1

Téma: FCP - RK

spravy sfz:
Artmedia - : - Ružomberok  dna 29.11.2008  o 13.00 v NTC Senec

sudruhovia manageri, otazka, ako ma Fans FCP (fanusik sa na vas vys....) prist na zapas do NTC ked je normalny clovek a nie milionar alebo ... ?

2

Re: FCP - RK

co uz zas pokazili na interi osvetlenie?? big_smile

3

zrejme v poluse vyhodilo poistky ked zapli svetla na interi...:)

4

Senec si môžete ... jazyk JA CHCEM PETRŽALKU !! lol na interi sa nehra, lebo soudruzi z ndr udelali patrne chybu cool

5

A nie ze sa tam budete hnut na 17:00 ked sa hra o 13:00. Na hlavnej stranke sa chybicka vludila.:cool:

6

na stranke je dobry cas oko

7

v tomto pripade je perfis, ze obidvaja mate pravdu ...

8

do 14.13 hod  bolo na hlavnej stranke  17.00 hod, teraz je uz cas sfz = 13.00 hod ...

9

niekto to musel opravit kabala smile

10

tak podakujme neznamemu hrdinovy burina cool

11

BRATISLAVA 25. novembra (SFZ) - Program a aktualizované obsadenie rozhodcov v zápasoch 18. kola futbalovej Corgoň ligy :
Sobota 29. novembra - o 13.00 h:
Artmedia Petržalka - MFK Ružomberok (Straka - D. Hrčka, Košecký, v NTC Senec),

ze by to nebolo do soboty 2x zmenene?

12

no haloooo,ide vlastne zajtra niekto?ja s bajom ideme...dojdime v co najvacsom pocte,nech chlapci vidia ze nam este aspon nanich zalezi.berte vlajky,sale,kotuce,truby a hlavne hlasivky a poprosim vas nenadavajme vulgarne,da sa to aj bez toho a je aspon velka sranda.toto je povolene:organ,kar,hovado,nikhaj,penis,posva...:o:cool::D a este aby som nezabudol mozeme byt zase na tribune,dobre sa tam hucalo a bolo to aj pocut,cigan moze ist oproti...

13

Ja by som mal na 99,99% byt pritomny:cool:

14

Určite prídem, ibaže by bol niekto proti. Vždy som sa snažil kričať, revať niečo iné, keď niektorí spievali o "petržalskom klude ..." ako som sa mýlil. Odpustite mi, že som sa snažil prehlušiť vaše pravdivé volanie do nebies. Čo s 12 treba ju zobrať, alebo ju zožerú myši, tak ako nenažraní potkani chcú zožrať náš štadión.

15

stanofan napísal(a):

Určite prídem, ibaže by bol niekto proti. Vždy som sa snažil kričať, revať niečo iné, keď niektorí spievali o "petržalskom klude ..." ako som sa mýlil. Odpustite mi, že som sa snažil prehlušiť vaše pravdivé volanie do nebies. Čo s 12 treba ju zobrať, alebo ju zožerú myši, tak ako nenažraní potkani chcú zožrať náš štadión.

treba ju asi rozprestriet na nasom stadione a nechat ju tam...fnuk fnuk

16

... to by bolo skoda. Navrhujem zavesit na najvyssi strom oproti Technopolu.

17

Pod kmotrovu šibenicu

18

ja zajtra robim od 11 do 19...vsetci tu pisali ako velmi uz seru na to ze na petrzalku nepridu pokial nebude stadion v petrzalke.tak ma to az tak nemrzelo ze tam nebudem.a teraz pozeram ze tam idete...bude mi to chybat :-l...inak pozeram ze vela ludi kasle na zapasy.myslim ze teraz to je to najhorsie co mozte spravit, nic to nevyriesi teraz treba ukazovat ze ten klub sa pre niekoho oplati zachranit...mne sa tiez blbo chodi.ale aj ked sa mi nechcelo a nemal som chut, ciernobiele srdce mi vzdy prikazalo nabrat smer polus a predsa tam aspon byt ked uz nie kricat...velmi ma mrzi ze zajtra nemozem ist

19

inak ja mam este stale doma asi 7-8 kotucov este z minulej sezony ked sme to hadzali vo velkom.a nemam co s nimi...

20

bud rad, Tvoj cas bude vyuzity zmysluplne. Co pojdeme zajtra na FCP prideme dufam len o 5 rokov zivota ...

21

35         Z tribún sa neustále ozývajú vulgarizmy, hlavne na adresu rozhodcu a hráčov Ružomberka, skutočne to tu nemá úroveň.

22

ake to bolo? vymakane?

23

uplne bomba!!!cely zapas nadavky na tych 14 hracov sedlakova,idu nam pekne po krku a som rad ze hraci bojuju proti velkej presile.dakujeme pan i.k

24

mozte niekto zhodnotit jak to tam vyzeralo?zaujima ma hlavne to jako to bolo na tribune , boli skandovacky alebo len vykriky jednotlivcov a tak..?