1

Téma: Petržalka ako dalej?

vlado zasa nieco naznacil. uz aj on absolvoval kurz na sfz - hovorme v hadankach

http://futbal.sme.sk/c/4195534/sme-prvi … vovat.html

Nie ste smutný z toho, že klub vášho srdca Artmedia je v dolnej polovici tabuľky a fanúšikovia sa obávajú jeho zániku?

„Verím, že do leta sa veľa vecí zmení a v Bratislave bude okrem Slovana ďalší klub, ktorý bude hrať najvyššiu súťaž. Verím, že petržalský futbal neskončí a diváci mu budú drukovať naďalej.“

Pôjde o klub, ktorý vznikne spojením s Interom?

„To ste povedali vy (smiech)... Je tu reálna možnosť fúzie dvoch klubov, ktoré majú dnes problémy, no dá sa to vyriešiť aj inak. Isté je, že Slovan potrebuje konkurenciu v Bratislave a Bratislava potrebuje dva ligové tímy.“

2

Re: Petržalka ako dalej?

ak sa zachrani petrzalka, inter alebo nejaka fuzia hocijakych klubov iba preto,aby mal s kym slovan hravat v meste derby a aby mohol vzdy ukazat kde je on a kde ten druhy tak potom nech radsej ziadny klub nevznika ani sa nezachranuje...petrzalka potrebuje silneho zahranicneho investora ktory nebude mat ruky zasrate nasimi hovnami a bude chciet seriozne nieco dosiahnut. inak adios. asi vsetci skoncime v Iskre nakoniec...ak aj ta nezanikne.

3

petrzalske noviny c.24:
str.24  "Petrzalcania sa mozu tesit na nove ihrisko " ... predseda Iskri:  ... v najblizsich dnoch by mali byt k dispozicii SK od artmedie ...
str.20  "Boj o zachranu nevzdavaju " viceprezident Iskri: ... pri ZS Budatinska sa buduje novy areal, za co velmi pekne dakujeme ...  klubu artmedia ... , ktore nam poskytli financne prostriedky.

4

kabala21 napísal(a):

petrzalske noviny c.24:
str.24  "Petrzalcania sa mozu tesit na nove ihrisko " ... predseda Iskri:  ... v najblizsich dnoch by mali byt k dispozicii SK od artmedie ...
str.20  "Boj o zachranu nevzdavaju " viceprezident Iskri: ... pri ZS Budatinska sa buduje novy areal, za co velmi pekne dakujeme ...  klubu artmedia ... , ktore nam poskytli financne prostriedky.

akoze co chcu vybudovat za 10 mega co dal zlodej a JA CHCEEEEEEEM PETRZALKU K.U.R.V.A IVAN!!!!!!!!!!!!!ZADUSTE SA VSETCI ZO SLOVANOM ALE NEZNIC NAS UPLNE!!!TY VOLE NORMALNE MI TO ZMAZALO NADAVKU:-))

Naposledy upravil: fcpe (27-11-2008 22:56:32)

5

ten ivan to je grant. pani poslanci mu podmienia preklasifikovanie pozemkov pod petrzalskym stadionom tym ze prispeje 10M na ihrisko na budatinskej. no pani poslanci, dakujeme, je to spravodlive. len mi je luto chudaka ivana ktory zasa na tom prerobi... z coho potom ma platit benzin do vrtulnika?

6

Dám to sem:
http://ekonomika.sme.sk/c/4197887/stat- … kanie.html

Toto už nie je pravda.... Kde to žijeme? Aký štát, taký futbal...

7

inac v pondelok 1.decembra je dalsi on-line rozhovor s bajanom.svoje otazky mu mozte poslat uz dnes na stranke www.bratislavskykraj.sk

8

mexico napísal(a):

Dám to sem:

A potom ze toto nieje absurdistan.

Aj ja chcem 132 milkov na modernizaciu. Sak kur//a z toho postavim 3 fungl nove fabriky. A aky pekny nazov tomu dali, ze Konkurencia.

9

Poďte na futbal povzbudiť "našich" chlapcov. Čo ak je to posledná šanca. Vladko, za tú časť v SME o Petržalke Ti patrí veľká vďaka. Si rovnako spoluzodpovedný za stav aký momentálne v Petržalskom futbale je. Je to nádherné čítať "Aby mal Slovan konkurenciu ..." Nebol si náhodou viac ako 10 rokov trénerom ? Keď nám Slovan pozeral do "prdele" a bol v 2. lige tiež Slovan potreboval konkurenciu. Klikni si na "obchodný register" a možno zistíš, že si stále vedený ako člen predstavenstva (trojčlenného) v Artmedii Petržalka spolu s cyperským vlastníkom kmotrom (že to nie je divné SFZ, že kmotor vlastní aj Slovan)). A za stav v akom sa nachádza petržalký futbal nesieš svoju zodpovednosť. Ako člen prestavenstva určite rozhoduješ o predajoch hráčov aby mohli hrať za Slovan, či sa má hrať na Interi, v Senci ale nie v Petržalke (momentálne je tam najlepší trávnik v Bratislave). Už ani ludí nebaví písať a ani čítať, čo sú schopní niektorí za kmotrové prachy rečniť a zavádzať nepriamo dotknutých ludí. O kašpárkovi škoda už aj jazykom hýbať. "Milióny do osvetlenia na Interi ...", preto sa hrá v Senci. Podvodníci je LÁSKAVÉ slovo. Nie že ludia nechcú chodiť na futbal, ale vy traja im futbal znechcujete.

10

V najnovšom čísle Petržalských novín čítajte stranu 7. Možno vám povie niečo nové, možno uvidíte perspektívu, možno beznádej . "Až bude v Petržalke klud.."

11

co uz od hokejistu mozeme cakat ...

12

Véčko napísal(a):
mexico napísal(a):

Dám to sem:

A potom ze toto nieje absurdistan.

Aj ja chcem 132 milkov na modernizaciu. Sak kur//a z toho postavim 3 fungl nove fabriky. A aky pekny nazov tomu dali, ze Konkurencia.

Keby si ich chcel na modernizaciu cerveneho spodneho pradla, tankov, haciendy nepoviem,  ale na fabriky sad  ?

So svojimi SK moze a musi kazdy robit co chce. Ale, aby za zlikvidovanie najuspesnejsieho SK klubu za poslednych cca 5 rokov sa rozdavali "medaili", to je obdivuhodne ...

13

http://www.denniksport.sk/clanok?id=63446

14

http://www.topky.sk/cl/14/363870/Bajan- … rom-realna

tu je to zhrnute...

15

taketo vyhlasenia uz asi ani nikoho nezaujimaju... zase samozrejme tam opisuje jedneho cloveka ako velmi charakterneho a nedajboze na neho dopustit. politik

16

podľa toho, čo som sa dočítal, ma napadá len toto: fúzia s Interom, vytvorenie druhého klubu v Bratislave, ktorý možno bude hrať v Petržalke, avšak vždy bude v tieni silného slovana, preto ma napadá, bol by taký klub viac Inter, alebo viac Petržalka? podľa mňa Petržalka, takže za istých okolností by sa to dalo akceptovať, ale hlavná otázka znie, sme ochotní toto akceptovať?

17

ja som schopny akceptovat klub ktory bude v petrzalke,v nazve bude mat petrzalka(ale nie inter petrzalka)a v klube by nemal by vobec byt i.k

18

bojím sa, že ten názov Inter Petržalka je celkom reálny:mad: ale hlavne aby nemal vplyv IK, aj ked on má vplyv všade

19

ako fans FCP, na taku debilnu debatu o 2 kluboch BA sa mozem vy....! FCP bolo, je a bude pre mna "ONE"! Ak chce niekto fandit FC kocurkovo "B" , nech sa uz bude volat akokolvek, nech sa paci. Ale uz len citanie tych "kalerabov" slovanistickych pisalkov je na pogrcanie ...

20

Čo to trepe Bajan vraj "zabudnúť na klubizmus"?To vážne chcú z nás spraviť "B"team bel.cirkusu?Máme sa na čo tešiť.Tušil som búdu a vyzerá,že nebude malinká.

21

Na zlucenie klubov sa im mozem vysrat!!! Petrzalka je Petrzalkou a Blava moze byt rada ze sme jej mestska cast. Ja sa mozem vysrat na Slovan B alebo Inter A.
Uz nas raz zlucili a k nicomu to Petrzalke nepomohlo. Vzdy pomozeme bud Slovanu alebo Interu. Srat do nich. Ja vidim vzdy len Petrzalku a ostatnych mozem srat.
Jaj nasraty som po precitani si clanku, zase omacky a nic konkretne.
Mam napad p. Bajan, dajte nam klub tym, ktory ho naozaj miluju a uvidite ako sa riadi futbalovy klub. Na 5 ligu staci max 500 tis na rok, takze vrate stadion a meno!
nasrat im vsetkym do huby. Jedeno srdce jeden klub, tak ako na saloch tak i v mojej hlave.

I.W.E.

22

mal si pravdu janko, to nase vyhlasenie aby nam kmotrik dal na stadion bola chyba. to ma zase bajan odrbal. je jasne ze kmotrik za kazdu korunu co da do klubu si zobere minimalne dve naspat. pokial pomoze pri vystavbe stadiona, nebude to zadarmo. zase tam bude mat svojich kumpanom a bude to to iste jak to bolo doteraz. to nesmie mat nic spolocne s kmotrikom. petrzalke nejak prischli vseliake experimenty zo zlucovanim, premenovavanim a pod... uz by sa to mohlo raz definitivne skoncit.

23

http://www.venstim.cz/?4b321cb9f56514a8290d1f2235123ebb
cool

24

fcpe napísal(a):

ja som schopny akceptovat klub ktory bude v petrzalke,v nazve bude mat petrzalka(ale nie inter petrzalka)a v klube by nemal by vobec byt i.k

tiez som toho nazoru...hlavne nech to je u nas a nech nesie nazov mestskej casti...potom som ochotny dosjt a povzbudit...ale ako pisali dalsi, ktovie ake bude zas vlastnicke pozadie toho celeho,ci to nebude len umely klub

25

inter mat v nazve nikdy nechcem :-!

26

je hanba ze najväčšie "sidlisko" v europe zostane bez futbaloveho klubu. to je mozne iba na Slovensku, tam kde peniaze dokazu vsetko mad  My chceme NÁŠ klub, žiadny umely klub... Jedno srdce jeden klub. Nech žije Engerau!!!    I. W. E

27

Pani,ja som Interista,nemam Vas vobec rad,ale to teraz nebudeme riesit,ale naozaj ma sere tato situacia,ani my neveime ako na tom budeme a co sa stane s Interom,prezivame len tak tak ,tak isto ako vz len s jednym rozdielom ze my v druhej lige a vy v prvej..
Hajzlis u vsetci,

28

http://www.youtube.com/watch?v=NDdDrh6MyNA yikes

29

ze bratislava mad

30

Inter napísal(a):

Pani,ja som Interista,nemam Vas vobec rad,ale to teraz nebudeme riesit,ale naozaj ma sere tato situacia,ani my neveime ako na tom budeme a co sa stane s Interom,prezivame len tak tak ,tak isto ako vz len s jednym rozdielom ze my v druhej lige a vy v prvej..
Hajzlis u vsetci,

sme stoho strasne smutny  ze nas nemas rad,povedz mi vlastne naco sem lezes?inac mame rovnakeho majitela...bleeee

Naposledy upravil: fcpe (04-12-2008 20:58:23)

31

http://www.youtube.com/watch?v=9tZS2QVo3AU
celkom som sa pousmial :-))
Inak nemam co povedat.
Neostava nam nic ine iba cakat.

32

PTE1892      Fcp          

33

1. prazdny stvorec malo byt> 1
2. srdce
3. smile

34

http://www.pluska.sk/sport/2008/12/vypr … acuje.html

O tom, ako sa klub bude volať v budúcnosti, kto s kým sa spojí, alebo ktorý hráč príde resp. opustí terajší klub nerozhodujú fanúškovia, ale majitelia. Či sa to niekomu páči alebo nie.

35

Samozrejme som tým myslel pomery na Slovensku a silu mocipánov u nás.

36

bohuzial je to tak. a plati to aj pre trnavu a slovan.

pokial sa spominane presuny uskutocnia, bude to dalsie fiasko naseho futbalu. za nieco take by mali obidva kluby preradit o 2 sutaze nizsie.

oliver, podame navrh na presetrenie na uefu, co povies ty pravna krisa? smile

37

olino uz nema cas,zehli si uz dres hrubej ciary...

38

Podla mna kamenar a piroska mozu ist, Dosoudil bude chybat. Caucho je posilou, ale ked sa trochu rozohraje kocurkovo si ho stiahne a vrati nam halenara, ak este budeme.

39

ako ta uz dlhsie sledujem tak mas trosku divne nazory.vsetci nech ostanu tu!!!a ja nemienim podporovat becko hrubej ciary.***** kmotrik vy ste uz vsetci bez chrbtovych kosti?nechajte nas zit aj ked v 3 lige ale nerobte si zo 110 rocneho klubu picu a z petrzalskych fanusikov tiez.ja sa na tento sk cirkus slovan hruba ciara co bolo bolo z vysoka VYJEBAT!!!

40

.. len najlepsi ... ja som o podpore kocurkova b nikdy nepisal.

41

to otom kocurkove uz nebolo tebe:-)

42

Tu končí asi všetko

časť zo športu 10.12.2008

KMOTRÍK A WEISS

„Moja blízka budúcnosť je spojená s reprezentáciou, zmluvu mám do konca budúceho kalendárneho roku. Chcem ju naplniť a pracovať pre slovenský futbal aj v takých podmienkach, aké máme k dispozícii. Čo bude presne, nevie nikto.“

V Artmedii ste si boli blízki s majiteľom Ivanom Kmotríkom. On je dnes v Slovane, vy v reprezentácii. Hovorí sa, že slovanistický šéf vás chce v blízkej budúcnosti – už na jar – stiahnuť späť k sebe. Aká je pravda?

„Moja blízka budúcnosť je spojená s reprezentáciou, zmluvu mám do konca budúceho kalendárneho roku. Chcem ju naplniť a pracovať pre slovenský futbal aj v takých podmienkach, aké máme k dispozícii. Čo bude presne, nevie nikto. Ani ja, ani Ivan Kmotrík, ktorý je môj najlepší priateľ. Viem, že chce vytvoriť silný Slovan, v tom mu držím palce. Slovenská reprezentácia potrebuje silný Slovan, vždy ho potrebovala a vždy aj bude. Prognózy v trénerskom remesle sú takmer nemožné. Naša práca je veľmi vrtkavá, otázne je už čo bude o týždeň, nieto o štyri mesiace. Dnes sme v reprezentácii úspešní, môže sa to otočiť, ale verím, že sa to nestane.“

Toto je bomba. Najlepším priateľom je zlodej nášho svätostánku. Vyháňač divákov, spolulikvidátor. Vrana k vrane sadá a Petržalka stále padá. Vladko povedz najlepšiemu kamarátovi, nech nám vráti štadión, ktorý patrí vďačným priaznivcom futbalu viac ako 100 rokov. Prežil Hitlera, prežije aj kmotra?

Naposledy upravil: stanofan (10-12-2008 09:33:44)

43

a este by som dodal co povedal o petrzalke:jej osud mi nie je lahostajny.da sa vsak povedat,ze viem,preco to tak je,ale existuju veci,ktore sa nehovoria.(zeby lukrativny pozemok pod stadionom???)zial artmedia pada,to je realita.verim vsak,ze v zime alebo najneskor v lete,sa najde riesenie,ktore zabespeci podmienky na to,aby v bratislave vznikol konkurencieschopny subjekt pre slovan. bratislava potrebuje dva ligove timy.koniec citatu.
uz dlhsie to vyzera ze vsetkym(na par vynimiek)je petrzalka ukradnuta.kedze pan kmotrik vlastni aj inter tak nech si zneho spravia konkurencieschopny klub pre slovan,nas uz nechajte konecne na pokoji,uz ste nam ublizili az az,vratte nam ukradnuty stadion a predajte poctivym ludom nas milovany klub a budeme hrat aj v prvej lige.ziadny fanusik petrzalky(ne artmedie)uz nema zaujem aby nas vlastnil pan kmotrik.nech si zobere vsetky tituly a uspechy do slovana,my ich nepotrebujeme.nam staci nas malicky milovany klub a budeme sa urcite viac tesis z poctivej prehry ako z takeho titulu aky ste dosiahly teraz."pani"STACILO!a este jedna vec.pan bajan nejako sa zmenila maketa hokejoveho stadiona,uz ste dosiahly svoje a na futbalovy sa zase nahodou zabudlo?na kazdeho raz dojde a kym nebudeme mat stadion tak do tej haly(urcite nas budu tisice)tam nepachnem.pretoze to je len biznis pre vas a neni to pre petrzalcanov.prosime vas zacnite to uz riesit.

44

Inak k tym prisieracom co pridu z najslavnejsieho zidovskeho klubu na Sk, je...B....AT VAS!!! sak pockajte, si to zliznete, ja nefandim Slovanu a ani Slovanu B. Akmi toto spravite z Petrzalky, smrt vam, vsetkym!!!

45

mas pravdu bajo ale oni zato nemozu.a ivanko my ich tu nechceme,mate svoje becko tak nech si hraju tam!!!

46

berem spat pan bajan,uz sa to opravilo ze sa tam rata aj mensim futbalovym stankom.vcera sa na stranke bratislavskych novin neratalo.tak uvidime a budeme cakat a dufat...

47

weissa nekomentujem. arogantny trener, nic viac. ma viac stastia jak rozumu, o com svedcia aj tie jeho vyroky.

a jedna vec je novy maly stadion, druha vec je pre koho. bude sa tam hrat na futbal nejaka kmotrikova pripravka? dakujem

48

http://foto.ultrasspartak.sk/fot.php?gal=229&img=21

Halový turnaj v Trnave.

49

este tu dam link na ten rozhovor z weissom
http://www.denniksport.sk/clanok?id=63982&idKat=4

Vaša srdcovka Artmedia, s ktorou ste si urobili meno doma i v zahraničí, v súčasnosti pikuje ku dnu ako Titanic. Nie je vám to ľúto?

„Jej osud mi nie je ľahostajný. Dá sa však povedať, že viem, prečo to tak je, ale existujú veci, ktoré sa nehovoria. Žiaľ Artmedia padá, to je realita. Verím však, že v zime alebo najneskôr v lete, sa nájde riešenie, ktoré zabezpečí podmienky na to, aby v Bratislave vznikol konkurencieschopný subjekt pre Slovan. Bratislava potrebuje dva ligové tímy.“

vladimir vie preco je to tak, ale o tom sa nehovori lol teba je skoda za trenera vladko, na hrad s tebou. aj s tvojim najlepsim kamaratom. a najlepsie na ten ilavsky

50

weiss :  "...  viem, že chce vytvoriť silný Slovan, v tom mu držím palce. Slovenská reprezentácia potrebuje silný Slovan, vždy ho potrebovala a vždy aj bude. "...
takouto umelou - kocurkovskou cestou ako sa to robi je podla mna cestou do pekla.