1

Téma: Tipsport cup

http://www.profutbal.sk/clanok67758.htm
Program E-skupiny (Bratislava - hrá sa na Interi):
sobota 10. januára 2009 - o 10.30 h: FC Artmedia Petržalka - FK Inter Bratislava, o 13.00: 1. FC Slovácko - FC Nitra
streda 14. januára 2009 - o 13.00: 1. FC Slovácko - FC Artmedia Petržalka, o 15.00: FC Nitra - FK Inter Bratislava
sobota 17. januára 2009 - o 10.30: FC Artmedia Petržalka - FC Nitra, o 13.00: FK Inter Bratislava - FC Slovácko

tak zaciname v sobotu 10.januara v peknom case o 10.30 s interom.zideme sa v hojnom pocte ? oko

2

Re: Tipsport cup

nezaujem ???

Naposledy upravil: Luk@s (05-01-2009 00:07:53)

3

10 som pravdepodobne prec 14 neviem skola a 17 by som siel ale uvidim daleko

4

Ja tam budem.
Sobota isto, streda mozno, sobota isto.
Asi to nebude uz take ako minuly rok ale predsa trochu osviezenia.
Pozrieme kto bude hrat miesto Dosoudila, Kamenara, Kozaka, Szalatu, Karima, Urbanka, Pirosku, Pospecha, Oravca ......

5

Véčko napísal(a):

Ja tam budem.
Sobota isto, streda mozno, sobota isto.
Asi to nebude uz take ako minuly rok ale predsa trochu osviezenia.
Pozrieme kto bude hrat miesto Dosoudila, Kamenara, Kozaka, Szalatu, Karima, Urbanka, Pirosku, Pospecha, Oravca ......

beries kopacky ak bude treba doplnit mancaft z divakov?

6

kabala21 napísal(a):

beries kopacky ak bude treba doplnit mancaft z divakov?

No to by som mohol, ostatok mi pozicaju na Pasienkoch oko

7

v sobotu nemozem.. a co je so salatom?

8

Majstri,zajtra sa vidíme.

9

tak som sa vyborne vyspal, prezil krasne teplucke dopoludnie, prehrali sme 3-2 videl som len goly supera, a poobede do roboty :-) tak sa doma aspon rozmrazim smile

10

Hyll, Salata, Farkas, Durica, Czinege, Mraz, ...  bieda za 2 EURa. To uz by bolo lepsie v Petrzalke sa venovat zenskemu futbalu. Ked uz nebude futbal nech je aspon na co sa pozerat za tie eura.

11

tak uz aj s interom sme prehrali...tak to je sila! ale co narobime..s pozliepanou zostavou..tie dva goly nase dal ten novy utocnik? ujcik? ako hral? a mato mikulic hral?

12

da sa povedat novy utocnik???ten neni iba tak ze trenuje s nami????tusim nejaky mlady....skoda ze som nebol...nikto nechcel ist...ale na sobotu uz niekoho musim prinutit:D

13

Berme to ako prvy zapas po troch mesiacoch dovolenky.
Mato Mikulic nehral ale bol v teplakoch takze je asi fit.
Karim bol v teplakoch ale trener ho poslal prezliect takze asi pocestuje, ci k hrubej ciare to neviem.
Skoda golov v poslednych minutach.
Kvalita futbalu tak priblizne zodpovedala kose ktora bola cize 4-.
Silvestr a Ujcik celkom fajn ale fakt tam bolo moc novych tvari.

Mozeme sa tesit na zachranarsku jar s mozno uspesnym predajom licencie nejakemu zaujemcovi.(RS,PD,TN...) Ale to je moj osobny nazor.

Aspon som videl stare tvare na tribune.

14

inac neviem ako vy ale ja by som najradsej tych priselcov zo Slovana vypiskal V tejto chvili sme totiz, ci chceme alebo nie, Slovan B

15

omen napísal(a):

inac neviem ako vy ale ja by som najradsej tych priselcov zo Slovana vypiskal V tejto chvili sme totiz, ci chceme alebo nie, Slovan B

Kedze Gasparko vypredava hracov a ked chcu zachranit ligu tak musi aj niekto prist.
Zatial je tu len Silvestr zo slovana a dvaja z Interu. Nemyslim si ze treba vypiskat hracov ked si osobne myslim, ze ten zo slovana sem urcite nesiel z vlastnej iniciativy.
Fandit im asi nejak extremne nebudem ale po gole im zatlieskam. Ani nechcem pomysliet co bude po lete. Snad aj nieco pozitivne.

16

ja by som uprimne aj bol rad ak by Petrzalka vypadla Radsej fandit Petrzalke v druhej lige ako Slovani B v prvej

17

Z interu boli traja(Horvák s 19, Cikoš s 22 a v druhom polčase Majtán s 9), Ujčík hral s číslom 6 a ukazuje sa celkom dobre. Pozrieť sa prišiel aj Janko Kozák, ale sedel len chvíľu v aute, potom si k nemu prisadol Radek Dosoudil a za chvíľu spolu odišli preč. Karim sa len rozcvičil, prezliekol do civilu a odišiel. Bol aj Oravec s rodinkou, ukázal sa aj Miško Kubala- dnes ide na skúšku do Č. Budejovíc. Kameň nebol ani vyzlečený, hovoril doktorovi, že má teplotu ale o novom pôsobisku nechcel hovoriť. Pýtal som sa aj Radka na odchod do Slovana, ale tiež moc nechcel hovoriť. Čo sa týka hry Inter bol asi trochu futbalovejší, u nás to škrípalo hlavne v obrane, kapitánom bol Czinege, ale moc sa mu nedarilo- možno má vplyv aj to, že ešte nemá podpísanú zmuvu. V druhom zápase prekvapilo Slovácko, až som sa divil, že hrajú v 2. českej lige o záchranu. Nitre skoro nič nedovolili a vyhrali 1:0. V bránke Slovácka bol Miro Filipko. Uvidíme v stredu o 13.00 hod čo ukáže FCP v zápase so Slováckom. Postup ešte nie je stratený, postupujú do štvrťfinále víťazi skupín a najlepší druhý z prvých troch skupín( Dečín, Praha a Jablonec+Liberec), a duhých troch( Brno,  Bratislava a Žilina). Štvrťfinále sa losuje , dva zápasy v Brne a dva v Prahe, finále turnaja je v Prahe 24.-25. januára.

18

Pikolo pekne si to zhrnul.
Zabudol si napisat ze bol pozriet aj Ivan Žiga so synatorom oko inak je to skoro dokonaly report.
Omen mas pravdu ale tu uz ide o to aby bolo vobec komu fandit o rok.
Viď. FC SENEC

19

hm, ale co ked tento stav bude aj nabuduci rok? budete aj potom hovorit-vsak o rok Kmotrikovi tento stav vyhovuje a vsetko speje k zlucenie Petrzalky a Interu Ved toto je hroza a my vsetci sa len pasivne tomu prizerame

20

omen napísal(a):

hm, ale co ked tento stav bude aj nabuduci rok? budete aj potom hovorit-vsak o rok Kmotrikovi tento stav vyhovuje a vsetko speje k zlucenie Petrzalky a Interu Ved toto je hroza a my vsetci sa len pasivne tomu prizerame

my sme taka mentalita. nic s tym nenarobis. a okrem toho nemame taku silu aby sme nieco zmohli. nic nezmohli ani slovanisti svojho casu...
sa pozri do pezinka, ti postavia skladku pri dome a teba moze aj mrdnut a politici sa tvaria ze je to OK. a kmotrik tu sposobil taku nechut k futbalu - umyselne - ze to tu uz moc ludi nezaujima. a slovanisti sa tesia ze idu na titul. nic nechapu slachtici

21

cau burina,kedy dame stretko,musim ti dat aj tie papiere.zavolame si

22

bol neska niekto slovacku??

Naposledy upravil: Vincqo (14-01-2009 20:10:39)

23

cawte cchem sa spytat ze kde sa to hraje na akom umelom travniku Fk Inter?ci to je normalny stadion interu alebo niekde inde diky

24

vedla interu je umela trava tak na tej...ked si si vsimol niekedy kam odchadzaju hraci po zapase alebo kde maju kabiny tak tym smerom a este dalej a najdes to

25

E-skupina (hralo sa na umelej tráve Interu Bratislava):
FC Nitra - FC Artmedia Petržalka 0:1 (0:0) Gól: Sylvestr
Inter Bratislava (I. liga) - 1. FC Slovácko (ČR-II. liga) 0:0
Konečná tabuľka E-skupiny:
1. Inter 3 2 1 0 5:3 7
2. 1. FC Slovácko 3 1 2 0 1:0 5
3. PETRZALKA 3 1 1 1 3:3 4
4. Nitra 3 0 0 3 1:4 0