1

Téma: engeraufans stretnutie

napisal som vam mail o dalsom stretnuti, tak si ho precitajte. ak ho niekto nedostal tak mi napiste

2

Re: engeraufans stretnutie

posles mi ten mail na M.Stvrtecky@gmail.com ?

3

ja som tiez nic nedostal Napoleone@centrum.sk diki:)

4

na stretku by uz maly byt tie mikiny

5

burina ani ja nedostal mail... tkordos@centrum.sk... vopred dakujem smile

6

mato tak daju sa aj bez tej kapuce a prednych vreciek?inac berem urcite xxl,dufam ze mi to nebude velke

7

S poľutovaním oznamujem, že sa nemôžem zúčastniť, nakoľko som chorí.
Prajem úspešné stretnutie.

8

Ujo stanko prajem skore uzdravenie. fcpe ano objednal som bez kapuce a prednych vreciek ale  pisali ze maju vela prace a to do stvrtku nestihaju .. tak potom by ste si pre to prisli alebo nieco take

Naposledy upravil: mato (20-01-2009 17:06:44)

9

ok

10

ozaj mato mas zapoisanych vsetkych co tu pisali ? ja som tiez napisal ze mam zajem len si akosi neodpovedal tak len pre istotu ze ci mas aj mna

11

ano mam aj teba sa mi zda ze ty mas to L-ko

12

jj diki smile

13

tesil som sa ze konecne mi to vide ale neska ma sundala daka choroba som bol u lekarky takze si to uzite zamna

14

Cauko, mohol by si aj mne poslat ten mail ohladom stretnutia pls, na: jurcinko@gmail.com

Dikes

15

to stretnutie bolo vo stvrtok smile

16

aha, dokelu

17

no dnes sme po celkom vybornom vykone zdolaly gyor 6:0!!!konecne to bolo o inom ako ked sme hraly vsetko na kozaka,vsetci hraci super bojovali,nebola pre nich stratena ziadna lopta.bravo len tak dalej chlapci!!!I.W.E

18

fcpe napísal(a):

no dnes sme po celkom vybornom vykone zdolaly gyor 6:0!!!konecne to bolo o inom ako ked sme hraly vsetko na kozaka,vsetci hraci super bojovali,nebola pre nich stratena ziadna lopta.bravo len tak dalej chlapci!!!I.W.E

a Struhar dal gool big_smile btw ako hrali hraci zo Slovanu ? este budete radi ze Kozak odisiel big_smile

19

Napiste niekto zostavu.

20

team je sympaticky. chalani co sa chcu ukazat, bez "hviezd". vzdy lepsie jak superstar typu halenar co za cely zapas nepobehne.
len skoda toho stadiona, s tym sa musime pokusit este nieco urobit. nech zije financna kriza...

21

co takto pivecko fanusikovia MFK Petrzalka? navrhujem dalsie stretnutie, vid. vase mailove schranky...

22

predbezne by som sa zastavil ak nepride nejaka zivelna katastrooofa smile

23

ja az okolo 10,viem ze tam bude urcite jagynko pri pizza tycinkach prst-ok lol beer

24

fcpe napísal(a):

ja az okolo 10,viem ze tam bude urcite jagynko pri pizza tycinkach prst-ok lol beer

ak to zatiahneš,posečkám cool beer

25

vcera som prisiel z nemocnice a chytil som tam niaku virozu (teploty) takze nemozem dojst sad:(:(:(:(:(