1

Téma: Zima - hraci - prestupy

Ako som vcera cital, Kozak nevie ci ostane cez zimu v petrzalke, lebo "si musi rozmysliet co bude pre neho najlepsie". Kritizoval fakt ze jesen nehrali za starym mostom, podla neho keby hrali tam, maju o 9-10 bodov viac, s cim musim suhlasit. Tie remizove zapasy s bb, nr, dac a i. by sme za starym mostom urcite vyhrali.

2

Re: Zima - hraci - prestupy

Ako vyzerá zimný pohyb hráčov ? Ak by sme hrali v Petržke, určite je tých bodov oveľa viac oko doma je predsa len doma roll aspon sme sa odlepili od predposledneho miesta, chlapci vdaka lol

3

sfz > Plán zimnej prípravy tímov Corgoň ligy 2008/2009 - prehľad
FC Artmedia Petržalka
tréningy: do 3. decembra 2008
dovolenky: od 3. decembra 2008 do 4. januára 2009
začiatok zimnej prípravy: 5. januára 2009    príprava:
celý január sa bude tím pripravovať doma + účasť na XII. ročníku Tipsport ligy
9. - 16. februára 2009: herné sústredenie v Nymburku (ČR)
  prípravné zápasy:
10. januára 2009 o 10.30 h FC Artmedia Petržalka - FK Inter Bratislava (I. liga), Tipsport liga (umelá tráva FK Inter)
14. januára 2009 o 13.00 h FC Artmedia Petržalka - 1. FC Slovácko (ČR-II. liga), Tipsport liga (umelá tráva FK Inter)
17. januára 2009 o 10.30 h FC Artmedia Petržalka - FC Nitra, Tipsport liga (umelá tráva FK Inter)
10. februára 2009: FK Mladá Boleslav (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr) 
12. februára 2009: FC Slovan Liberec (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr) 
14. februára 2009: FK Bohemians Praha (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr)

4

Prehľad stretnutí FC Artmedia Petržalka v rámci zimnej prípravy pred jarnou časťou Corgoň ligy 2008/09:

10. januára o 10.30 h: FC Artmedia Petržalka - FK Inter Bratislava (I. liga), E-skupina Tipsport ligy (umelá tráva FK Inter)

14. januára o 13.00 h: FC Artmedia Petržalka - 1. FC Slovácko (ČR-II. liga), E-skupina Tipsport ligy (umelá tráva FK Inter)

17. januára o 10.30 h: FC Artmedia Petržalka - FC Nitra, E-skupina Tipsport ligy (umelá tráva FK Inter)

21. januára: štvrťfinále Tipsport ligy (Brno, v prípade postupu z E-skupiny)

24. januára: semifinále Tipsport ligy (Praha, v prípade postupu zo štvrťfinále)

24. januára o 10.30 h: FC Artmedia Petržalka - ETO Györ (Maď.-I. liga, na Rapide), alternatíva

25. januára: finále Tipsport ligy (Praha, v prípade postupu zo semifinále)

27. januára o 13.00 h: FC Artmedia Petržalka - SFM Senec (II. liga, na Rapide)

3. februára o 13.00 h: FC Artmedia Petržalka - DAC Dunajská Streda (na Rapide)

10. februára: FK Bohemians Praha (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr)

12. februára: FC Slovan Liberec (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr)

14. februára: FK Mladá Boleslav (ČR-I. liga) - FC Artmedia Petržalka (Nymburk, čas výkopu určia neskôr)

21. februára: generálka na jarný štart Corgoň ligy 2008/09 - súper v štádiu riešenia

5

Slovenská Corgoň liga
Nie len európske veľkokluby, ale aj slovenské ligové tímy budú zime nakupovať. Majstrovská Artmedia bude podľa všetkého púšťať hráčov, situácia v klube sa po zmene vlastníctva dosť zmenila, a napr. taký Ján Kozák chce určite pôsobiť v momentálne perspektívnejšom tíme.

Nakupovať budú aj najväčší ašpiranti na titul. Dobrá finančná situácia v Slovane sľubuje príchod nových posíl, ktoré by udržali náskok v tabuľke pred Žilinou a pomohli znova vrátiť titul do tradičného slovenského klubu. Naopak v Žiline už nehrajú Pohár UEFA, a tak ostáva len Slovenský pohár a liga, v ktorej "šošoni" s určitosťou Slovanu nič nedarujú a takisto plánujú posilniť na viacerých postoch.

6

Juraj Piroska na niekoľkodňovej skúške v 1. FC Kolín
| 07. 01. 2009 |

KOLÍN NAD RÝNOM 6. januára (SITA) - Slovenský futbalista Juraj Piroska je momentálne na niekoľkodňovej skúške v nemeckom prvoligovom klube 1. FC Kolín nad Rýnom.

Dvadsaťjedenročný zakončovateľ slovenského corgoňligového tímu Artmedia Petržalka sa po prvý raz predstavil v tréningovom centre nováčika I. bundesligy Geißbockheim v utorok 6. januára, keď zarezával s ostatnými hráčmi pod vedením asistenta hlavného trénera Rolanda Kocha. Ako informuje oficiálna internetová stránka aktuálne 11. mužstva najvyššej nemeckej súťaže, spolu s reprezentantom SR do 21 rokov Piroskom testujú "capkovia" aj o dva roky mladšieho chorvátskeho útočníka Ivana Santiniho, ktorý je momentálne bez klubu a naposledy si obliekal dres rakúskeho tímu Red Bull Salzburg.

7

sfz:
BRATISLAVA 15. januára (SITA) - Hlavný kormidelník úradujúceho slovenského futbalového šampióna FC Artmedia Petržalka Michal Hipp mal na štvrtkovom tréningu k dispozícii ďalších štyroch nových hráčov, ktorí by mohli na jar figurovať v kádri "bielo-čiernych".
"Dnes ráno pricestoval na skúšku priebojný 21-ročný útočník Caihame,"informoval agentúru SITA Michal Hipp na margo "kanárika", ktorý má v Artmedii už dvoch svojich krajanov - stredopoliarov Clebera Nascimenta a Pedra Andersona. Do prípravy petržalského mužstva pribudli aj traja kmeňoví futbalisti zo Slovana Bratislava - český stopér Lukáš Nachtman, univerzálny zadák Peter Struhár a Afričan Mamadou Bagayoko.

"Všetci sa zapojili do tréningového procesu. V prípade Bagayoka ide o pravého krajného obrancu z Pobrežia Slonoviny, ktorý za svoju krajinu odohral na tomto poste všetky zápasy na olympijskom turnaji v Pekingu,"poznamenal ďalej kouč Artmedie a dodal: "Všetci spomenutí novici tu zostanú pár dní, uvidíme ako sa budú ukazovať v tréningoch i v prípravných zápasoch." Michal Hipp má zo Slovana Bratislava k dispozícii už dlhšie aj talentovaného útočníka Jakuba Sylvestra, ktorý by mal Artmedii pomôcť v jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže.

8

dnes som stretol Radka Dosoudila... ukazal som mu sal a povedal som mu ze ma sklamal.. a odisiel som :|

9

a co on na to ???

10

hraci za nic nemozu. ten kto za to moze je uz davno slovanista a tomu je srdecne jedno ci niekoho sklamal. hlavne ze ide biznis. ale samozrejme na verejnosti sa nedozvies kto za to moze lebo kmotrik je nedotknutelna ikona.
belasa slachta to uz davno pochopila, radsej spravila hrubu ciaru, tak ako vsetky nase media. co uz, zivot ide dalej. telovychove a sportu nazdar.

11

sfz:
BRATISLAVA 17. januára (SITA) - Sobotňajším víťazným duelom nad FC Nitra ukončili futbalisti Artmedie Petržalka svoje účinkovanie v 12. ročníku Tipsport ligy, česko-slovenského zimného turnaja na umelej tráve. Po dni voľna odchádzajú “bielo-čierni” v pondelok 19. januára na týždňové sústredenie do Šamorína. Tréner Michal Hipp bude mať k dispozícii 21 hráčov, vrátane dvoch brankárov. “Na sústredenie už necestuje Pavel Hašek, ktorému u nás skončilo hosťovanie a vracia sa do Teplíc. Rovnako sa v Šamoríne neobjavia ani Tomáš Oravec (skončila mu zmluva a v januári s Artmediou len trénoval), Cleber Nascimento, Ľuboš Kamenár a Roman Konečný. Dvojica Neoveský - Maroši zostáva trénovať s B-mužstvom,” informoval agentúru SITA generálny manažér úradujúceho slovenského ligového šampióna Petr Kašpar.

Brazílsky ľavonohý stredopoliar Cleber Silva Nascimento je s najväčšou pravdepodobnosťou na odchode z klubu. “Má o neho záujem český druholigista 1. FC Slovácko, ktorý ho chce získať na polročné hosťovanie s opciou. My by sme sa so Slováckom chceli dohodnúť, verím, že všetko vyriešime ešte počas tohto víkendu,” povedal Petr Kašpar.

Ako agentúra SITA informovala už v piatok, brankár Ľuboš Kamenár odchádza v pondelok na skúšku do talianskeho prvoligového klubu AC Siena. Roman Konečný necestuje do Šamorína pre zranenie. Najbližší prípravný duel odohrajú Hippovi zverenci v sobotu 24. januára o 10.30 h na trávniku Rapid v bratislavskom Prievoze proti maďarskému ETO Györ.

Dvadsaťjedenčlenný káder Artmedie Petržalka, ktorý by mal absolvovať týždňové sústredenie v Šamoríne:

Brankári: Hýll, Jenčo
Hráči v poli: Bagayoko, Čikoš, Burák, Struhár, Pavol Farkaš, Nachtman, Patrik Mráz, Mikulič, Pavol Ďurica, Czinege, Pedro Anderson, Saláta, V. Horváth, Sylvestr, Majtán, Ujčík, Caihame, J. Kozák, Guédé.

12

z toho kádra ide strach grc pre nás

Naposledy upravil: j0man (18-01-2009 22:30:58)

13

Slovan Artmedia B grc inak Nachtman celkom dobra posila pre Vas a k struharovi len tolko ze prajem vam pevne nervy

14

inak ma pri tých všetkých odchodoch veľmi štve, že Cleber prakticky vôbec nedostal šancu, mohol toho veľa ukázať

15

Hoši děkujem za Clebra.At se daří. Fans Slovácko cool

16

nemate zaco. ak by ste mali este o niekoho zaujem, kludne sa obradte na p.Kašpara. zimny vypredaj pokracuje do konca februara. okrem vyhodnych cien mame aj akciu - posli hraca z becka, dame ti za to hraca zo zakladnej zostavy grc

17

No,podla očakávania odchádzajú všetci čo niečo hrali,vďaka nášmu "srdciarovi" kašparovi a k nám prídu novici na pol roka.Kto vie čo ešte pre nás pripravujú?Na dnešnej stránke profutbalu sme vedení ako artmedia z prievozu.

18

som naznacil na uvodnej stranke mozne prestupy, nakolko sa v tom uz prestavam orientovat. ak som nieco zabudol napiste. ten Caihame je odkial?

19

k velickemu mozes napisat smer Mattersburg :-l

20

Luk@s napísal(a):

k velickemu mozes napisat smer Mattersburg :-l

no hej ale tam isiel z BB

21

jaj no to som nezaregistroval

22

este by ma zaujimalo co je s Alesom Urbankom?
fodrek je zrejme zraneny, co?

23

ales je tiez zraneny ale keby nebol tak by urcite prestupil urcite za velke peniaze na tehlovu rolu.inac neviem ci uz nebudeme najbohatsi klub na slovensku ked sme uz skoro predali celu zakladnu 11.ucet stofamoca sa musi inac prehybat!!! grc grc grc

24

http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za … --podolski

25

to by bol zaujimavy utok Piroska-Podolski

26

.. ak by niekto nevedel co je cynizmus na 3. :
Tittel: "Keď sme pomohli Bohemiansu, pomôžeme aj Artmedii"

"Po angažovaní Radka Dosoudila ...
Už sme im uvoľnili obrancov Lukáša Nachtmana a Petra Struhára, ako aj útočníka Jakuba Sylvestra," 
... ďalej uviedol, že šéfstvo Slovana má okrem stopéra Radka Dosoudila už dávnejšie interes o brankára Ľuboša Kamenára a dvojicu stredopoliarov Jána Kozáka a Karima Guédého.
"Ak by Kamenár odišiel do zahraničia, môžeme Artmedii ponúknuť napríklad mladého Petra Rusinu alebo Daniela Kissa, ktorý sa vrátil z Levski Sofia. Keď sme pomohli Bohemiansu, radi pomôžeme aj Artmedii," dodal D. Tittel.

27

nech sa uz vsetci poiebu!!!!curvy zeleno-belase!!!!

28

Tittel musi uz dlho a kvalitne fetovat...dusanko to je podla teba pomoc ze nam beriete hracov?

29

chlapci nemate peniaze na platy hracov tak co placete presne taka ista situacia ako ked zo slovanu islo kopu hracov ku vam ale vtedy vam to nevadilo

30

ze pomoc taky struhar je nam na co ??? aby sme mali na koho nadavat ???

31

AJRimmer napísal(a):

chlapci nemate peniaze na platy hracov tak co placete presne taka ista situacia ako ked zo slovanu islo kopu hracov ku vam ale vtedy vam to nevadilo

ti hraci  od vas k nam urcite neprisli v priebehu jedneho mesiaca

32

a zadarmo...

33

fcpe napísal(a):

a zadarmo...

presne tak isto ku vam prisiel obzera hantak fodrek a mnoho dalsich do slovana za nich nesla ani koruna

34

tak tomu nikdy neuverim alebo mu ich jozko sloboda daroval?alebo uz vtej dobe mal kmotrik nieco zo slovanom?teraz je to uz vlastne jedno.nech uz petrzalku potopia a zrusia a mi sa prihlasime potom k nasej historii a zalozime si vlastny klub ktory pojde hore od uplneho suterenu...I.W.E

35

AJRimmer napísal(a):

a ty mas peniaze na platy vasich hracov? ved vam hadam vasa hrdost, cest a neviem este co nedovoli pouzit peniaze na vyplaty od toho cloveka - ako ste ho nazyvali pred pol rokom? buzerant, p**a

a ako radi porovnavate vasu vtedajsiu situaciu z nasou. to je naozaj presne to iste. aj vtedy vas majitel prisiel do petrzalky a este predtym vam zrusil stadion, vsak?
uplna paralela s nasou situaciou

36

burina napísal(a):
AJRimmer napísal(a):

a ty mas peniaze na platy vasich hracov? ved vam hadam vasa hrdost, cest a neviem este co nedovoli pouzit peniaze na vyplaty od toho cloveka - ako ste ho nazyvali pred pol rokom? buzerant, p**a

a ako radi porovnavate vasu vtedajsiu situaciu z nasou. to je naozaj presne to iste. aj vtedy vas majitel prisiel do petrzalky a este predtym vam zrusil stadion, vsak?
uplna paralela s nasou situaciou

Mno ste na tom omnoho lepsie ako my za dubena ktory rozkradol cely slovan priviedol ho na mizinu s niekolko milionovim dlhom odmietol ho predat jammerovi ktory kupil senec a len cakal kedy Slovan vyhlasi bankrot aby mohol zo Senca spravit novy Slovan bez historie. Tieto plany mu vsak prekazil Cernak tym ze kupil od Drbena Slovan a zacal ho ozdravovat. Btw o stadione by som moc nehovoril lebo ten nevlastni ani Slovan. BTW mne je luto co sa Vam stalo nepaci sa mi co sa deje v Slovenskom futbale ale to vase vyplakavanie je uz fakt priserne. Kmotrik tych hracov doviedol platil ich zo svojich penazi odisiel do Slovana zobral si aj hracov.Ocakvam ze coskoro si dovedie gasparka aj s Bielym kedze sa s Tittelom moc nemusi a tiez sa mu nepozdava ze Pecko je trener ktory nema ziadne meno

37

kebyze sa s tittelom nemusi tak ho nenenecha pol roka viest klub;)...ale s tym trenerom tam isto lotor nekoho dotahne moze to byt aj weiss...no ale aj tak ste len belasi smejdi a inic ine oko

38

Caihame Esis Steines Jorge je z Brazilie z klubu Campinas fc

39

ako je na tom futbalovo vie niekto?

40

AJRimmer napísal(a):

Mno ste na tom omnoho lepsie ako my za dubena ktory rozkradol cely slovan priviedol ho na mizinu s niekolko milionovim dlhom odmietol ho predat jammerovi ktory kupil senec a len cakal kedy Slovan vyhlasi bankrot aby mohol zo Senca spravit novy Slovan bez historie. Tieto plany mu vsak prekazil Cernak tym ze kupil od Drbena Slovan a zacal ho ozdravovat. Btw o stadione by som moc nehovoril lebo ten nevlastni ani Slovan. BTW mne je luto co sa Vam stalo nepaci sa mi co sa deje v Slovenskom futbale ale to vase vyplakavanie je uz fakt priserne. Kmotrik tych hracov doviedol platil ich zo svojich penazi odisiel do Slovana zobral si aj hracov.Ocakvam ze coskoro si dovedie gasparka aj s Bielym kedze sa s Tittelom moc nemusi a tiez sa mu nepozdava ze Pecko je trener ktory nema ziadne meno

to nemyslis hadam vazne ajrimmer, my sme na tom omnoho lepsie??? na to si ako dosiel. ved sa zamysli co je petrzalka a co je slovan. slovan vzdy bola aj bude vykladna skrina naseho futbalu, prominentny klub za ktorou vzdy boli politici, zname osobnosti a neviem kto este. vam nikdy nehrozil v skutocnosti zanik, tak ako nehrozi ferencvarosu. a nikdy som nepochyboval ze vas niekto zachrani. ani na sekundu. ale petrzalka bola drbana odjakziva - menili jej nazov, zlucovali ju, nakonec ju kmotrik skorumpoval a zobral jej stadion. barzjaky 3-to ligovy klub so stadionom je na tom omnoho lepsie ako my. zaklad kazdeho klubu je stadion. bez neho je to o uplne niecom inom. sme v 100 krat vacsich srackach jak si vies predstavit a na 99% kmotrik bud preda licenciu alebo nas zase zlucia co je skoro to iste. sa pozri co robia s interom. su prvy a zoberu im hracom k nam. je to podla teba normalne?

41

... cynizmus na 3.  na pokracovanie:
petrzalske noviny z 23.01.2009 str. 15:
"Pribudne FK ... ":
... Myslienka realizacie silneho FK nabera JASNEJSIE KONTURY. Spolocne stretnutie iskier, ziacikov a artmeidiostov vyustilo do suhlasneho stanoviska k spolupraci. Predstava je, ze by tento "hokejovy" KLUB pokryval "futbalovu" uroven od ziackych sutazi az po 2. ligu. "Futbal ma v Petrzalke pomerne silne zazemie, preto spojime sily" povedal ...

... aj takto sa da opisat likvidacia 100 rocnej historie ...

42

ideem sa grc:grc::grc::grc:

Jan Kozak do Slovana!

Rebus je vyrieseny! Vcera vecer sa definitivne rozhodlo o tom, kam budu smerovat kroky jednej z najvyraznejsich osobnosti nasej futbalovej Corgon ligy Jana Kozaka.

Po tom, co spilmacher petrzalskej Artmedie nereflektoval na ponuku azerbajdzanskeho klubu Neftci Baku, ani na dve ponuky z Grecka, zaujem o jeho sluzby prejavili funkcionari lidra nasej najvyssej sutaze - bratislavskeho Slovana, a eminentny interes o odchovanca kosickej futbalovej skoly mal aj trnavsky Spartak. Jan Kozak v jarnej casti Corgon ligy oblecie belasy dres!

Reprezentacny stredopoliar, ktory sa od zaciatku tohto tyzdna pripravoval pod taktovkou Michala Hippa na sustredeni s Artmediou v Cilistove, si vcera pobalil veci a dnes uz absolvuje premierovy trening vedno so zverencami trenera Ladislava Pecka. Podla nasich informacii sa obe strany dohodli na dlzke kontraktu do 30. juna 2011.

grc:grc:

43

a teraz budem zvedavy ako sa zachovate.pekne si si prestahoval artmediu do slovana.sak zachvilu tam uz nikto nebude zo slovana grc

44

tak to som aj ja zvedavy na to skvele vyhlasenie belasej slachy, este guede a kamenar (kaspar a wajco ti uz tam maju fleky davno rezervovane)a uz to bude komplet kader petrzalky, ale treba robit hrube ciary, maju dokonca skvelu anketu o prestupe kozaka a guedeho, a zatial im tam vyslo uplne jasne, ze bud oni alebo kozak, tak na to som zvedavy ci budu taki tvrdi aj teraz

45

skuste zahlasovat na hlavnej stranke ako zareaguju slovanisti smile

46

najkrajsi muz v sirom svete najkrajsie meno ma...Ivan kmotrik z Bratislavy a ja mu srdce dam big_smile big_smile big_smile

47

na ich stranke som bol pozret ci tam nemaju podobnu anketu...maju a je tam ze kozak,guede a odpovede bud mi alebo oni , nikdy , neexistuje...vyhrava to prve

48

Dobre rano smuto.:D

49

seru si do huby ako ked vraveli ze my sme FC 11 m Petrzalka a Kmtotr nam zabezpecil titul teraz ked je u nich im to nevadi....A KOzak uz tam som kukal na TA3...Nic necekol ani o nas....Ako kapitan by sa mohol aspon rozlucit....No teraz asi Karim ostava lebo Tittel potil ze len jedneho stredovehe chcu a uz maju Jana...a este bohvie ako to dopadne s Kamenom...a velmi cakam co bude po sezone ked vsetci sa po tom polrocnom hostovani vratia kto bude hrat..

50

palike707 napísal(a):

Dobre rano smuto.:D

big_smile:D:D len som sa chcel zapojit big_smile:D