1

Téma: Nové fórum

zakladam nove forum z viacerych dovodov:
1 - stranka fcartmedia ani srnka netusi dokedy bude, toto je na inom serveri a bezi nezavisle od stranky
2 - toto by malo byt jednoduchsie a prehladnejsie
3 - na vsetkych nasich strankach bude jednotne, teda aj na engeraufans.sk

takze sa tu zaregistrujte. ak mate niektore veci co si chcete postahovat zo stareho fora, tak hore nechavam este na neho link nejaky cas.
iwe

2

Re: Nové fórum

co ja viem,asi si mal nechat to stare a toto nechat len na nasej stranke,aj tak nas maju v pecku a starat sa im o nieco...sprav ako uznas za vhodne

3

ved takto sa staram len o jedno.

4

ak otvorim stranku nech je na pozeranie aktualne a nie stariny.

5

No zaregistrovat som sa zaregistroval.
Oddelit forum od stranky je fajn vec ale ze by to tu bolo prehladnejsie ... no nevim.
Ani neviem ci sem vobec momentalne prispievat, cak to tu otvaram uz so strachom co kto kde nasiel na nete o Nas.

6

je to sila zvyku. este to dorobim, nech sa zobrazuju vsetky temy pod sebou. hlavne ked kliknes na odkaz - novy - tak sa ti zobrazia len nove prispevky...
a stym strachom - kto chce tomuto klubu fandit, musi sa naucit zit so strachom mad

7

no tak som to uplne zjednodusil...

8

mne sa toto forum viac paci..no ale to preto lebo som asi na takyto typ zvyknuty..

9

hej je to fajn, zvyk je zelezna kosela ale nevidim v tomto problem.

10

ospravedlnujem sa ale zistil som ze je toto forum dodrbane v internet exploreri. uz som to nahlasil. coskoro to opravia. vydrbany microsoft, nic im nefunguje poriadne...