Téma: vianoce a novy rok 2009
stastne a vesele vianoce a stastny novy rok vsetkym fanusikom petrzalky a hlavne vela stastia PETRZALSKEMU FUTBALU,toho stastia asi potrebuje vela nasa petrzalka... a nasmu nicitelovy same bankroty!!!
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
stastne a vesele vianoce a stastny novy rok vsetkym fanusikom petrzalky a hlavne vela stastia PETRZALSKEMU FUTBALU,toho stastia asi potrebuje vela nasa petrzalka... a nasmu nicitelovy same bankroty!!!
pridavam sa stastne a vesele,stastny novy rok, petrzalke co najviacej stastia v boji o prezitie a jednemu nemenovanemu panovi vela nestastia...aj ked na kazdeho potkana raz pride...;)
dlho som neprispel ale predsa len...
Stastne a vesele vianoce vsetkym a tak isto stastny novy , v ktorom by som si prial aby sme sa mozno este raz stretli vsetci na nasom stadione za Starym mostom pri sutaznom zapase FCP
Tak ludkovia stastne a vesele vsetkym pravym Fans. Vela stastia a same dobre veci na nasu futbnalovu FC, a vsetko najlpeise do noveho roku, nech je lepsim ako tym co bol tento, pre Nas ako aj pre Nasu FCP.
Tiez sa pridavam
stastne a vesele vianoce,stastny novy rok a aby sme sa vsetci zas stretli na stadione v petrzalke
Naposledy upravil: mato (22-12-2008 12:37:24)
Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené. Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát. Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele. Šťastné a veselé.
Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené. Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát. Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele. Šťastné a veselé.
To znie ako vins od Ivana ![]()
stastne a vesele a setko dobre do noveho roku vam prajem a nech sa opet vratime do nasej petrzalky na nas stadion ![]()
Naposledy upravil: lukas512 (22-12-2008 17:30:13)
Sedám ožralý na sáně, nablil jsem si do dlaně, vezu Vám všem jenom hovno zabalené, Vaše dárky jsou mi ukradené.
Mevím kde mám na ty Vaše blbosti pořád brát a tak nezbývá mi než na Vás srát.
Příští rok nejdéle, nakopu Vás za Vaše přání doprdele.
Šťastné a veselé.
viem, ze svet FANS FCP nie je gulickou, ale Tvoj "romanticky" prispevok som si dovolil "zhovadit":
Vona ihlicia, dobrot plny stol, atmosfera vianocna - liek na kazdy bol.
Zabudnite na starosti, budte stale stastni.
Nech je pre Vas Novy rok krajsi ako krasny.
V novom roku pre FANS FCP a FCP vela stastia, zdravia, uspechov ...
Šťastné a veselé vianočné sviatky,v novom roku hlavne zdravie,viac radosti z Petržalského futbalu a vlastný stadiónek želám všetkým fans.I.W.E.
pekne sviatky nam vsetkym a nech po novom roku nemusime casto pouzivat grcajuceho smajlika ![]()
pridavam sa stasne a vesele vsetkim fans a hracom petrzalky miskovi hippovi a nasej FC snad nejako prezijeme a stasny novi rok
vsetkym fanusikom FCP zelam pokojne prezitie vianocnych sviatkov a stastny novy rok 2009 a nasej FCP zelam aby nam este dlhe roky robila radost z futbalu...
tak tak stastne a vesele vospolok:) a poriadnu ozieracku na silvestra;):D
Ahojte...takisto som dlho nenapísal, ale teraz musím na konci roka...aj ja sa pridávam k prianiu a želám všetkým fanúšikom Petržalky len to naj.....aby sme sa mohli ešte dlho, dlho stretávať na zápasoch nášho milovaného klubu....takže Šťastné a veselé a Happy new year ![]()
I.W.E.
Aj keď neskoro, ale predsa "Šťastné a veselé" a v novom roku na našom štadióne a bez Ivana. Je mi ukradnutý veď okrem Vladenka nikomu nechýba - nech aj ska....
Aj keď neskoro.ale predsa želám všetkým šťastné a veselé sviatky,veľa zdravia šťastia a už len pozitívne správy v novom roku. sempre"BIANCO-NERRI"ENGERAU!!!:lol:
aj ked po sviatkoch... tak do nveho roku všetko najlepšie všetkým fans Engerau a vela úspechov, zdravia a pevných nervov a hlavne jasnu buducnost
IWE
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.032 s, vykonaných príkazov: 7. ]