1

Téma: Tipnite si - kto a kam odide v zime

dosoudil - slovan
piroska - slovan, zahranicie
kozak - ? pochybujem zeby isiel do trnavy
pospech - brno
oravec - ?
velicky - bystrica
szabo - slovan
hasek - naspat do teplic

no a ostatni, ako fodrek, guede, kamenar, salata, urbanek... mozno este vydrzia do leta aby zachranili ligu. uvidime

2

Re: Tipnite si - kto a kam odide v zime

Nemam info, ale nemali by odist Guede, Kozak, Fodrek, Dosoudil.

3

Hlavne aby odisiel grafobal aj s ivanovymi kumpanmi... a prisli  novy seriozny ludia so zaujmom o petrzalku...nadej zomiera posledna...I.W.E

4

vies co sa hovori - dobry kapitan opusta lod posledny. a teda pokial bude v tom klube este nieco co ma hodnotu, nas kapitan ho neopusti. posledne 2 hodnoty su hraci a ligova licencia...

5

na profutbale je clanok...je tam ze oravec chce ist prec a ze piroska a velicky nevedia co zostanu.viac nie sad

6

aj Lubo Kamenar moze niekam ist..bud ostane na slovensku alebo pojde do ceska

Naposledy upravil: mato (01-12-2008 22:27:42)

7

kamenar a piroska sa v poslednych zapasoch setrili, mozu ist ...

8

Co je s Fodrekom a Mikulicom?

9

Mato uz hra a Fodo je zraneny

10

mato je zase zraneny a este je predcasne hovorit kto odide,ani hraci nevedia ako su natom ale najdrahsi maju ist prec a niekto este pojde k slapkam...

11

sak je to predcasne, treba to brat ako tipovacku nakolko sa to dozvieme ako posledni

12

fcpe napísal(a):

mato je zase zraneny

to nemyslis vazne je viacej zraneny nez  hra chudak sad

13

to bolo pisane v novinach,nariahnuty sval alebo co.inak pekne to tu upadlo,kde ste vsetci fans petrzalky!!!

14

Aasi nikde

15

dufam ze cez zimnu prestavku to tu nezapadne prachom

16

no tu asi fakt ostali len skalny.

17

dajte sem link na clanky ktore su ohladom petrzalky v dnesnom sporte.dik,dufam ze zijeme...

18

Iný štadión, iný káder, aj iné meno

http://www.denniksport.sk/clanok?id=63446

Aby sa futbal za Dunaj vrátil!

http://www.denniksport.sk/clanok?id=63448&idKat=4

19

pise sem malo ludi,ale mnohy su ako ja, len citaju forum. je smutne co sa deje a vela ludi je znechutenych ako ja s celeho skorumpovaneho slovenskeho sportu!

20

da sa tomu to verit ?

KMOTRÍK: „Dal som slovo!"

Bývalého majiteľa petržalského klubu Ivana Kmotríka napriek jeho odchodu na Tehelné pole naďalej zaujíma dianie okolo futbalovej Artmedie. Hoci je momentálne v zahraničí, telefonicky sa vyjadril k celej situácii. „Dal som slovo a plním ho. Garantujem činnosť na celú prebiehajúcu sezónu a pre budúcu záleží, samozrejme, na konečnom umiestnení a výsledkoch mužstva,“ reagoval na otázku ekonomického zabezpečenia Petržalky.

21

sluby su pekne ale ta fuzia s interom sad:(:( mraz mi beha po chrbte pri tej myslienke

22

no ale mne sa nepaci, ze od kmotrika zaznelo spojenie "buduca sezona" ...

23

Ja si osobne myslim, ze Karim pojde co najskor, Kozak tiez, ale az po sezone. Podla mna este pocka, kym mu este stupne cena, co moze po reprezentacnych zapasoch...

24

U nás môže stúpnuť cena akurát za "odchod" kmotra z planéty zvaná "Zem".

25

co zarucene stupa, na com sa da zarobit,  je "doveryhodnost" lzi a nenavisti.

26

http://www.profutbal.sk/ligy/svk1/?clanok=67513  skurvený kmotor zas bere hráčov

Naposledy upravil: FC Petržalka (22-12-2008 17:47:33)

27

zatial sa tusim nikde nespominal Kozak tak snad sa nestane ze odide i ked to je malo pravdepodobne:(

28

ja tipujem ze odide. ma totiz vysoky plat. mozno ze poor ho bud vedet zaplatit...

29

s kozakom sa spaja trnava...

30

Niečo pre belasých:
http://www.youtube.com/watch?v=exQTOF2r … re=related

Takto si zakričali na svoj klub...  dvakrát sme kričali Spartak a tretíkrát spolu Slovan a oni skurvený. ...:D

31

Štvrtý krát ste mali zakričať "Kmotrík".

32

to video od kedy sa to stalo mam ulozene je to haluz

33

http://www.denniksport.sk/clanok?id=65241&idKat=4

vydrbany slovensky futbal. este aj kozaka nech daju do slovana, no to bude vyborne. humus. ako moze niekto po tomto vsetkom fandit slovanu? grc

34

odchadzaju hraci , odchadyaju fanusikovia grc grc grc a stohto mi je najviac grc grc
KFC2288 (16:25):
dostal som rozum !

zangusko (16:25):
cooooooooooo ????

njn

gz

ohledne petržalky

no hovor

zangusko (16:26):
aky rozum si dostla ?

KFC2288 (16:27):
Veď no som rodeny Trnavčan, čiže som dosla rozum a zase fandím Spartaku a s tou petržalkou to bolo len na nejaku chvilu , neviem preco som vobec fandil petržalke

zangusko (16:27):
hmm

zangusko (16:28):
ked myslis.

KFC2288 (16:29):
a teda logicky ked na to idem potom sa musim rozlucit aj s tebou

zangusko (16:30):
hmm
KFC2288 (16:30):

ok ? , ved a neni ti to jdeno ?
zangusko (16:30):

vsak mne je jendo komu fandis ..ale si dalsi ktory petrzalku opustil

KFC2288 (16:31):
ved ja som jej ano nefandil !

zangusko (16:31):
komu si nefandil ?

zangusko (16:32):
petrzalke ?

KFC2288 (16:32):
ano

zangusko (16:32):
hmm nemam slov

KFC2288 (16:33):
ani ja dovidenia pan zango

zangusko (16:33):
preco sa lucis ?

KFC2288 (16:33):
ved ma nenavidis od teraz, kasli na mna nema to zmysel so mnou som *****

zangusko (16:34):
hmm to si myslis ze teraz nenavidim cely svet lebo nefandia petrzalke ??

KFC2288 (16:34):
to je jedno, kasli na mna , nie ? o co ti ide ?

KFC2288 (16:37):
ved ja nenavidim skurvenu bratislavu a co ked tu byvam a moja jebnuta mamka sa sem chcela nastahovat lebo je to **** ? ja za to nemozem nechcel som sa sem stahovat a naco m istale odpisujes ? bavi ta to este ? to nemas lepsich kamaratov ako ja ? som *****. Prajem ti vsetko dobre, nech sa ti dari a nemozme sa spolu kamaratit, lebo nemas rad trnavakov

grc grc grc grc grc grc grc grc grc

Naposledy upravil: mato (30-12-2008 17:49:53)

35

normalne,ved sa spravy hruba ciara a bude dobre a uz sa ani nepozastavujem nad cinmi nasho vedenia...:grc: grc grc grc grc grc grc grc grc grc grc grc

36

PRAVY fanusik vzdy fandi svojmu klubu, ci sa dari alebo nedari....a kazdy kto hovoril, ze fandi FCP a teraz zrazu fandia inym klubom STE OBYCAJNY PRISIERACI USPECHU a teraz si len pekne serete do papule...KFC-gerrard a spol grc

37

nic v zlom ale kfc aj tak vyzeral ze TT grc lol

38

ktory bol kfc ?

39

taka mensia vlasata gulka.vzdy stal hore,jeden z poslednych co dosly.nechapem takychto ludi,jeden den je petrzalcan,druhy den mu dojde ze je vlastne trnavcan a 2 kola pred koncom ligy a slovan bude mat 7 bodovy naskok pred druhym vlastne zisti ze on je vlastne slovanista kedze byva v bratislave(aj ked je z trnavy)tak musi byt bielo-modry. grc grc grc grc grc grc grc grc grc grc grc

40

toto je mozne len na Slovensku. Takyto chlapec by sa mal zamysliet sam nad sebou co vlastne chce. Ale samozrejme ze to nieje len jeho chyba lebo sak mladost-pochabost. Je to chyba koncepcie ktora v tomto nasom klube s kvalitnym manazmentom produkuje. Kto by odchadzal z klubu ktory je sice v krize ale manazment informuje pravdivo, burcuje zdroje, snazi sa komunikovat s fanusikom .....
Ale u nas ? Kaspar, Jancek, Huňadyčo dokazali tyto pani ?

41

co dokazalo vedenie artmedie? zlikvidovat klub aj s fanusikmi a aj znechutit futbal a to nie len petrzalcanom. sa netreba cudovat mladym chalanom, co este nevedia kde je sever, ze si hladaju po artmedii iny klub. moc na vyber ale nemaju, hlavne nie v BA.

schvalne stale pisem artmedia, lebo ti co pamataju petrzalku nespravia hrubu ciaru. skor sa vyseru na cely slovensky futbal. dakujeme pani, a teraz smer slovan - tu budete navzdy zapisani v nasich analoch...

42

Tak sa mi zdá, že aj šašo je už belasý. Dobrá kombinácia pre Slovan - český maďar. Však Titel bude teraz kočíkovať, nakoľko mu Danielka nechce robiť "chúvu".

43

Čo odkryješ, január 2009?

Nakoľko sú reálne predstavy o možnej fúzii petržalských klubov do jedného subjektu?

Otázniky, visiace nad budúcnosťou majstrovskej Artmedie, stále víria zákulisie bratislavského i slovenského futbalu. Pred niekoľkými týždňami sme hľadali odpovede na to, aká bude, v rozhovoroch s prezidentom petržalského klubu Vladimírom Bajanom i starostom mestskej časti Milanom Ftáčnikom, svoj stručný názor vyslovil aj bývalý majiteľ Ivan Kmotrík. Petržalský futbal však nie je len Artmedia, aj keď tá je vrcholom futbalového diania v časti hlavného mesta, ktorá má viac ako 150 000 obyvateľov.

Najpravdepodobnejšou alternatívou ďalšej existencie špičkového futbalového klubu z Petržalky je podľa Bajana fúzia, v ktorej by mali byť zainteresované aj ďalšie petržalské subjekty, konkrétne MŠK Iskra a Polygraf Venglošova akadémia. Nový združený klub by mal tak mať vytvorené podmienky na úspešné fungovanie v prvej tretine tabuľky Corgoň ligy a zároveň by mal možnosti na výchovu mladých hráčov.

Jozef Vengloš mladší, predseda Polygrafu, už absolvoval prvé rozhovory o prípadnej fúzii so starostom Petržalky i predstaviteľmi Artmedie: „Rokovali sme s pánmi Ftáčnikom a Kašparom. Dohodli sme sa, že v januári definitívne uzavrieme personálne otázky, ale predovšetkým to, či sa vôbec fúzia uskutoční...“

Potvrdil však aj fakt, že stále chýbajú konkrétne kroky i vytvorenie dokumentov, ktoré by náročný proces „preskupenia síl“ v Bratislave dali do pohybu. Navyše sa spolu s predstaviteľmi Iskry Petržalka zhoduje v tom, že nie je podmienkou, aby nový klub hral najvyššiu súťaž a že v tejto chvíli nie je celkom jasný ani jeho štatút – či by vôbec šlo o klub, postavený na báze stopercentného profesionalizmu hráčov.

Eminentný záujem starostu Petržalky a prezidenta Artmedie, ktorý je zároveň predsedom bratislavského VÚC, o futbalové záležitosti v mestskej časti potvrdil i Ľubomír Luhový, sekretár MŠK Iskra, ktorý je spolu s Venglošovou akadémiou ďalším možným subjektom, prichádzajúcim do úvahy pri fúzii. Veľkým vkladom Iskry pri uvažovaných plánoch sú hracie plochy. „Artmedia momentálne nemá žiadne plochy, tie máme v prenájme my, teda MŠK Iskra, a Venglošova akadémia. Pozemky, na ktorých stoja tieto ihriská, sú jednoznačne určené na športové účely, kde nehrozí žiadna iná výstavba. Som za vytvorenie jedného vážneho klubu, nejde nám o fúziu, ktorá by ublížila. Zastávam názor, že hrať sa každý na svojom piesočku, keď to prináša len existenčné problémy, je krátkozraké. “

Takže – v priebehu prvého mesiaca roku 2009 by sa verejnosť mala dozvedieť, či názory, smerujúce k zjednoteniu petržalského futbalu pod jeden zastrešujúci subjekt, nájdu navzájom dostatok pochopenia i odvahy spojiť sily a vytvoria nový, predpokladajme že silný, klub na bratislavskej a slovenskej futbalovej scéne. Alebo sa kluby budú potácať každý vo svojej súťaži a boriť sa každý so svojimi vlastnými starosťami, zlievajúcimi sa do jedného veľkého problému futbalu v hlavnom meste...

ČO SI O TOM MYSLÍME

Jedna z ciest

Zásadná vec: zníženie počtu bratislavských družstiev, ako výsledok fúzie troch petržalských subjektov, by sa mohlo negatívne podpísať pod šírku možností mladých hráčov. Pravda, zástancovia zlúčenia argumentujú okrem iného aj zefektívnením práce s mládežou. Existujúce kluby nepochybne čoskoro pocítia dôsledky finančnej krízy, niektoré sa už pre nedostatok hráčov v detských kategóriách odhlasujú zo súťaží, keďže nevedia naplniť potrebný stav.

Cieľ zástancov vytvorenia jedného – či aspoň zlúčeného – subjektu je vytvorenie konsolidovaného spolku. Ten by mal byť mostom medzi Slovanom, predpokladaným dlhodobým ašpirantom na najvyššie priečky v najvyššej súťaži, a amatérskymi mužstvami v hlavnom meste, ktorý sa bude zároveň vo výraznej miere podieľať na výchove mladých hráčov zo spádovej petržalskej oblasti.

Bratislava rozhodne „uživí” dva kluby v najvyššej súťaži, pri korektnom fungovaní a racionálnej spolupráci je hlavné mesto prostredím so zodpovedajúcou hráčskou, funkcionárskou, ekonomickou i logistickou základňou za predpokladu, že sa bude hľadať cesta vzájomnej kooperácie a nie ignorancie, či dokonca torpédovania existencie toho menšieho. Netvrdíme, že také tendencie sú, len zvažujeme, že ani túto možnosť nemožno prehliadať. Bolo by to v záujme bratislavského i slovenského futbalu, v širších súvislostiach však aj v záujme štátu, ktorého záujem o šport sa už roky prezentuje len vo vágnej verbálnej rovine. Fúzia nie je všeliek na neduhy futbalu v hlavnom meste, ale jedna z možností, ako veci pohnúť dopredu. Nepochybne, tých možností je viac...
FÚZIA A JEJ...

... POZITÍVA

* vznik výkonnostne solídneho klubu, partnera i konkurenta Slovanu
    * zachovanie kontinuity petržalského futbalu
    * ľahšie zvládanie finančných nárokov mládežníckych družstiev, reštrukturalizácia a zefektívnenie práce s talentami v Bratislave

... NEGATÍVA

* otázny profesionálny status klubu
    * nejasné ambície v účinkovaní v Corgoň lige
    * nevyjasnená budúcnosť mládežníckej základne

PETER ŠURIN, MARIÁN MEDVECKÝ

FOTO MILAN ILLÍK

44

pre pisalkov:
pisete velmi mudro, az je mi ti divne. Vsetko sedi a je OK, az na taku malickost, ze ste to mali pisat pred 2 rokmi a v opacnom garde: 1=FCP a potom zbytok BA.

45

Stando nabuduce staci dat odkaz.;)

46

slovensky pan prstenov. jeden prsten vladne vsetkym BA klubom grc
zobrat stadiony a postavit hotely, presunut hracov, zlikvidovat ostane kluby, vytvorit jeden silny klub. vsetci budeme nad hlavami drzat belase vlajky a kricat - slovan do toho. dakujeme ivan. cest praci grc

47

burina napísal(a):

slovensky pan prstenov. jeden prsten vladne vsetkym BA klubom grc
zobrat stadiony a postavit hotely, presunut hracov, zlikvidovat ostane kluby, vytvorit jeden silny klub. vsetci budeme nad hlavami drzat belase vlajky a kricat - slovan do toho. dakujeme ivan. cest praci grc

Ne ne vsetci budeme kricat Artmedia do toho grc

48

Banánová republika oproti našej,slabýodvar.

http://www.ifutbal.sk/index.php?option= … ;Itemid=35

49

http://www.sport.aktuality.sk/futbal/sl … -aj-petras

50

Kozák ide do slovan aj s Dosoudilom