Tu končí asi všetko
časť zo športu 10.12.2008
KMOTRÍK A WEISS
„Moja blízka budúcnosť je spojená s reprezentáciou, zmluvu mám do konca budúceho kalendárneho roku. Chcem ju naplniť a pracovať pre slovenský futbal aj v takých podmienkach, aké máme k dispozícii. Čo bude presne, nevie nikto.“
V Artmedii ste si boli blízki s majiteľom Ivanom Kmotríkom. On je dnes v Slovane, vy v reprezentácii. Hovorí sa, že slovanistický šéf vás chce v blízkej budúcnosti – už na jar – stiahnuť späť k sebe. Aká je pravda?
„Moja blízka budúcnosť je spojená s reprezentáciou, zmluvu mám do konca budúceho kalendárneho roku. Chcem ju naplniť a pracovať pre slovenský futbal aj v takých podmienkach, aké máme k dispozícii. Čo bude presne, nevie nikto. Ani ja, ani Ivan Kmotrík, ktorý je môj najlepší priateľ. Viem, že chce vytvoriť silný Slovan, v tom mu držím palce. Slovenská reprezentácia potrebuje silný Slovan, vždy ho potrebovala a vždy aj bude. Prognózy v trénerskom remesle sú takmer nemožné. Naša práca je veľmi vrtkavá, otázne je už čo bude o týždeň, nieto o štyri mesiace. Dnes sme v reprezentácii úspešní, môže sa to otočiť, ale verím, že sa to nestane.“
Toto je bomba. Najlepším priateľom je zlodej nášho svätostánku. Vyháňač divákov, spolulikvidátor. Vrana k vrane sadá a Petržalka stále padá. Vladko povedz najlepšiemu kamarátovi, nech nám vráti štadión, ktorý patrí vďačným priaznivcom futbalu viac ako 100 rokov. Prežil Hitlera, prežije aj kmotra?
Naposledy upravil: stanofan (10-12-2008 09:33:44)