1

Téma: vianoce a novy rok 2009

stastne a vesele vianoce a stastny novy rok vsetkym fanusikom petrzalky a hlavne vela stastia PETRZALSKEMU FUTBALU,toho stastia asi potrebuje vela nasa petrzalka...  a nasmu nicitelovy same bankroty!!!

2

Re: vianoce a novy rok 2009

pridavam sa stastne a vesele,stastny novy rok, petrzalke co najviacej stastia v boji o prezitie a jednemu nemenovanemu panovi vela nestastia...aj ked  na kazdeho potkana raz pride...;)

3

dlho som neprispel ale predsa len...

Stastne a vesele vianoce vsetkym a tak isto stastny novy , v ktorom by som si prial aby sme sa mozno este raz stretli vsetci na nasom stadione za Starym mostom pri sutaznom zapase FCP

4

Tak ludkovia stastne a vesele vsetkym pravym Fans. Vela stastia a same dobre veci na nasu futbnalovu FC, a vsetko najlpeise do noveho roku, nech je lepsim ako tym co bol tento, pre Nas ako aj pre Nasu FCP.

5

Tiez sa pridavam

stastne a vesele vianoce,stastny novy rok a aby sme sa vsetci zas stretli na stadione v petrzalke

Naposledy upravil: mato (22-12-2008 12:37:24)

6

Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené. Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát. Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele. Šťastné a veselé.

7

Véčko napísal(a):

Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené. Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát. Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele. Šťastné a veselé.

To znie ako vins od Ivana big_smile

8

stastne a vesele a setko dobre do noveho roku vam prajem a nech sa opet vratime do nasej petrzalky na nas stadion smile

Naposledy upravil: lukas512 (22-12-2008 17:30:13)

9

Véčko napísal(a):

Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené.
Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát.
Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele.
Šťastné a veselé.

viem, ze svet FANS FCP nie je gulickou, ale Tvoj "romanticky" prispevok som si dovolil "zhovadit":
Vona ihlicia, dobrot plny stol, atmosfera vianocna - liek na kazdy bol.
Zabudnite na starosti, budte stale stastni.
Nech je pre Vas Novy rok krajsi ako krasny.
V novom roku pre FANS FCP a FCP vela stastia, zdravia, uspechov ...

10

Šťastné a veselé vianočné sviatky,v novom roku hlavne zdravie,viac radosti z Petržalského futbalu a vlastný stadiónek želám všetkým fans.I.W.E.

11

pekne sviatky nam vsetkym a nech po novom roku nemusime casto pouzivat grcajuceho smajlika oko

12

pridavam sa stasne a vesele vsetkim fans a hracom petrzalky miskovi hippovi a nasej FC snad nejako prezijeme a stasny novi rok

13

vsetkym fanusikom FCP zelam pokojne prezitie vianocnych sviatkov a stastny novy rok 2009 a nasej FCP zelam aby nam este dlhe roky robila radost z futbalu...

14

tak tak stastne a vesele vospolok:) a poriadnu ozieracku na silvestra;):D

15

Ahojte...takisto som dlho nenapísal, ale teraz musím na konci roka...aj ja sa pridávam k prianiu a želám všetkým fanúšikom Petržalky len to naj.....aby sme sa mohli ešte dlho, dlho stretávať na zápasoch nášho milovaného klubu....takže Šťastné a veselé a Happy new year smile
I.W.E.

16

Aj keď neskoro, ale predsa "Šťastné a veselé" a v novom roku na našom štadióne a bez Ivana. Je mi ukradnutý veď okrem Vladenka nikomu nechýba - nech aj ska....

17

Aj keď neskoro.ale predsa želám všetkým šťastné a veselé sviatky,veľa zdravia šťastia a už len pozitívne správy v novom roku.                                              sempre"BIANCO-NERRI"ENGERAU!!!:lol:

18

aj ked po sviatkoch... tak do nveho roku všetko najlepšie všetkým fans Engerau a vela úspechov, zdravia a pevných nervov a hlavne jasnu buducnost smile      IWE