1

Téma: slovan-petrzalka

este k tomu panovi co vybehol na ihrisko pocas tohto zapasu:
mi volal ze ho mrzi ze ho tu na fore niekto z fanusikov poohovaral a ze to co bolo v bulvari napisane ako vzdy vseliako poskrucali ako im to vyhovuje. sak ako v spinavom bulvari.

verejne mu vyjadrujem obdiv za snahu nieco este urobit pre tento nevdacny klub aj takymto sposobom. kolkí z nas by boli niecoho takeho schopni... respekt

2

Re: slovan-petrzalka

burina napísal(a):

este k tomu panovi co vybehol na ihrisko pocas tohto zapasu:
mi volal ze ho mrzi ze ho tu na fore niekto z fanusikov poohovaral a ze to co bolo v bulvari napisane ako vzdy vseliako poskrucali ako im to vyhovuje. sak ako v spinavom bulvari.

verejne mu vyjadrujem obdiv za snahu nieco este urobit pre tento nevdacny klub aj takymto sposobom. kolkí z nas by boli niecoho takeho schopni... respekt

Neviem co bulvar pisal, ale Obdiv k comu? Co tym urobil pre Petrtzalku, FCP?
Ak by sfz fungoval, neviem, neviem ci by to preslo mlcanim ... Ocenit, to hej. Ako UEFA skota v zapase Celticu, pol roka vazenia a 6 rocny zakaz vstupu na stadion. S tym suhlasim.

3

Burina súhlasím s Tebou.Je to stále lepšie ako neisť na match a nadávať pri internete ako bajo,fcp a aj Ty Brutus.Mali by sme tam proste byť,aj keď sa dejú divné veci.

4

jagyno napísal(a):

Burina súhlasím s Tebou.Je to stále lepšie ako neisť na match a nadávať pri internete ako bajo,fcp a aj Ty Brutus.Mali by sme tam proste byť,aj keď sa dejú divné veci.

jagynko vzivote som som nevynechal zapas petrzalky len preto ze by sa mi nechcelo.vzdy som mal dovod a tym bola praca.a to ze som sa pustil do bezca bolo aj preto ze co cakal od bulvaru ze napisu pavdu?naco za nimy liezol?asi cakal ze bude hviezda,ale premna by bol keby mal transparent ze preco nam ukradly stadion a ine,nie takto.jagyno pokial viem tak sa mi zda ze ani ty si nebol vzdy na futbale a nikto ti to nevycital,ale ved to si mi vybavime po nasom:D

5

STOP,STOP,to že niekto niečo spraví a ako je jeho vec,ale potom nad tým meditovať,vraj trapný,kto ho tam poslal,prečo nemal transparent atď...Ja ho nehájim ani nesúdim.Nepáči sa mi vypisovanie typu-serem na to,už ma tam nikto neuvidí,kým nebude štadión v Petržke a pod.Nie som rád čo sa deje,tiež už pomaly nikomu neverím z vedenia,ale DÚFAM v lepšie časy.

6

jagyno napísal(a):

1. ak to brutus - to je vazne slovo - patrilo mne, rad by som vedel ako si k tomu dosiel resp. jednoducho preco. 2. ak by som aj na zapase nebol, nazor snad mozem mat.
Inac uz som ho raz napisal - ze nejaky vrabci pred zapasom aj po nom poskakovali na pasienkoch, asi si to nestihol precitat. Ako to prospelo resp. prospieva hracom?
Aj v Petrzalke bol jeden taky hrdina.
Mozes Burina napisat naco bolo dobre resp. co chcel vyjadrit, ze sa poprechadzali v ramci zapasu po ihrisku?

7

naco to bolo dobre? sak o com sa tu bavime? nepisalo sa o tom aj v novinach?
nezviditelnil fanusikov petrzalky a klub? mozno je to kvapka v mori a v konecnom dosledku k nicomu, zalezi jak sa na to divas.

8

burina napísal(a):

naco to bolo dobre? sak o com sa tu bavime? nepisalo sa o tom aj v novinach?
nezviditelnil fanusikov petrzalky a klub? mozno je to kvapka v mori a v konecnom dosledku k nicomu, zalezi jak sa na to divas.

Viem, ze pre FANS je sucasna situacia Petrzalky rovna "smrti". Dufam ale, ze taketo zviditelnovanie Petrzalky nemyslis vazne. Chodim na zapasy kvoli hracom. Nezasluzia si, aby kvoli "takemuto" zviditelnovaniu im "zastavili cinnost" resp. odratali nejake body, ako si sfz / jej disc. komisia zmysli - vid DAC. Su predsa vsemocni ...

9

Kabala.Burina dal informaciu a svoj názor.Ja som tiež dal svoj názor,eto vsjo.Ak si Brutusa bereš na seba je to Tvoja vec,myslel som to všeobecne.      I.W.E.

10

jagyno napísal(a):

Kabala.Burina dal informaciu a svoj názor.Ja som tiež dal svoj názor,eto vsjo.Ak si Brutusa bereš na seba je to Tvoja vec,myslel som to všeobecne.      I.W.E.

nemam dovod

11

kabala21 napísal(a):

Viem, ze pre FANS je sucasna situacia Petrzalky rovna "smrti". Dufam ale, ze taketo zviditelnovanie Petrzalky nemyslis vazne. Chodim na zapasy kvoli hracom. Nezasluzia si, aby kvoli "takemuto" zviditelnovaniu im "zastavili cinnost" resp. odratali nejake body, ako si sfz / jej disc. komisia zmysli - vid DAC. Su predsa vsemocni ...

ked chodis na zapasy kvoli hracom tak po zime budes zrejme chodit na slovan. a v situacii v akej sa petrzalka nachadza su body dost bezpredmetne... co sa samotneho klubu tyka tak by mozno bolo pre neho lepsie ak by vypadol.

12

Chodim na zapasy Petrzalky a hracov, ktory hraju za Petrzalku. Nevidim jeden dovod, preco po 25 rokoch by som mal chodit na slovan, skoro som sa urazil.
- ked idem na zapas tak preto aby FCP vyhralo, hrac by nemal ani teraz flakat na  zapas.
- podla mna vypadnutie z CL neriesi situaciu, lebo Petrzalka je u dotycnych managerov a zainteresovanych uz od roku 2004 v out

13

no len sa obavam ze ked udrzia ligu, tak o rok bude artmedia mavnutim ivanovho carovneho prutika rimavska sobota alebo inter alebo podbrezova alebo este neviem co....

14

Vylucit sa to neda, rovnako ako ani vytvorenie FC kocurkovo BA.
Rozpredaj hracov nenasvedcuje, ze by velmi chceli CL
Mozno, ze je uz rozhodnute, ale naco by nas informovali, staci oblbovat ... 
Optimistickejsia varianta by sa tiez nejaka nasla, ale nechajme sa nou radsej prekvapit ...