pisali ze maju vela prace a to do stvrtku nestihaju .. tak potom by ste si pre to prisli alebo nieco take
Naposledy upravil: mato (20-01-2009 17:06:44)
ok
ozaj mato mas zapoisanych vsetkych co tu pisali ? ja som tiez napisal ze mam zajem len si akosi neodpovedal tak len pre istotu ze ci mas aj mna
ano mam aj teba sa mi zda ze ty mas to L-ko
jj diki ![]()
tesil som sa ze konecne mi to vide ale neska ma sundala daka choroba som bol u lekarky takze si to uzite zamna
Cauko, mohol by si aj mne poslat ten mail ohladom stretnutia pls, na: jurcinko@gmail.com
Dikes
to stretnutie bolo vo stvrtok ![]()
aha, dokelu
no dnes sme po celkom vybornom vykone zdolaly gyor 6:0!!!konecne to bolo o inom ako ked sme hraly vsetko na kozaka,vsetci hraci super bojovali,nebola pre nich stratena ziadna lopta.bravo len tak dalej chlapci!!!I.W.E
no dnes sme po celkom vybornom vykone zdolaly gyor 6:0!!!konecne to bolo o inom ako ked sme hraly vsetko na kozaka,vsetci hraci super bojovali,nebola pre nich stratena ziadna lopta.bravo len tak dalej chlapci!!!I.W.E
a Struhar dal gool
btw ako hrali hraci zo Slovanu ? este budete radi ze Kozak odisiel ![]()
Napiste niekto zostavu.
team je sympaticky. chalani co sa chcu ukazat, bez "hviezd". vzdy lepsie jak superstar typu halenar co za cely zapas nepobehne.
len skoda toho stadiona, s tym sa musime pokusit este nieco urobit. nech zije financna kriza...
co takto pivecko fanusikovia MFK Petrzalka? navrhujem dalsie stretnutie, vid. vase mailove schranky...
predbezne by som sa zastavil ak nepride nejaka zivelna katastrooofa ![]()
ja az okolo 10,viem ze tam bude urcite jagynko pri pizza tycinkach
![]()
ja az okolo 10,viem ze tam bude urcite jagynko pri pizza tycinkach
![]()
![]()
ak to zatiahneš,posečkám
![]()
vcera som prisiel z nemocnice a chytil som tam niaku virozu (teploty) takze nemozem dojst
:(:(:(:(:(
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.038 s, vykonaných príkazov: 8. ]